Son Tuğra V1.1 OFW Edition | 5800, C5-03, 5235 | Mükemmel HIZ + Stabillik | 25 Eylül 2012

Sponsorlu Bağlantılar

esqalsiz

esqalsiz

Üye
ya kardeş ben saf port tan orjinalli bozmadan cfw yaptım geçenlerde qt pips haritalar hep guncellendi bsurude mod atmsm :D bu arada ofw kullanıyorum sahibinden uygulaması açılıyor nete bağlan miyor neden acaba kullanan varmı sahibindeni

ali_63kal

Üye
tuş kilidi tirreşimim yok

anılbaran

anılbaran

Üye
ya kardeş ben saf port tan orjinalli bozmadan cfw yaptım geçenlerde qt pips haritalar hep guncellendi bsurude mod atmsm :D bu arada ofw kullanıyorum sahibinden uygulaması açılıyor nete bağlan miyor neden acaba kullanan varmı sahibindeni

sahibnden uygulamasında bu ara sorun var kımse kullanamıyor du galıba

esqalsiz

esqalsiz

Üye
anıl gerçekten sağol :) telefona flaş atacaktım nerdeyse :)

• Beğen
Tepkiler: anılbaran

bersan160

Üye
arkadaşlar biriniz yardım edermisin bana polarbitin raging thunder oyunun yükleyemiyorum güncelleştirme hatası alıyorum ne yapmalıyım

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
yükledim teşekkürler ;)

auruoluk

Üye
son cfw m diye saat 5 te flash atmıştım. 5 ten beri 7 kez flash attım :D

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
neden müziklerin tamamını görmüyo hepsi music klasöründe

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
ha bide kırmızıya basınca kapatıyo :D ben alışmıştım kırmızıya basıp arka plana atmaya

hiperpesimist

Üye
emeğinize sağlık arkadaşlar çok başarılı olmuş.Yalnız bi sorum olacak klavye tuşlarını biraz daha büyütme şansımız mu?

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Kırmızıya basınca kapatma özelliği C6v41'in doğal özelliği :D Yapacağımız birşey yok.

th3_king

Üye
anılbaran teşekkür ederim indirdim beta 2 kurdum elimden geldiği kadar yüklendim hiç bir sorun bulamadım açıkçası bi sorun bulup yazayım dedim çok uğraştım ancak herhangi bir sorun bulamadım Rambo_FT emkeklerin için teşekkür ederim sizin cfw'ler bi başka oluyor emeklerinize teşekkürler arkadaşlar ben tester gibi cwf kurup test ediyorum koca bi arşivim oldu sayenizde 2 3 günde bi flashlıyorum :)

Symbianize

Symbianize

Üye
Furkan Abi indiriyorumm :) Güzele Benziyor :D Bi sorum olcak ovi store (Mağaza) var dimi dün bi cfw indirdim c6 Port Ovi yoktu sonra internetten oviye girdim internet radio yazdım sizin cihazınıza Uygun değil "C6-00" diyordu deli oldum bunlar yok deilmi diger bakımdan güzel gözüküyo

berk2010_2

Üye
Telefonu Değiştirdim Yoksa Çoktan İndirmiştim Zaten Sabırsızlıkla Bunu Bekliyordum :)

fatihptc

fatihptc

Üye
5250 için yaşadığım sorunları belirtmek istiyorum

ilk olaraktan titreşim seviyesi 1 iken titreşim yok seviye 2 ve 3 te hissedilebilir oluyor
tuş kilidi mandalının titşerimi yok
kapatma tuşunun tüm fonksiyonları iptal edilmiş durumda yani aramayı bile kapatmıyor programları kapatmıyor tek işlevi telefonu kapatmak ve tercihi değştirmek bence kapatma tuşu ön ekranda olduğundan işlevselliğinin azaltılması mantıksız olmuş.
tuş kilidi aktifken gelen aramalarda kilit aç yazısının üzerindeki sürüklenen işaret görünmüyor.

şimdilik bu problemler var

anılbaran

anılbaran

Üye
anılbaran teşekkür ederim indirdim beta 2 kurdum elimden geldiği kadar yüklendim hiç bir sorun bulamadım açıkçası bi sorun bulup yazayım dedim çok uğraştım ancak herhangi bir sorun bulamadım Rambo_FT emkeklerin için teşekkür ederim sizin cfw'ler bi başka oluyor emeklerinize teşekkürler arkadaşlar ben tester gibi cwf kurup test ediyorum koca bi arşivim oldu sayenizde 2 3 günde bi flashlıyorum :)

rica ederiz

----------Eklendi @ 10:14:43 ---------- Yazıldı @ 10:13:25 ----------

Furkan Abi indiriyorumm :) Güzele Benziyor :D Bi sorum olcak ovi store (Mağaza) var dimi dün bi cfw indirdim c6 Port Ovi yoktu sonra internetten oviye girdim internet radio yazdım sizin cihazınıza Uygun değil "C6-00" diyordu deli oldum bunlar yok deilmi diger bakımdan güzel gözüküyo
magaza var ,internet radio yükleniyor

----------Eklendi @ 10:15:19 ---------- Yazıldı @ 10:14:43 ----------

Telefonu Değiştirdim Yoksa Çoktan İndirmiştim Zaten Sabırsızlıkla Bunu Bekliyordum :)

:spr

----------Eklendi @ 10:16:02 ---------- Yazıldı @ 10:15:19 ----------

5250 için yaşadığım sorunları belirtmek istiyorum

ilk olaraktan titreşim seviyesi 1 iken titreşim yok seviye 2 ve 3 te hissedilebilir oluyor
tuş kilidi mandalının titşerimi yok
kapatma tuşunun tüm fonksiyonları iptal edilmiş durumda yani aramayı bile kapatmıyor programları kapatmıyor tek işlevi telefonu kapatmak ve tercihi değştirmek bence kapatma tuşu ön ekranda olduğundan işlevselliğinin azaltılması mantıksız olmuş.
tuş kilidi aktifken gelen aramalarda kilit aç yazısının üzerindeki sürüklenen işaret görünmüyor.

şimdilik bu problemler var
hımm :oke:

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Sorun rapor eden kardeşlere :tşk:.

Biri aradığında Kilit aç üzerinin görünmemesi 'çift ok sürüklemeli tuş kilidi' modundan kaynaklanmaktadır.

fatihptc

fatihptc

Üye
içerigi gizle seçeneginde saat içeriğinin gizlenmemesi daha iyi olabilirdi
kapatma tuşunun işlevselliğini değiştirmeden basılı tutulduğunda telefonu kapatmaya başlama süresi uzatılıp kapatma menüsü aktif hale getirilebilir.yani tek basış ta programı veya konuşmayı kapatır 3 sn. basılı tutulduğunda kapatma menüsü açılır 5 sn basıldığında kapatır gbi olarbilir.

öneririm :oke:

Üst Alt