Son Tuğra V1.1 OFW Edition | 5800, C5-03, 5235 | Mükemmel HIZ + Stabillik | 25 Eylül 2012

Sponsorlu Bağlantılar

seloyahsi

seloyahsi

Üye
kendı kendıme cevaplayım telefonum x6 16gb sıkıntım sanırım turkselle cıkardıgı telefonlardan bendekı versıon sw v.12.0.091 son versıondu araştırdıgımda 40 kusur versıon vardı önce rm-559 NaviFirm Türkçe 1.6.1 de telfonun son versıonunu ındırdım rm-559 klasöru halıne getırıp
C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products\RM-559 içine attım içerik aşagda
CCC_Alvin_pi191_CMT_for_Size_0595376_v1
HWT_Alvin_pi191_CMT_for_Size_0595376_v1
RM559_0595376_40.0.002_001.dcp
RM559_0595376_40.0.002_001.vpl
RM559_0595376_40.0.002_001_signature
RM-559_32.0.002_001_000_U001.uda.fpsx
RM-559_40.0.002_C01_prd.rofs3.fpsx
RM-559_40.0.002_prd.core.C00
RM-559_40.0.002_prd.rofs2.V02
not:klasörler yoktu olşuturdum 1: J.A.F_1.98.66_Beta5_ed_10.03.31 indirip yukledım 2:ufs_drivers(Windows.system32) netden ındırıp wındows\sıstem32 zıptan cıkarıp ıcındekı dosyaları kopyaladım 3:programı çalıştırdım J.A.F den BBS menusunde MCU-PPM-CNT-APE aktıf
manuel flaş-dead usb-normal mod-factory set- son olarak -use ını işaretli dıgerlerı degıl
seceneklerden CRT-308 işaretsiz FLAŞ dedım telefonu usb den bagladım bırşeler yukledı pavır of gıbı bır yazıda bır kez pavır tuşuna dokunup cektım yukleme başladı bır ıkı kez tel accılıp kapanıyo araştırırken eksık bılgı yuzunden bıraz sıkıntı cektım ama guzel ve hızlı öncekı halı uyuzeşekgıbıydı herkeze iyi formlar

anılbaran

anılbaran

Üye
:oke:

SquiRe20

SquiRe20

Üye
pitbul16 ekran parlaklıı en yüksekte ve hicbj tus yanmjor telefonu kapayjp acmam gerk ve telefon süreklj sarj da duruor onla alakasj warmj bjlmem

enderalp

Üye
Selamlar. Öncelikle fw'de emeği geçen herkese sonsuz teşekkür ederim. Anılbaran'ın fw.sini kullanıyorum ama diğerlerininde bundan bir eksiği olduğunu sanmıyorum çok harika olmuş. Fw hazırlamayı bilmiyorum bir kaç tane önerim(veya gördüğüm hatayı) yazıcam. Saçma bir şey yazarsam affola.

1- Çoğu kişideki gibi benimde fiziksel tuşların ışığı sönüyor, telefonu yeniden başlatınca düzeliyor.
2- Seçenekler ve Çıkış yazıları orjinal Nokia yazılımındaki gibi olabilir mi? Sanki o şekilde daha iyi
3- Mesaj yazımında T9'da çok fazla sıkıntı var, giderilebilir mi? Nokia custom dictionary programı fw'ye gömülürse ve orjinal Nokia T9 kelimeleri çekilebiliyorsa belki bu şekilde çözüm olabilir.
4- Gelen kututsunu açınca altta 3'lü küçük bir widget( Mesajı Yanıtla/Yeni Mesaj/Sil) çıkıyor. Bunun gibi bir widget gönderilen kutusunada koymak mümkün mü? Nokia yapamamış ama siz yaparsanız şaşırmam :)
5- Şarjda gözle görülür bir artış var gerçekten. Buna paha biçilemez :))

Bunlar sadece fikirdir, olabilirlik düzeyini bilmiyorum.
Tekrar Teşekkürler Maxi Power ekibi

anılbaran

anılbaran

Üye
pitbul16 ekran parlaklıı en yüksekte ve hicbj tus yanmjor telefonu kapayjp acmam gerk ve telefon süreklj sarj da duruor onla alakasj warmj bjlmem

hımmm

----------Eklendi @ 13:09:04 ---------- Yazıldı @ 13:06:23 ----------

Selamlar. Öncelikle fw'de emeği geçen herkese sonsuz teşekkür ederim. Anılbaran'ın fw.sini kullanıyorum ama diğerlerininde bundan bir eksiği olduğunu sanmıyorum çok harika olmuş. Fw hazırlamayı bilmiyorum bir kaç tane önerim(veya gördüğüm hatayı) yazıcam. Saçma bir şey yazarsam affola.

1- Çoğu kişideki gibi benimde fiziksel tuşların ışığı sönüyor, telefonu yeniden başlatınca düzeliyor.
2- Seçenekler ve Çıkış yazıları orjinal Nokia yazılımındaki gibi olabilir mi? Sanki o şekilde daha iyi
3- Mesaj yazımında T9'da çok fazla sıkıntı var, giderilebilir mi? Nokia custom dictionary programı fw'ye gömülürse ve orjinal Nokia T9 kelimeleri çekilebiliyorsa belki bu şekilde çözüm olabilir.
4- Gelen kututsunu açınca altta 3'lü küçük bir widget( Mesajı Yanıtla/Yeni Mesaj/Sil) çıkıyor. Bunun gibi bir widget gönderilen kutusunada koymak mümkün mü? Nokia yapamamış ama siz yaparsanız şaşırmam :)
5- Şarjda gözle görülür bir artış var gerçekten. Buna paha biçilemez :))

Bunlar sadece fikirdir, olabilirlik düzeyini bilmiyorum.
Tekrar Teşekkürler Maxi Power ekibi
o yazılar orgınal zaten . Digerleri için yapılabilirse yapılır .
Tuş ışıkları durumunu tam anlamadım anlatabilirmisin ?

ent01

Üye
Bugün nokia x6 için olan cfw yi indirip flashladım ama yeni mesaj yaz dediğimde mesajlardan atıyor, sohbetler uygulamasına girilmiyor. hiçbir şekilde yeni mesaj yazma ekranına gelemedim. 2 kere flashladım anlatımlardaki ve videodaki herşeyi uyguladım zaten daha öncedende flashlamıştım bilmediğim birşey değil yani ama olmadı bi türlü onun dışında bir sorun yok şimdi mecburen başka cfw yüklüyorum telefona, bir çözümü var mıdır bunun x6 kullananlardan kimsede benzer sorun oluşmadı mı acaba?

anılbaran

anılbaran

Üye
karta format at. Tele format at.kisısel ayarlarını yap. Teli kapat aç. Duzelir

enderalp

Üye
hımmm

----------Eklendi @ 13:09:04 ---------- Yazıldı @ 13:06:23 ----------

o yazılar orgınal zaten . Digerleri için yapılabilirse yapılır .
Tuş ışıkları durumunu tam anlamadım anlatabilirmisin ?

anılbaran

anılbaran

Üye
karta formaat.telef hard format at . , telefonu kapatmaç . Sonra yeniden başlst de .

enderalp

Üye
karta formaat.telef hard format at . , telefonu kapatmaç . Sonra yeniden başlst de .

Yaptım bunları ama yine değişen bişey yok. telefon ilk başladığında tuş ışıkları gayet düzgün yanıyor ama sonra ne oluyorsa bir bakıyorum ışık yanmıyor. Bir çok kişi de sanırım aynı dertten müzdarip :(

anılbaran

anılbaran

Üye
bızde yoktu bu sorun. Rom patchera gir bana bi ss yolla

ghost011

Üye
anılbaran cfw sini yükledim süper oldu teşekkür ederim.
ek olarak rompatcher için yamaları nasıl yükleyebiliriz. Patch dosyası indirip attım hafızaya ama olmadı?

anılbaran

anılbaran

Üye
anılbaran cfw sini yükledim süper oldu teşekkür ederim.
ek olarak rompatcher için yamaları nasıl yükleyebiliriz. Patch dosyası indirip attım hafızaya ama olmadı?

içinde 4 yama var zaten . Başka yama atılmıyor :)

anılbaran

anılbaran

Üye
beep sesını çozerız hemen.Sen hangı sesten bahsedıyon ?

ghost011

Üye
ses kayıt programları görüşmede kaydederken 5 saniyede bir beep sesi gönderiyor karşı tarafa.
ben total recal kullanıyorum programın beep sesini kesme özelliği var ama bazı modellerinkini kesemiyor 5800 gibi.
bende bu sorunu hackle rompatcherdeki yama ile hallediyordum.

anılbaran

anılbaran

Üye
5800 için de öyle. Total recal işe yarar . Ayarları nı yaparsan tabi

Üst Alt