Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Son Tuğra V1.1 OFW Edition | 5800, C5-03, 5235 | Mükemmel HIZ + Stabillik | 25 Eylül 2012
Yarıyıl tatilinde başlayacağız çalışmalarımıza. Ne zaman çıkar bilmiyorum ama bir süre daha çıkmayacak. Adı TCK olacak.
Klavye tuşları küçülürse daha fazla büyümez. Yalnız İngilizce yazma moduna geçersen daha az harf içerdiği için daha büyük tuşlar oluyor.
Beni düşündüğün için teşekkür ederim emirberkçelik
Pardon biraz farklı bir dilde konuşuyormuş gibi olmuş . Yani 3-4 sıralı klavye uygulanmış CFW'lerde klavye tuşları orjinal klavyeye göre küçülür ve başka bir mod veya CFW uygulamadan da büyümez. N8 klavyesi deniyor bu klavyelere. Benim tercihim orjinal klavyedir.
Ama yinede N8 klavyesinin tuşlarını büyütmek için ısrarlıysan son bir yolu kalıyor: İngilizce yazım dilini seçmek. Böylece harf sayısı azaldığı için klavyede, harf butonlarıda büyüyor.
Maynard
Üye
serdar'ın cfw'sinin linkinde sorun var sanırım. invalid link diyor hotfile. düzeltebilir misiniz?
Silinen Üye 94869
Kapalı Hesap
Konu Sahibi
Linkte hiçbir sorun olmadığı anlaşılmıştır.
Maynard
Üye
yüklemek için tıklayınız deyince hata veriyor zaten
Silinen Üye 94869
Kapalı Hesap
Konu Sahibi
Sitenin geçici sorunu. Tekrar bakıyorum.
Baktım.
Yine sorun yok. Sanırım sitede geçici sorun oluşmuş. Link kırık olsa "Invalid or deleted file" gibisinden şeyler yazardı hiç indirme kısmı bile gelmezdi
Maynard
Üye
yine giremiyorum mediafire vb. bir siteye yükleyebilir misin müsaitsen?
Silinen Üye 94869
Kapalı Hesap
Konu Sahibi
Maalesef. Sadece hotfile linki var şuan. Nereden nasıl indiriyorsun? Hangi tarayıcı?
Maynard
Üye
google chrome.
esqalsiz
Üye
Ethernet 9 u kullan
Maynard
Üye
ie9 ile oldu. teşekkürler.
Silinen Üye 94869
Kapalı Hesap
Konu Sahibi
Birşey değil.
aykutemre
Üye
kardeşim ellerinize sağlık gayet güzel olmuş.bende 5800 var anılbaran cwf 2. sini yükledim.şimdilik yandaki tuş aç/kapa kilidi 2-3 kez kullandıktan sonra işlem görmüyor.donanımsal sorun olmadığından eminim.ayrıca o kilidi kullandığımda titreşim de olmuyor.yardımcı olabilirsen sevinirim.kolay gelsin.
valla bilemiyorum ben de anlamadım ama seninkinden önce v60 orijinal fw kurdum.onda sıkıntı yoktu.bizimkinin bünyesi mi kabul etmedi acaba bunu
neyse artık bi çaresine bakarız.eline sağlık tekrardan çok sağol ilgilendiğin için.kolay gelsin.
Silinen Üye 94869
Kapalı Hesap
Konu Sahibi
C6'larda yandaki tuş kilidini aşağı çekip basılı tutarsan kilit tekrar açılır. Kilidi aşağı çektiğin gibi bırakacaksın.
emirberkcelik
Üye
MaxiModder - Rambo_FT'nin 2. CFW'si bu yaptığındamı beta kardeşim
güzel kardeşim sunum çok karışık bence 1 mi 2 mi neyin ne olduğu belli değil sunumu biraz daha naturelleştir istersen en azından başındaki sayıları kaldır emin ol çok kafa karıştırcı
Silinen Üye 94869
Kapalı Hesap
Konu Sahibi
Yayınlayan benim. Bir sonraki CFW'mizde böyle bir dert olmayacak. Çok güzel bir sunum hazırlamayı düşünüyorum. Ayrıca tek CFW olacağı için