Özel CFW'leri çıkarabilirsiniz. Ama nedense ben şunu görüyorum, gerçekten özel bir CFW yapmak isteyen biri eninde sonunda bizim nasıl uğraşlar verdiğimizi anlıyor. Sorun burda değil. Sadece senin başka bir fw'den bahsetmen değil, başkalarınında yabancı fw'lere yönelmesi can sıkıcı. Artık hemen herkes bu bölümün bir çöplüğe dönüştüğünü söylüyor. Özellikle "10 tane cfw denedim en iyisi bu yabancı cfw" diyenler arttı. Neden mi? Adam 10 CFW'yi de arka arkaya flaşlıyor.Halbu ki her CFW'nin içinde nasıl kurulacağı yazıyor. Her CFW flaşından önce hafıza kartını formatlaması gereken kişi bunu yapmıyor. Doğal olarak bu bölümdeki CFW'ler çöp oluyor. Sonra kendini araştırmacı uzman ilan eden kişi yabancı forumlara bakıyor. En üstteki konuda yer alan CFW'yi yüklüyor. "Buldum CFW'mi, Türkçe CFW'lerin hiçbiri güzel değil" diyor.
Ben kararımı aldım. CFW'yi 3 kademede MaxiCep'e ekleyeceğiz. 1. kademede yabancı forumlara İngilizce ve diğer dil destekleriyle, 2. MaxiCep'e aynen İngilizce konusuyla, 3. kademede ve uzun bir aradan sonra Türkçe konusu ve desteğiyle ekleyeceğiz. Bu taktik çok işe yarayacaktır.