pitbull önerin için sağol .

anladım anlamasına da bu çözüm değil tabiki.
ilk cfw denemem hüsran oldu. ofw'ye geri döndüm ve kesinlikle cfw ile bi daha işim olmaz. ancak geri bildirim olsun diye belirteyim dedim:
- şarj süresi kesinlikle normal sürenin %40 altına düştü. wifi kullanmadan, ekran sensör ışığı en düşükte ve toplamda sadece 20 dk konuştum telefonla. mesaj desen 8 tane göndermişim.1 gün hadi bilemedin 1 gün 2 saat civarında gitti batarya.
- widget dışında bir artı yok. zaten 5800'ın da tek eksiği widget. bir çok insan yeni fw'yi widget hayali ile bekledi. tabi hüsran oldu.
- ram'in 55 mb olması ise hiç mümkün olmadı. hem hafıza kartına hem de telefona defalarca format atmama ve program yüklemememe rağmen. tek istisna default olarak eklenen beyaz temanın kullanılması. gömülen diğer tema kullanılırsa ram 6-7 mb düşüyor.
- tepki süresi kesinlikle geliştirilmeli. telefon rehberinde 57 kartivizit olmasına rağmen açılırken düşünüyor da düşünüyor telefon.
- nokia suite'den telefona yazılım yüklenmiyor, program tam işleviyle kullanılmıyor. saçmasapan hata mesajları geliyor sürekli.
- gps konum bulması yavaşlamış. açık havaya çıkmama rağmen konumu tanımlaması için telefonu br kaç kez restart etmek zorunda kaldım.
sadece ofw'de widget eklenememesi ve türkçe karakter girildiğinde mesajda karakter sayısının fazlalaşması bug'ından dolayı cfw deneyeyim dedim. özellikle şarj olayı kesinlikle büyük bir eksi. ofw yüklememin üzeirnden nerdeyse 20 saat geçti ama şarj çubuğu 1 diş bile düşmedi. ve gayet stabil bir şekilde çalışıyor.
bu konular üzerine eğilmeniz gerek bence. dedim ya, bunları yüklemeyi düşünenler ve geliştiriciler için geri bildirim olarak yazıyorum.
ayrıca jaf ile yüklerken offline mod seçilmesi talimatlarda bulunmuyor. anılbaran'ın videosu olmasa muhtemelen yükleme yapamazdım.
benim fikrim ofw'de sadeleştirmeye gidilerek ilave modifiye yapılmaması.
kolay gelsin.