Her Flash ta Local Modede Kalıyor Bataryayı Neden Ö le
anıl sen nokia 802 mü aldın? eğer aldıysan hayırlı olsun artık s60v5 e ilgi azalıyor
daha piyasaya çıkmadı ,ayrıca nokıa 803 daha söylenti 
Çok şükür, olumlu yorumlar gelmeye başladı. Hatalardan korktuğu için yükleyemeyenler varsa bu yorumları ciddiye alsınlar. 5250, 5800, 5230, 5235 için herşey sorunsuz görünüyor.
Son linkleride ekliyorum .
anıl ne diyecen la de hele güzellik görecelidirben bu ikon paketini sevmedim
n9 ve anna ikon daha hoş duruyor bence
bu arada şarj kaç gün gidiyor bunda 3 günü gören varsa hemen flaş atayım
![]()

ve nokia file brofser yüklenmiyor
x6 için yazıyorum
teli 3 defa flashladım 3 defa dosya yön biçimlendirdim tele hard format attım (4 tuş olayı) ama
1-tuş kilidi kısayol simgesi kapatmak için yok
2-acces switch (sensör)media barda çalışmıyor
3-Dosya Yöneticisindeki dosyları sıralıyorum doğrumu
data
Diğer
Gizli
Görüntüler
Oyunlar
Ses Dosyaları
Videp Klipler
Yüklü Dosyalar
4x4 menu düzeni ve
tema ve iconların dosylarını verebilirmisin rofs2 ye atmak için
he valla :d
[sıze=1]----------eklendi @ 17:25:14 ---------- yazıldı @ 17:24:41 ----------[/sıze]
sen yukledın mı beta 2 yi ?
1-bunun için ek programlar gömmemiz lazım. Kendin yükleyebilirsin: Easy keylock
2-accel switch dosyaları nfe'de ekli görünüyor. Telefonu kapatıp aç 1-2 dk bekle sonra tekrar dene. çalışması lazım. Hafıza kartını biçimlendir.
3-doğrudur.
Forumdaki istediğin ikon pakedini kullanabilirsin. Hepsi uyum sağlıyor.
[sıze=1]----------eklendi @ 17:36:45 ---------- yazıldı @ 17:35:39 ----------[/sıze]
file browser gibi sonradan yüklenen bazı programların dahili bileşen hatasının tek sebebi ikon pakedinde bu programlarının ikon dosyalarının yüklü olması. Elimden geldiğince programların ikon dosyalarını sileceğim.
bence ya orjinal ikon kullanın yada belle ikonları

evet yüklü
kardeş yazdım ya zaten1-Bunun için ek programlar gömmemiz lazım. Kendin yükleyebilirsin: Easy KeyLock
2-Accel switch dosyaları NFE'de ekli görünüyor. Telefonu kapatıp aç 1-2 dk bekle sonra tekrar dene. Çalışması lazım. Hafıza kartını biçimlendir.
3-Doğrudur.
Forumdaki istediğin ikon pakedini kullanabilirsin. Hepsi uyum sağlıyor.
----------Eklendi @ 17:36:45 ---------- Yazıldı @ 17:35:39 ----------
File browser gibi sonradan yüklenen bazı programların dahili bileşen hatasının tek sebebi ikon pakedinde bu programlarının ikon dosyalarının yüklü olması. Elimden geldiğince programların ikon dosyalarını sileceğim.
Final ne zamana çıkar . Hemene cfw atmayı sewmiyorum