Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Son Tuğra V1.1 OFW Edition | 5800, C5-03, 5235 | Mükemmel HIZ + Stabillik | 25 Eylül 2012
Sponsorlu Bağlantılar
dj_onur
Üye
kardeş millet ve dokunmatik çalışmaz bende fiziksel olan çalışmadı foto modunda dokunmatik çalışıyor ama fiziksel çalışmıyor.mod yapabiliyorum video modu sorunsuz ikiside çalışıyor.kamera tuşu ev ekranında kameraya giriyor ama çekim yapmıyor foto modunda
Silinen Üye 94869
Kapalı Hesap
Konu Sahibi
Anladım, mod arşivimdeki sorun giderme modlarını inceleyebilirsin, işine yarayacak şeyler bulursun Bu bilgin sayesinde 5228'de hangi modları uygulayacağımı öğrenmiş oldum. Teşekkür ederim.
dj_onur
Üye
tamam kardeşim sıfır dan başlayacağım peki performans ve şarj modu olarak ne önerirsin
Silinen Üye 94869
Kapalı Hesap
Konu Sahibi
Uygulayabileceğim modların tümünü uygula derim. Hepsi faydalı.
isthacker7
Üye
SéRD@R'ın CFW'sinin linki kırık kardesim onu bi yenilerseniz inircem lütfen.
Arkadasm invalid link diyor altındada bi link çıkıyor ona basıyorum tekrar aynı sayfaya geliyor :S:S:S:S
Silinen Üye 94869
Kapalı Hesap
Konu Sahibi
Farklı bir internet tarayıcı dene. Internet explorer, chrome, firefox, opera vs. Çalışacaktır.
isthacker7
Üye
saol kardesm oldy.
baronkaro1
Üye
5800 navi telefounum var ilk flashımı daha önce attım ovi v60 ı görmeyince navifirmden indirip telefona flashlamıştım ancak use ini yi kullanmamıştım local mode da kalmıştı bende pilini çıakrtıp geri takmıştım tel açlmıştı use iniyi kullanarak yaparsam böyle adımları takip eder mi yoksa use iniyi kullanmasam da adımalrı böyle atlamalımıydı
çok saolun zaten bu v60 reset kasma sorunlarıyla dolu çok yakında cfw yükleyeceğim
Son sorum hani 5800 ın yatay algılaması için sola doğru yatay yapıyoruz ya sağa doğru dönmesinin yatay algılaması için yazılımsal şeyler mi gerekli yoksa donanımsal mı
Silinen Üye 94869
Kapalı Hesap
Konu Sahibi
Donanımsal.
baronkaro1
Üye
tekrar çok saolun bugün cfw yükleyeceğim ama hala içimde bi korku var ya bi hatayla karşılaşırımda telefon bi daha açılmazsa
Daha önce flash atmama rağmen korkuyorum video olmasına rağmen
peki indirdiğimiz bütün cfw dosyalarını mı rm356 klasörüne atıcaz yoksa bi kısmını mı yani uda fpsx gibi dosyaların hepsi mi yoksa bi kısmı mı
Silinen Üye 94869
Kapalı Hesap
Konu Sahibi
Hepsini.
baronkaro1
Üye
tamamdır zaten telefon bağlamadan rm 356 klasörüne atarak denedim oldu ama daha cfw atmadım
Başınızı şişiriyorum ama bi sorum daha var c6 cfw sini yükleyince c6 oyun program vs çalışır mı yoksa yine s60 v5 programlarını mı ykleyeceğim
Silinen Üye 94869
Kapalı Hesap
Konu Sahibi
C6'da 5800 işletim sisteminin özelliklerini çalıştırabiliyor. Yani yine s60v5.
isimsizgizemli
Üye
Selam ben ilk defa cfw yapıcağım. Nokia 5235 im var ama ben 5230 unkini indirdim.Yüklemeyi deniyeceğim fakat biraz tırsıyorum haliyle Güzele benziyor.Birazdan deniyeceğim inş. bişey olmaz
baronkaro1
Üye
aynen bende tırsıyorum telefon elimde kalır diye
Silinen Üye 94869
Kapalı Hesap
Konu Sahibi
Arkadaşlar, riskli iştir. Bilmiyorsanız bilen birine yaptırın.