Son Tuğra V1.1 OFW Edition | 5800, C5-03, 5235 | Mükemmel HIZ + Stabillik | 25 Eylül 2012

Sponsorlu Bağlantılar

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Tamam muslumdmr senide boş verelim. Yani önüme çıkan herkesi boş vericem olacak bitecek. Ben kendime bakarım :oke:

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
mükkemmel ötesi çalışma sen bu işi azimle yapıyorsun takdire değersin helal sana herhalde forumda senin gibi dikkatli ve özenle çalışan modder görmedim

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 94869
Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Ben işime ve bana değer verenlere değer veriyorum. Farkım bu :oke:

• Beğen
Tepkiler: berk2010_2 ve gkhn321
bensenbiz

bensenbiz

Üye
Anıl'a ait olan modifiyeyi yükledim ama ilginç bir durum var. jaf ile yüklerken local mode yazan ekranı geçmiyor yani test mode ekranına geçmiyor ama telefonu açıyorum cfw yüklenmiş. Herhangi bir sorun çıkarır mı? usb kablo ile yükledim 5800'a. işin kötü tarafı phoenix ile de orjinale dönemiyorum. garip bir sorun var bağlantılarla ilgili ama anlamadım. neyse en azından telefon çalışıyor.

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Anıl'a ait olan modifiyeyi yükledim ama ilginç bir durum var. jaf ile yüklerken local mode yazan ekranı geçmiyor yani test mode ekranına geçmiyor ama telefonu açıyorum cfw yüklenmiş. Herhangi bir sorun çıkarır mı? usb kablo ile yükledim 5800'a. işin kötü tarafı phoenix ile de orjinale dönemiyorum. garip bir sorun var bağlantılarla ilgili ama anlamadım. neyse en azından telefon çalışıyor.

Bu sorun hemen hemen herkeste oluşmaya başladı. Muhtemelen Ovi Suite'den Nokia Suite'e geçenlerde flaş sürücüsü çakışması yaşanıyor. Sorun burda. Bilgisayarına format atarsan sorunun düzeleceğine inanıyorum.

İz[Mir]Kan

İz[Mir]Kan

Üye
@Pitbullun fwsinde sohbetleri menüden gizleseniz, medibardaki ikonu da sensörswitch ikonu yapsanız 10 numara fw olucak

----------Eklendi @ 19:04:12 ---------- Yazıldı @ 19:00:37 ----------

ramblowda türkçe olsaymış aslında.Birde photobrowser ve music stopperı silip nasıl müzik çalar menüsünden çıkarıcağımı söylerseniz daha da fena olur :D

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Dediğin küçük değişiklikler ve yapması çok kolay. Sadece biraz uğraş gerektiriyor. C6'ya geri döndüğümüzde mutlaka dediğin değişiklikleride yapacağız.

bensenbiz

bensenbiz

Üye
Rambo dostum çok sağol cevanbın için. format atmadan önce komple win7 kaldırdım winxp kurdum rahatlıkla hallettim flashlama işini. sizin yaptıgınız tum flashlara deger. simdi win7 geri kuruyom. teşekkurler

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Birşey değil dostum :oke:

okan1100

okan1100

Üye
bende de local mode ekranından sonrasına geçememişti 5230 Serdar in fw si, demek nokia suite yüzündenmis, ben 20 den fazla flash atmışımdır şimdiye kadar bi zararı varmı bilmiyorum ama telefon bazen durup dururken bazen de biraz zorlanınca kapanıp açılıyor, arkadaşıma senin fw ni attım Rambo onda da local modu gecemedi ama reset atma sorunu yokmuş, acaba fazla flaşh atmaktan mı böyle oluyor bende yoksa Serdar ın FW de mi sorun var? Tekrar flaşh atmaya korkuyorum artık daha kötü olmasın diye :(

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
CFW den olabilir. Korkmana gerek yok. Biz kaç defa telefonlarımıza flaş atıyoruz bir CFW hazırlarken hiçbir sorun çıkmıyor :oke:

okan1100

okan1100

Üye
CFW den olabilir. Korkmana gerek yok. Biz kaç defa telefonlarımıza flaş atıyoruz bir CFW hazırlarken hiçbir sorun çıkmıyor :oke:
tamam o zaman en kısa zamanda internet bulunca senin FW ni kurucam, sadece anna iconları diğerinden çekip seninkine atıcam :) N8 iconlarını pek sevemedimde

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Benim FW de N8 ikonları yok zaten. Orjinal ikonlar var.

gkhn321

Üye
anil bi soru snn 2. cfw deki surklemeli kilidi nasi c5 kilidi yapabiliriz ?

anılbaran

anılbaran

Üye
heh çok güzel bu ara herkes taktı c5 kilidine :ehe bak ümitin cfw de c5 kilidi var onu kullanabilirsin :oke:

cemkaya

cemkaya

Üye
yaw 5230 için RM 588 i secince altta none yazıları cıkıo ini dosyası bulunamadı diye halbuki product içine atıorm rar dan cıkan bütün cfw leri

----------Eklendi @ 10:15:23 ---------- Yazıldı @ 10:05:23 ----------

Phone failed to boot in flash mode CMT... şöyle bi uyarı aldım ekran beyaz kaldı sıctık heralde

----------Eklendi @ 10:16:40 ---------- Yazıldı @ 10:15:23 ----------

Stage 2 starting............PUBKEYS already sent...
PUBKEYS already sent...
........Phone prepared OK!
Waiting for the phone to boot...
Searching for phone...
Phone failed to boot in flash mode CMT...

----------Eklendi @ 10:24:44 ---------- Yazıldı @ 10:16:40 ----------

0 dan basladım oldu galiba bu seferde ekranda local mode nokia kaldı telde.

anılbaran

anılbaran

Üye
rm-356 adlı klsorun ıcıne atcn

Üst Alt