Son Tuğra V1.1 OFW Edition | 5800, C5-03, 5235 | Mükemmel HIZ + Stabillik | 25 Eylül 2012

Sponsorlu Bağlantılar

virus19

virus19

Üye
inşallah onlar dışında bir sorun bulamadım telefonumu sevmeye başladım :D birde acaba 5250 nin polarbit oyunlarını açabilmesi için mod uygulanabilir mi :)

malesef GAMEAPI de işe yaramıyor

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
5250 o zaman polarbit için uyumlu değildir :hmmm 5250 telefonu olan bir tanıdığım bile yok. Olsa merak ettiğim için polarbit denerdim.

bbeerrkkaann

bbeerrkkaann

Üye
Anıl sizin tck uygulamasını ovi ye atmışsın şimdi gördüm indirdim :)

anılbaran

anılbaran

Üye
:hmmm

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
O T.C.K uygulaması biraz eski. techno destek haberlerini içeriyor. Başka uygulamalar gerekiyor.

crazy_badboy

Üye
5800 Kullanıcısıyım şu ana kadar bi problemle karsılasmadım arkadasların ortak dedigi eklentilerle dahada güzel bi cfw olacağına eminim emeğinize sağlık c5 tus kilit bide temalarda ki ikon degişmeme sorunu Qt yükleme bunları halledersen daha süper bişey olur kardes

anılbaran

anılbaran

Üye
5800 Kullanıcısıyım şu ana kadar bi problemle karsılasmadım arkadasların ortak dedigi eklentilerle dahada güzel bi cfw olacağına eminim emeğinize sağlık c5 tus kilit bide temalarda ki ikon degişmeme sorunu Qt yükleme bunları halledersen daha süper bişey olur kardes
qt sıkıntısını şuan kendim hallettim.Yüzde 99 çözdüm .Artık öyle bi sorun kalmayacak.

ugurhan1001

ugurhan1001

Üye
birazdan deneyecem güzel olmuş ellernze saglık

cafer-abi

Üye
rambo mesaj kabul etmiyormuşsun kardeşim bi tema arıyorum görselini vericem şimdi. eski bi tema ama bulamıyorum. temayı ya da temanın gömülü bulunduğu bi cfw yi önerir misin?

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Temalarla aram o kadar iyi değildir :ehe

Verdiğin resimdeki temayı paylaşan sitenin adresi:

TheOldBros

TheOldBros

Üye
güzel n8 e benzemesi beğendim. ay başı cfw listemdesin .:D

anılbaran

anılbaran

Üye
:spr

Mert045

Mert045

Üye
hep c6 portu yerine n97 portu yapsaniz güzel olur. duyduğuma gore n97 portu daha kararrli ve sağlam oluyormuş.

anılbaran

anılbaran

Üye
:dry:

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
N97'ye de el atacağız. C6 gibi olur mu bilmem.

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi

Üst Alt