ya kardeş ben saf port tan orjinalli bozmadan cfw yaptım geçenlerde qt pips haritalar hep guncellendi bsurude mod atmsmbu arada ofw kullanıyorum sahibinden uygulaması açılıyor nete bağlan miyor neden acaba kullanan varmı sahibindeni
anıl gerçekten sağoltelefona flaş atacaktım nerdeyse
![]()

arkadaşlar biriniz yardım edermisin bana polarbitin raging thunder oyunun yükleyemiyorum güncelleştirme hatası alıyorum ne yapmalıyım
neden müziklerin tamamını görmüyo hepsi music klasöründe

anılbaran teşekkür ederim indirdim beta 2 kurdum elimden geldiği kadar yüklendim hiç bir sorun bulamadım açıkçası bi sorun bulup yazayım dedim çok uğraştım ancak herhangi bir sorun bulamadım Rambo_FT emkeklerin için teşekkür ederim sizin cfw'ler bi başka oluyor emeklerinize teşekkürler arkadaşlar ben tester gibi cwf kurup test ediyorum koca bi arşivim oldu sayenizde 2 3 günde bi flashlıyorum![]()
magaza var ,internet radio yükleniyorFurkan Abi indiriyorummGüzele Benziyor
Bi sorum olcak ovi store (Mağaza) var dimi dün bi cfw indirdim c6 Port Ovi yoktu sonra internetten oviye girdim internet radio yazdım sizin cihazınıza Uygun değil "C6-00" diyordu deli oldum bunlar yok deilmi diger bakımdan güzel gözüküyo
Telefonu Değiştirdim Yoksa Çoktan İndirmiştim Zaten Sabırsızlıkla Bunu Bekliyordum![]()

hımm5250 için yaşadığım sorunları belirtmek istiyorum
ilk olaraktan titreşim seviyesi 1 iken titreşim yok seviye 2 ve 3 te hissedilebilir oluyor
tuş kilidi mandalının titşerimi yok
kapatma tuşunun tüm fonksiyonları iptal edilmiş durumda yani aramayı bile kapatmıyor programları kapatmıyor tek işlevi telefonu kapatmak ve tercihi değştirmek bence kapatma tuşu ön ekranda olduğundan işlevselliğinin azaltılması mantıksız olmuş.
tuş kilidi aktifken gelen aramalarda kilit aç yazısının üzerindeki sürüklenen işaret görünmüyor.
şimdilik bu problemler var