Son Tuğra V1.1 OFW Edition | 5800, C5-03, 5235 | Mükemmel HIZ + Stabillik | 25 Eylül 2012

Sponsorlu Bağlantılar

baronkaro1

Üye
daha önce flash attım v60 ı navifirmden indirip flashladım bi sorun olmadı

isimsizgizemli

Üye
Rambo bana mesaj atsan ben sana facemi versem.Sonra orada anlatsan falan. Ben adım adım yaparım olmaz mı?

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Özelden destek vermiyorum. Sadece konu üzerinden destek veriyorum.

isimsizgizemli

Üye
Hmm tamamda bari burada açık olduğun zamanı tuttursam :D Akşam 20:00 da girebilirmisin? :)

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Flaşlama işlemi zaten konuda adım adım anlatılmış.

isimsizgizemli

Üye
Tamam şu an Local Mode de dondu kaldı. Tırsıyorum :(

----------Eklendi @ 10:59:38 ---------- Yazıldı @ 10:49:23 ----------

Teşekkürler yükledim oldu :D İlk Flash atışım ve başarılı. Sorun çıkarsa yazıcağım çok teşekkürler. :)

baronkaro1

Üye
local mode da kalınca usb den çıkarttın pili çıkarttın geri takdın ve açıtın değil mi.rambo bana local mode da donma hatasını giderdiğini söylemişti ama bende bugünlerde atacağım cfw mi

ErdoanKys

ErdoanKys

Üye
Bugün nokia x6 için olan cfw yi indirip flashladım ama yeni mesaj yaz dediğimde mesajlardan atıyor, sohbetler uygulamasına girilmiyor. hiçbir şekilde yeni mesaj yazma ekranına gelemedim. 2 kere flashladım anlatımlardaki ve videodaki herşeyi uyguladım zaten daha öncedende flashlamıştım bilmediğim birşey değil yani ama olmadı bi türlü onun dışında bir sorun yok şimdi mecburen başka cfw yüklüyorum telefona, bir çözümü var mıdır bunun x6 kullananlardan kimsede benzer sorun oluşmadı mı acaba?

kardeşim bende x6 kullanıcısıyım rambo_ft in x6 cfw yi flashladım mesajlarda sorun olmadı bende :hmmm flashtan sonra hard format at derim bi dene :oke:

isimsizgizemli

Üye
Tamam Rambo sakin ol. Local Mode de kalmadı. Sanırım 5 dk geçti ben pes oynuyordum. Bir baktım tel kapanmış. Açtım bir tema değişmiş. Anladım ki olmuş. Süper olmuş ellerine sağlık :) ROMPatcher+ ne işe yarıyor? Açıklarsan sevinirim. :)

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Rompatcher bazı sistem yamalarını çalıştırır. Mesela normalde görünmeyen sistem dosyalarını gösterir, imzasız uygulama yüklemene olanak tanır. Bunlar için içindeki yamaları etkinleştirmelisin.

emirberkcelik

emirberkcelik

Üye
tekrar hoşgeldin rambo kardeş x6 için sağlam bir cfw yada yapabilyorsan ofw bekliyorum

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
OFW çalışmalarımız sonra, şimdilik C6 portu çalışmalarımız hedefte.

emirberkcelik

emirberkcelik

Üye
OFW çalışmalarımız sonra, şimdilik C6 portu çalışmalarımız hedefte.

anladım kardeşim x6 için sen çıkaraksın galiba bu konuda olacak değilmi eğer burada olacaksa çok karışık yada diğer teller için bu konuda ana başlıkları ile kendine özel linkler koysanız linkler gösterseniz oraya yönlendirseniz çok daha iyi olur

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Bu konuda değil yeni konu olarak duyuracağız. Konu çok daha düzenli olacak.

emirberkcelik

emirberkcelik

Üye
hadi hayırlısı kardeşim bekliyorum valla sabırsızlıla x6 için tabi senin yaptıkların çok sağlam ve sorunsuz oluyor valla tek geçerim hem ahlakını hem yaptığın işi ALLAH seni başımızdan eksik etmesin

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 94869
Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Allah sizin gibi anlayışlı üyeleride eksik etmesin. Hep sizler sayesinde sağlam ürünler ortaya çıkıyor.

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Yeni konu açmaktan vazgeçtim, sayfalar dolusu konumuz varken neden sıfırdan başlayalım :oke:.

Maxi Power konusu tamamen kaldırılmış ve yerine T.C.K konusu eklenmiştir.

İndirme linkleri ve İspanyolca görüntüler yavaş yavaş eklenecektir.

Luck1

Luck1

Üye
ellerine sağlık biliyorsun bı kac aydır bekliyorum sen gercekten sözünün eri bi adamsın cok tesekkürler .. :)

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Teşekkür ederim :mahcup: :oke:

Upload'ı biten bazı linkler konuya eklenmiştir.

İspanyolca görüntüler eklenmiştir.

Üst Alt