Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Son Tuğra V1.1 OFW Edition | 5800, C5-03, 5235 | Mükemmel HIZ + Stabillik | 25 Eylül 2012
Sponsorlu Bağlantılar
Silinen Üye 94869
Kapalı Hesap
Konu Sahibi
Dahili bileşen hatası mı veriyor?
Maynard
Üye
evet. Baska sorunlar da var önceki sayfada yazmıştım.
ali_63kal
Üye
Test1: Tuş kilidi çok hassas.hafif çekip bırakınca kitlrnmiyor.Fazla titreme var
ayrıca 5800 ayarında tuş kilidi olsa fena olmaz
smart2go zımbırıtsının kısayolunu kaldıramadım
anılbaran
Üye
daha ben indiremedim ki ...... :
Silinen Üye 94869
Kapalı Hesap
Konu Sahibi
Anıl senin yerine test ettiler
Arkadaşlar bu hatalarla upload etmeyi düşünmüyorum. Bildiğim hatalar, hepsini düzeltip öyle upload yapacağım
Bu arada MediaFire'a upload yapacağım.
HakanSeven12
Üye
daha iyi olur
Silinen Üye 94869
Kapalı Hesap
Konu Sahibi
Ben en çok zorlayan şu mesaj yazarken alttaki 3 simgeden ikisinin aynı olması. Bunu düzeltirken hangi dosyanın hatalı olduğunu bulmaya çalışıyorum da 242 dosya arasından tespit etmek biraz zor oluyor
HakanSeven12
Üye
acıdım bir an
Silinen Üye 94869
Kapalı Hesap
Konu Sahibi
Yöntemleri var tabi Önce ilk 100 dosya sonra 100er 100er deniyorum. Bozulma hangi 100lük içindeyse onu 50şer uyluyorum, sonra 20şer... böylece 1 dosyaya kadar tespit edilmesi kolay oluyor. Yoksa 242 kez kim flaş atacak telefona
Yöntemleri var tabi Önce ilk 100 dosya sonra 100er 100er deniyorum. Bozulma hangi 100lük içindeyse onu 50şer uyluyorum, sonra 20şer... böylece 1 dosyaya kadar tespit edilmesi kolay oluyor. Yoksa 242 kez kim flaş atacak telefona
İnşallah hemen bulursun ilk flashında bozulmayı tak diye buluverirsin yoksa telefonu camdan fırlatıp atacağım görüntülere baktıkca iç geçiriyorum birkez daha orjinale dönmeyi istemiyorum
Silinen Üye 94869
Kapalı Hesap
Konu Sahibi
Düzeltecem az kaldı, M... ile başlayan dosyalarda sorun varmış.