Silinen Üye 440290
Kapalı Hesap
ayarlarda wlan vardır değil mihe bir de cfwlerde internet ayarlarından her zaman sor yapsan bile bir erisim noktasıyla bir program nete bağlıyken 2.program hangi erisim noktasıyla bağlanmak istediğimi sormayıp bağlı olan ile bağlanıyor. Ben her zaman sorsun istiyorum orjinal fw deki gibi

evet kullanırsınArkadaşlar soruma bir cevap veren bulamadım. Ben nokia 5800 xm telefonuma ilk kez cfw yükliycem sabaha kadar araştırdım. Ilk bu cfw yükleyip deneyeceğim, omega v.6 ve son olarakta sunrite cfw lerini yükleyip deneyeceğim. En çok hoşuma gideni kullanacağım. Ancak ben internete cep telefonumu bluetooth modem olarak kullanıpta bağlanıyorum bu cfw leri yükleyince aynı şekilde bağlanabilecekmiyim. Aksi taktirde netle tüm bağlantım gidecek ve ilk kez yükleyeceğim için teknik destekten mahrum kalacağım. Birde nokia suite ile yedekleme alsam önce bu cfw lerden o yedekleme ile orjinale dönebilirmiyim. Yüklemek için sabırsızlanıyorum acele cevap yazan olursa çok sevinirim.
var var merak etme![]()
çok teşekkürler arkadaşlar hemen yükliycem. Emeği gecen ve yardımcı olan herkese çok tüşükkürler. ellerinize beyinlerinize ve yüreklerinize sağlık. başarılarınızın devamını dilerim. artık bu forumun çok çok yakın bi takipcisi olacağım.

Arkadaşlar ilk kez yükliyceğim için size biraz sık sorabilirim ama şöyle bi sorunum var telefonum 5800 xm. versiyon 5.07 ama cfw dosyaları v6 için görünüyor. telefonumu güncelle dediğimdede güncelleme görünmüyor. 5.07 kurulabilir mi bu cfw.

peki erişim noktası olayı var mıdır?
orginale dönmek için navifirmde adlı programdan kendi telefonuna uygun yazılımı indirip jaf ile flash atıcaksın sonra o yedegi yüklersin sanırsamv6 bulup kurayım o zaman öncelikle. forumda vardır heralde. birde şunu sorucam olaki beceremedim ve sıkıntı oldu. nokia suite ile aldığım yedeği geri yükleyerek orjinal haline geri döndürebilirmiyim.

evet kullanırsın
telefonuna joikusoft kurarak; bilgisayarında wi-fi warsa wi-fi olarak bağlanabilirsin tabi usta kardeşlerim daha iyi bilir bu işi