Silinen Üye 94869
Kapalı Hesap
bakarız abimodun adı ne diye geçıyor ?
Multimedya modlarındaymış. Müzik Çalar'dan Çıkıldığında Menü'ye Atma Sorununun Çözümü [Müzik Çalar v15.2 İle Çalışıyor]
bakarız abimodun adı ne diye geçıyor ?
İndirilme İstatistikleri kaldırıldı. Güncellemesi biraz zor oluyor, özellikle bir modder arkadaş upload yapınca kendim takip edemiyorum. Her modder indirilme sayısını kendisi kontrol etse daha iyi olur.

Multimedya modlarındaymış. Müzik Çalar'dan Çıkıldığında Menü'ye Atma Sorununun Çözümü [Müzik Çalar v15.2 İle Çalışıyor]

Normalde unsigned olan tüm programlar rahatlıkla yüklenebilir. Neden böyle olduğunu en iyi CFW nin sahibi bilir![]()
peki ben yamayı aktifleştirmekten başka ek olarak ne yapabilirim mesela etkinleştiriyorum ardından Ndrive yüklemeye çalışıyorum sertifika hatası alıyorum veya başka bir unsigned yüklerken sertifika hatası uygulama yüklenemiyor hatası alıyorum .
pitbull16 birşey soracağım ya imzasız uygulamalara izin modundan ben beceremedim yine sertifika hatası alıyorum sonra rompatcherden installserver yamasını etkinleştirdim herşeyi yaptım sonuç: sertifika hatası uygulama yüklenemiyor.
yeni versiyonda düzelticem anil sana ayrica bise solemek istiyorum furkanın sunrise vardi c6 v52 onda sarjim 1 gun gidiordu hicbise yapmadan senn cfw de 3 gun gitti sarj oldukca iyi![]()

Ben sana kendi kullandığım mpx.exe dosyasını göndereyim, onu denersin.
İndir:Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

NDrive dışındaki unsigned uygulamalar da hata veriyor kısaca No-Unsigned
NDrive dışındaki unsigned uygulamalar da hata veriyor mu? Sorun Ndrive'da da olabilir.

Dahili bileşen hatasını şimdilik almıyorum ama unsigned uygulamaların hibirini yükleyemiyorum rompatcher denedim olmadı zaten senin cfwde imzasız uygulama modu varmış oda işe yaramadı ne yapmalıyım beyler ?...
dahili bileşen hatasından mı bahsediyorsun? eğer buysa konuyada yazmıştım modlama hatası var ilk deneyimim kusura bakmayınyeni versiyonda düzelticem
anil sana ayrica bise solemek istiyorum furkanın sunrise vardi c6 v52 onda sarjim 1 gun gidiordu hicbise yapmadan senn cfw de 3 gun gitti sarj oldukca iyi![]()

NDrive dışındaki unsigned uygulamalar da hata veriyor kısaca No-Unsigned
Dahili bileşen hatasını şimdilik almıyorum ama unsigned uygulamaların hibirini yükleyemiyorum rompatcher denedim olmadı zaten senin cfwde imzasız uygulama modu varmış oda işe yaramadı ne yapmalıyım beyler ?...
ben senin die biliordm cfw de ole yaziordu![]()

NomadCRY'in. Ben öyle bir CFW yapıp desteksiz bırakır mıyım? Sen başkasıyla karıştırıyorsun galiba![]()
nomadCRY di
ama sennde parmagin vardi hani
snnde sayilir 
Ben omegadan başka ne biri ile ortaklık yaptım ne de birinin cfw sine katkıda bulundum.

maxipower i saymassak tabi![]()
Aklımı çeldin 
Yapmış olduğum Anna İkonlu uygulamları 80 kişi indirmiş ama 1 kişi bile nasıl olduğu hakkında bir fikir belirtmemişdüşündürücü
![]()
[sıze=5]asla :d[/sıze]
doğru onu unuttum konusundayız hemde :d aklımı çeldin :d
[sıze=1]----------eklendi @ 23:22:24 ---------- yazıldı @ 23:21:16 ----------[/sıze]
benim omega yı şimdi 8 binden fazla kişi indirmiş. 100 sayfa 1000 yorum demek. Yani 8 kişiden biri yorum yazıyor maalesefne yapalım sence? Bırakalım mı cfw işini?