arkadaşım anılbaranın fwde polarbit oyunları açılmıyor.gamesapi de yüklü.format attım kartı biçimlendirdim aynı hala.
toonwarz,asquadron,rthunder üçüde yüklü şuan açılmıyor.
Burdaki cfw x6v41.03 için sanırsam Senin kinin versiyonu ne ?. Ayrıca 5800a fw attıgın gibi atcan sadece rm kodları farklı. 5800 rm -356 idi. X6 nın neyse oherkese iyi geceler. modlar ellerinize sağlık.
5800'ım suya düştükten sonra dün x6 aldım.daha önce 10-15 defa 5800'a flash atmıştım.ama bu telefona tabiri caizse atmaya tırsıyorum bişey olacak diye.
konunun başında
Cihazın Yazılım Sürümü:
Nokia X6: v40.0.003 yazıyor. telefonumuza flash atmadan önce illa versiyonu bu mu olması lazım.eğer bu değilse flash çalışmaz mı?
daha x6'yı yeni aldım o yüzden bilmiyorum dikkat edilmesi gereken şeyleri.Flaşı bodoslama dayamalımıyım.
yalnız on numara çalışma olmuş.
herkese iyi geceler. modlar ellerinize sağlık.
5800'ım suya düştükten sonra dün x6 aldım.daha önce 10-15 defa 5800'a flash atmıştım.ama bu telefona tabiri caizse atmaya tırsıyorum bişey olacak diye.
konunun başında
Cihazın Yazılım Sürümü:
Nokia X6: v40.0.003 yazıyor. telefonumuza flash atmadan önce illa versiyonu bu mu olması lazım.eğer bu değilse flash çalışmaz mı?
daha x6'yı yeni aldım o yüzden bilmiyorum dikkat edilmesi gereken şeyleri.Flaşı bodoslama dayamalımıyım.
yalnız on numara çalışma olmuş.
yok ben anılbarana diyorum polarbit oyunlarıyla ilgili link atacaktı.

Ustalar anılbaranın cwf sini kurdum sonra da foliant programını kurdum ama program donuyor neden acaba fw den olabilir mi? Bi zhmet yardım

bende kullanıyorum bı sorun yok. Muzikleri sadece E/music klasörünü at. Muzık çalar sadece E/music klaösrünü okur. Muzik çaları aç seceneklerden kütüphaneyi yenıle de bu kadar.müzik çalarda bende de sorun var 200 kadar şarkı var ama 35 tanesini gördü sadece.. Kütüphaneyi güncelliyorum eklemiyor şarkıları ama dosya yöneticisinden acıyorum çalıyor sorun ne olabilir.. Anılbaran cwf yükledim dün ondan sonra bu sorun çıktı
aga orjinale dönüyorum ya telden oyun oynayamaz olduk.