Son Tuğra V1.1 OFW Edition | 5800, C5-03, 5235 | Mükemmel HIZ + Stabillik | 25 Eylül 2012

Sponsorlu Bağlantılar

SquiRe20

SquiRe20

Üye
by pitbull tus ışığj sorununu cözdüm rompatcherden turn off lightı remove from autoyaptım. Sonrada üstüne 1 kere tkladim. Mavi oldu tmmdir.

----------Eklendi @ 23:04:38 ---------- Yazıldı @ 23:02:55 ----------

pitbull rompatcherdekiler tek tek ne jşe yarjor bj anlatabjlrmjsn bır cok sey var orda.

pitbull16

pitbull16

Üye
by pitbull tus ışığj sorununu cözdüm rompatcherden turn off lightı remove from autoyaptım. Sonrada üstüne 1 kere tkladim. Mavi oldu tmmdir.

----------Eklendi @ 23:04:38 ---------- Yazıldı @ 23:02:55 ----------

pitbull rompatcherdekiler tek tek ne jşe yarjor bj anlatabjlrmjsn bır cok sey var orda.

bende tam olarak bilmiyorum ya birisi konu açmıştı galiba bende orda okudum ama aklımda kalmadı :(

MuratcanB

MuratcanB

Üye
Kimse gülmesin ama a-2 anılın cfw sini indirebilicegim linki bulamadım bir site acıyor aynı konu ordada war ama dowland yapamadım :S

pitbull16

pitbull16

Üye
Kimse gülmesin ama a-2 anılın cfw sini indirebilicegim linki bulamadım bir site acıyor aynı konu ordada war ama dowland yapamadım :S

siteler çöküntüde bu ara hiç birinden bişey indirilmiyo galiba .s

MuratcanB

MuratcanB

Üye
flash için nokia x6 da hangi işlmci dosyasını kullanıcaz peki ?

ugurhan1001

ugurhan1001

Üye
siteler çökmüş başka biyere upload yaparmısınız

anılbaran

anılbaran

Üye
3 gün sonra.

ErdoanKys

ErdoanKys

Üye
rambo kardesim ellerine saglik x6 da cfw super oldu 4 gundur sorunsuz calisiyo anilbaran kardesim flash videosu icin saol :)

anılbaran

anılbaran

Üye
rica ederiz

ferwasd

ferwasd

Üye
5230 için serd@r adlı arkadaşımızın cfwsi gerçekten güzel bluetooth kulaklık sorunum düzeldi.Th@nk you serd@r

ugurhan1001

ugurhan1001

Üye
download calışıyo sag üste reklamı gec diyin başka bi site cıkıyo o siteden indirme yerine tıklayın tekrar hotfile acılıyo

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
download calışıyo sag üste reklamı gec diyin başka bi site cıkıyo o siteden indirme yerine tıklayın tekrar hotfile acılıyo

Artık linkler sade ve direkt linkler haline getirildi. Teşekkürler bilgi için.

qkt35

Üye
rambo kardes senin cfw yukledim ama hucbiyerde wifi ag bulamio onn haricinde super cfw hic sorn yasamadm tskler
bu arada tel 5800

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Wifi sorunu olmaması gerekiyor. Acaba hafıza kartını biçimlendirip hard format attın mı?

qkt35

Üye
flash atmadanda attiktan sonrada hem hard hemde hafizayi bicimlendirdim acaba rompatcherda patclerden kynaklanabilirmi birde phoenixte test bolumunden test edebilirmiyim yoksa boxmu lazm

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
JAF ile flaşlayabilirsin. Downgrade için Box gerekiyor. Orjinal sürüm için de JAF kullanılıyor ama Phoenix kullananlarda var.

RomPatcher yamalarını kontrol et. CFW'nin böyle bir sorunu yoktu çünki.

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı
Esendağlı

Esendağlı

Üye
JAF ile flaşlayabilirsin. Downgrade için Box gerekiyor. Orjinal sürüm için de JAF kullanılıyor ama Phoenix kullananlarda var.

RomPatcher yamalarını kontrol et. CFW'nin böyle bir sorunu yoktu çünki.
Ooo Furkan işbaşı bile yapmış,Helal sana:)

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 94869
Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Teşekkür ederim. Benim işim bu :)

dj_onur

dj_onur

Üye
furkan hoş geldin kardaş bi sorunum var 5228 e port yapmışın eline sağlık onda kamera turu foto da çekim yapmıyor özelden pm bu bana video da çekiyor menüde bastığın zaman kameraya giriyor ama foto da çekim yok bunu nasıl duzeltirim :)

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Hoşbulduk :)
Foto çekim tuşlarından hiçbiri mi çalışmıyor? Dokunmatik ve fiziksel olarak? Sorunun çözümü için 5228 içinde CFW çıkaracağımız için yeni CFW'yi denersin artık. Eğer modlamayı biliyorsan benim mod arşivimdeki sorun gidermek modlarını kullan. Eğer bilmiyorsan, CFW'mizi beklemelisin :oke:

Üst Alt