Son Tuğra V1.1 OFW Edition | 5800, C5-03, 5235 | Mükemmel HIZ + Stabillik | 25 Eylül 2012

Sponsorlu Bağlantılar

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Onunda ev ekranı C6 gibi. Şarj süresi falan daha uzunmuş. Denemeden bilmeyiz :)

Deneriz o zaman :D Yaz ayında kafamda bi planlar var belki bende başlayabilirim cfw yapımına ama kesin değil :P

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Nokia 5800, 5230, 5235 için belle barlı T.C.K yayınlayabiliriz. Yaptığım 5230 belle bar testi başarıyla tamamlanmıştır.

----------Eklendi @ 18:14:39 ---------- Yazıldı @ 18:14:06 ----------

Deneriz o zaman :D Yaz ayında kafamda bi planlar var belki bende başlayabilirim cfw yapımına ama kesin değil :P

Seni gidi seni :evet: :ehe

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Nokia 5800, 5230, 5235 için belle barlı T.C.K yayınlayabiliriz. Yaptığım 5230 belle bar testi başarıyla tamamlanmıştır.

----------Eklendi @ 18:14:39 ---------- Yazıldı @ 18:14:06 ----------

Seni gidi seni :evet: :ehe

Beni gidi benii :kop:

Ne zaman yayınlıycan ha ha ne zaman ? belle istiyom artık :( :D

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Beta 3 ile gelecek :oke:

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Sevinmiştim ama olsun öbürgün gelcek :ehe:kop::naughty:

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
:d:

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
2-3 gün sonra laptop elimde olacak eğer yaz ayındada öyle giderse acemice şeyler çıkarabilirim. ilk başta belle olma şartıyla :D

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
5250 için bir modderin kendi telefonu için yapması şart. 5230 içni yapılan belle barı başka hiçbir telefona uyum sağlamıyor.

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
5250 için bir modderin kendi telefonu için yapması şart. 5230 içni yapılan belle barı başka hiçbir telefona uyum sağlamıyor.

Kendinmi modlama yaptın ? Öyle anlaşılıyo çünkü. :D Yaşadık desene :D

bbeerrkkaann

bbeerrkkaann

Üye
belle bar derken?ekran görüntüsü falan atabilir misin Furkan?

virus19

virus19

Üye

Hımmm... Anladım o zaman biraz zor pek ilgilenen yok. Benim merakım var uğraştım bazı konularda ama başarılı olamadım hep tüketici olmak sinirimi bozuyor :D Birşey daha soracağım görüntüler de yüklediğim oyunların küçük görüntüleri çıkıyor sürekli bunu nasıl engel olabilirim. 80 resim varken 210 çıkıyor bu resimler yüzünden

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Serdar'ın 5230'u var. O yaptı. Ekibimizin farkı işte :oke: Onun sayesinde bu modu T.C.K CFW'lerinde kullanabiliyoruz.

İyiymiiş. :D Ama normal moddan ne farkı var birinin daha vardı forumda unuttum şimdi o_O

Sheqi(L)az

Sheqi(L)az

Üye
CFW yi çok beyendim . Bişey diyicem ama belki demişlerdir . 5230 yatay mesaj yazarken silme tuşu basılı tutulunca silmior bütün herşeyi silmek için tek tek basıyoruz . Normal düz iken basılı tutunca teker teker silio kendi . Sorun degil ama pek önemli degil :) CFW çok beyendim yenisi çıktıgı gibi kurucam

Üst Alt