ama hepsi eşit gibi
----------Eklendi @ 22:13:32 ---------- Yazıldı @ 22:11:22 ----------
ya nolur yardım karar veremedim acil flash atmam lazım
Yabancıların yaptıkları çok ilgi çekiyor. Biz Türkler olarak bu işleri bıraksak mı?
Not: Çok ciddiyim. Henüz Pazartesi gelmedi ve TCK ekibi olarak çalışmalara başlamadık. Başlasak bile tünelin ucunda ışık falan görünmüyor. Artık yavaş yavaş soğumaya başladım. Madem ki en iyisi İngilizce, bizden bu kadar. Çok aşırı farklı CFW'ler çıkmayacak zaten. Biz hep kötü yapıyoruz.
Yabancıların yaptıkları çok ilgi çekiyor. Biz Türkler olarak bu işleri bıraksak mı?
Not: Çok ciddiyim. Henüz Pazartesi gelmedi ve TCK ekibi olarak çalışmalara başlamadık. Başlasak bile tünelin ucunda ışık falan görünmüyor. Artık yavaş yavaş soğumaya başladım. Madem ki en iyisi İngilizce, bizden bu kadar. Çok aşırı farklı CFW'ler çıkmayacak zaten. Biz hep kötü yapıyoruz.
Biz 2 mod atıp paylaşıyoz . Hatta hiç emek harcamıyoz. Ama elin gavuru .Bi Tema efekti koyunca .Padişahım çok yaşa . Acep ingilizcemi olsa bizimkide . Türkçe olmasa . Belki o zaman bizimkiler tutar .evet .Biz 2 mod atıp paylaşıyoz . Hatta hiç emek harcamıyoz. Ama elin gavuru .Bi Tema efekti koyunca .Padişahım çok yaşa . Acep ingilizcemi olsa bizimkide . Türkçe olmasa . Belki o zaman bizimkiler tutar .

Biraz üyelerin desteklemesi lazım bizi. Ama yalandan degil . Çıkar istemeden . Zaten bir kısma . İyi fw yapsınlar da bari biraz yag çekelim zihniyeti ile yaşıyor. Bir kısmı ise tam düzenbaz . Biz tam isyan ederken böyle şuanki durum gibi gelip allah sizden razı olsun çok guzel cfw bu . Siz başarılısınız falan yaglar yakıyo tabi.2 gün sonra pm atıp bende fw yapcam fw yapmayı bana ögreteceksin gibi bi cümle işe gelince . Telefonu fırlatasım geliyor . Kimisede yaptıgınız 3 krşluk iş . Bakın bende cfw işine girdim . Hiç te öyle dediginiz gibi degil . Bende ustayım artık gibi cümleler kullanıp forumda kendi reklamını ve artısliini yapmak isteynler fw işlerine bulaşmak istiyor resmen.Yabancıların yaptığı CFW'lere bakıyorum, hiçbir özelliği bulunmamasına karşın sadece iyi tema, tema efekti ve font seçimi kullanıcıları cezbediyor. Biz tema ve ağır efektler yüklemek istemiyoruz. Temaları siz istediğiniz gibi zaten yükleyebiliyorsunuz. Tema efektleride abartılmamalı, abartılınca Operadan atma, ram sorunu ortaya çıkıyor. Fontlarıda sisteme en uygun olanı seçiyoruz. Aksi taktirde aham şaham bir font seçersek gülücükler küçüçük oluyor, Seçenekler yerine Seçenek... yazıyor. Peki neden İngilizcede böyle bir sorun yok? Çünkü Options yazıyor ve çok daha az karakter içeriyor.
Artık nasıl bir CFW hazırlayacağımızı çok daha iyi tahmin edebiliyorum. Fakat soğutuyorsunuz. Daha yeni bütün isteklerim kayboldu. Bırakmak üzereyim. Azıcık sinirlenmeye başladım. Emeklerimiz yok sayılıyor.
Çoook güzel bir fikir. Modların Türkçelerini de CFW'de bulundurmak şartıyla tamamen İngilizce hazırlarız. Gören herkesin nefesi kesilir. Türkçe yapmak için Rofs2'yi NFE ile açıp import edin deriz. Bunu beğendim. İngilizce harfler bilinçaltına yerleşmiş bir kere. Adam Options'u görünce "aboow mükemmel CFW" diyesi geliyor![]()
kardeş ben cfw çeşitliliği için paylaştım ya kafama taş geldi sanki
----------Eklendi @ 23:54:28 ---------- Yazıldı @ 23:49:35 ----------
kardeş gerçekten yukarda bahsettiğiniz gibi düşünüyorsanız üzüldüm gercekten 2 gün önce farklı konusuyodunuz şimdi ise cok farklı ha bende fw işine girmek istedim çünkü kendime ait özellikler taşısın die ben sizden yardım isterken samimi bir şekilde davrandım ama genede sağolun işiniz ras gelsin iyi işler yapıyosunuz yapmıyosunuz desem yalan söylerim