Son Tuğra V1.1 OFW Edition | 5800, C5-03, 5235 | Mükemmel HIZ + Stabillik | 25 Eylül 2012

Sponsorlu Bağlantılar

anılbaran

anılbaran

Üye
Bu arada şuan attıgım bu mesaj bu konunun ya atılan 2000 . Mesaj oldu . T.C.k ekibine hayırlı olsun :D

Arisklaus

Arisklaus

Üye
arkadaşım anılbaranın fwde polarbit oyunları açılmıyor.gamesapi de yüklü.format attım kartı biçimlendirdim aynı hala.

anılbaran

anılbaran

Üye
arkadaşım anılbaranın fwde polarbit oyunları açılmıyor.gamesapi de yüklü.format attım kartı biçimlendirdim aynı hala.

Bende şuan polarbit oyunu yuklu. Açılıyor. Wave blazer. Toon varz yüklü .senin indirdiin yerle alakalı sanırsam . Sen hangi polarbit oyunlarını oynamak istiyon ?

Arisklaus

Arisklaus

Üye
toonwarz,asquadron,rthunder üçüde yüklü şuan açılmıyor.

tahirozan

Üye
herkese iyi geceler. modlar ellerinize sağlık.
5800'ım suya düştükten sonra dün x6 aldım.daha önce 10-15 defa 5800'a flash atmıştım.ama bu telefona tabiri caizse atmaya tırsıyorum bişey olacak diye.

konunun başında
Cihazın Yazılım Sürümü:

Nokia X6: v40.0.003 yazıyor. telefonumuza flash atmadan önce illa versiyonu bu mu olması lazım.eğer bu değilse flash çalışmaz mı?

daha x6'yı yeni aldım o yüzden bilmiyorum dikkat edilmesi gereken şeyleri.Flaşı bodoslama dayamalımıyım.

yalnız on numara çalışma olmuş.

anılbaran

anılbaran

Üye
toonwarz,asquadron,rthunder üçüde yüklü şuan açılmıyor.

Ben sana uygun bi zamanda link yollucam

----------Eklendi @ 23:47:47 ---------- Yazıldı @ 23:46:16 ----------

5800'ım suya düştükten sonra dün x6 aldım.daha önce 10-15 defa 5800'a flash atmıştım.ama bu telefona tabiri caizse atmaya tırsıyorum bişey olacak diye.

konunun başında
Cihazın Yazılım Sürümü:

Nokia X6: v40.0.003 yazıyor. telefonumuza flash atmadan önce illa versiyonu bu mu olması lazım.eğer bu değilse flash çalışmaz mı?

daha x6'yı yeni aldım o yüzden bilmiyorum dikkat edilmesi gereken şeyleri.Flaşı bodoslama dayamalımıyım.

Burdaki cfw x6v41.03 için sanırsam Senin kinin versiyonu ne ?. Ayrıca 5800a fw attıgın gibi atcan sadece rm kodları farklı. 5800 rm -356 idi. X6 nın neyse o ;)

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi

konunun başında
Cihazın Yazılım Sürümü:

Eğer çok gerekli değilse flaş işlerine hemen girmeni tavsiye etmem. Ama üst üste flaş attığına göre aynı şeyi X6 içinde yapabilirsin. X6'nın Türkiye için güncellemesi gelmiş. Yeni versiyonu V40'tır. Buradaki CFW yi direkt indirip kurabilirsin. Beğenmezsen Navifirm'den telefon koduna göre V40 orjinal FW versiyonunu indirip flaşlayabilirsin.

Arisklaus

Arisklaus

Üye
ok arkadaşım linki bekliyorum.

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Henüz çalışmalar başlamadı ama :D

Arisklaus

Arisklaus

Üye
yok ben anılbarana diyorum polarbit oyunlarıyla ilgili link atacaktı.

anılbaran

anılbaran

Üye
yok ben anılbarana diyorum polarbit oyunlarıyla ilgili link atacaktı.

sabah format attım telefona. Formattan önce açılıyodu ben öyle hatırlıyom şimdi açılmıyor. Bi yerde bi sorun var . Cfw de de olabilir veya başka bi yerde araştırıyorum :pc:

fakir13

Üye
Ustalar anılbaranın cwf sini kurdum sonra da foliant programını kurdum ama program donuyor neden acaba fw den olabilir mi? Bi zhmet yardım

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Programdan olabilir. Foliant nedir?

fakir13

Üye
foliant e book pro java

5800_xpress_M

Üye
müzik çalarda bende de sorun var 200 kadar şarkı var ama 35 tanesini gördü sadece.. Kütüphaneyi güncelliyorum eklemiyor şarkıları ama dosya yöneticisinden acıyorum çalıyor sorun ne olabilir.. Anılbaran cwf yükledim dün ondan sonra bu sorun çıktı

anılbaran

anılbaran

Üye
Ustalar anılbaranın cwf sini kurdum sonra da foliant programını kurdum ama program donuyor neden acaba fw den olabilir mi? Bi zhmet yardım

uygulamada sıkıntı olabilir. Bence sen javanın son sürümün yükle. :hmmm

----------Eklendi @ 14:42:40 ---------- Yazıldı @ 14:39:21 ----------

müzik çalarda bende de sorun var 200 kadar şarkı var ama 35 tanesini gördü sadece.. Kütüphaneyi güncelliyorum eklemiyor şarkıları ama dosya yöneticisinden acıyorum çalıyor sorun ne olabilir.. Anılbaran cwf yükledim dün ondan sonra bu sorun çıktı
bende kullanıyorum bı sorun yok. Muzikleri sadece E/music klasörünü at. Muzık çalar sadece E/music klaösrünü okur. Muzik çaları aç seceneklerden kütüphaneyi yenıle de bu kadar. ;)

5800_xpress_M

Üye
tamam simdi dediğini yaptım oldu :)

Arisklaus

Arisklaus

Üye
aga orjinale dönüyorum ya telden oyun oynayamaz olduk.

Arisklaus

Arisklaus

Üye
rambo ft senin fwde kaldırılan uygulamalarda wifi diyor o bildiğimiz wireless mi?

Üst Alt