Son Tuğra V1.1 OFW Edition | 5800, C5-03, 5235 | Mükemmel HIZ + Stabillik | 25 Eylül 2012

Sponsorlu Bağlantılar

Silinen Üye 440290

Silinen Üye 440290

Kapalı Hesap
ayarlarda wlan vardır değil mi :D he bir de cfwlerde internet ayarlarından her zaman sor yapsan bile bir erisim noktasıyla bir program nete bağlıyken 2.program hangi erisim noktasıyla bağlanmak istediğimi sormayıp bağlı olan ile bağlanıyor. Ben her zaman sorsun istiyorum orjinal fw deki gibi

anılbaran

anılbaran

Üye
ayarlarda wlan vardır değil mi :D he bir de cfwlerde internet ayarlarından her zaman sor yapsan bile bir erisim noktasıyla bir program nete bağlıyken 2.program hangi erisim noktasıyla bağlanmak istediğimi sormayıp bağlı olan ile bağlanıyor. Ben her zaman sorsun istiyorum orjinal fw deki gibi

var var merak etme :D

karizmamb

Üye
Arkadaşlar soruma bir cevap veren bulamadım. Ben nokia 5800 xm telefonuma ilk kez cfw yükliycem sabaha kadar araştırdım. Ilk bu cfw yükleyip deneyeceğim, omega v.6 ve son olarakta sunrite cfw lerini yükleyip deneyeceğim. En çok hoşuma gideni kullanacağım. Ancak ben internete cep telefonumu bluetooth modem olarak kullanıpta bağlanıyorum bu cfw leri yükleyince aynı şekilde bağlanabilecekmiyim. Aksi taktirde netle tüm bağlantım gidecek ve ilk kez yükleyeceğim için teknik destekten mahrum kalacağım. Birde nokia suite ile yedekleme alsam önce bu cfw lerden o yedekleme ile orjinale dönebilirmiyim. Yüklemek için sabırsızlanıyorum acele cevap yazan olursa çok sevinirim.

anılbaran

anılbaran

Üye
Arkadaşlar soruma bir cevap veren bulamadım. Ben nokia 5800 xm telefonuma ilk kez cfw yükliycem sabaha kadar araştırdım. Ilk bu cfw yükleyip deneyeceğim, omega v.6 ve son olarakta sunrite cfw lerini yükleyip deneyeceğim. En çok hoşuma gideni kullanacağım. Ancak ben internete cep telefonumu bluetooth modem olarak kullanıpta bağlanıyorum bu cfw leri yükleyince aynı şekilde bağlanabilecekmiyim. Aksi taktirde netle tüm bağlantım gidecek ve ilk kez yükleyeceğim için teknik destekten mahrum kalacağım. Birde nokia suite ile yedekleme alsam önce bu cfw lerden o yedekleme ile orjinale dönebilirmiyim. Yüklemek için sabırsızlanıyorum acele cevap yazan olursa çok sevinirim.
evet kullanırsın

Silinen Üye 440290

Silinen Üye 440290

Kapalı Hesap
ben de şu an telefonu usb bağlantısı ile modem olarak kullanıyorum ve anıl ın cfwsi yüklü

karizmamb

Üye
çok teşekkürler arkadaşlar hemen yükliycem. Emeği gecen ve yardımcı olan herkese çok tüşükkürler. ellerinize beyinlerinize ve yüreklerinize sağlık. başarılarınızın devamını dilerim. artık bu forumun çok çok yakın bi takipcisi olacağım.

anılbaran

anılbaran

Üye
çok teşekkürler arkadaşlar hemen yükliycem. Emeği gecen ve yardımcı olan herkese çok tüşükkürler. ellerinize beyinlerinize ve yüreklerinize sağlık. başarılarınızın devamını dilerim. artık bu forumun çok çok yakın bi takipcisi olacağım.

rica ederiz dostum
yedeklerini aldıktan sonra
cfw yuklemeden önce hafıza kartına ve telefona format atmayı unutma

aynı zamanda cfw yukledıkten sonra ilk önce karta sonra telefona format atarsan çok iyi bir şekilde cfw den memmun kalırsın :oke:

karizmamb

Üye
Arkadaşlar ilk kez yükliyceğim için size biraz sık sorabilirim ama şöyle bi sorunum var telefonum 5800 xm. versiyon 5.07 ama cfw dosyaları v6 için görünüyor. telefonumu güncelle dediğimdede güncelleme görünmüyor. 5.07 kurulabilir mi bu cfw.

anılbaran

anılbaran

Üye
Arkadaşlar ilk kez yükliyceğim için size biraz sık sorabilirim ama şöyle bi sorunum var telefonum 5800 xm. versiyon 5.07 ama cfw dosyaları v6 için görünüyor. telefonumu güncelle dediğimdede güncelleme görünmüyor. 5.07 kurulabilir mi bu cfw.

ilk önce v60 kurman lazım :hmmm

karizmamb

Üye
inşallah yapmaya çalışacağım. bilgisayarda çok iyiyim ama telefon işine yeni başlıyorum ve beni oldukça heyecanlandırdı. daha telefona hiç format bile atmadım ama boza yapa öğreneceğim. tek tedirginliğim nete bağlanamayıp forumlardan yaşadığım sıkıntılarla ilgili araştırma yapamamak ama halledicez. ilk bilgisayarımı bu şekilde baya zorlamıştım ama şimdi çok iyiyim. :)

virus19

virus19

Üye
5250ye uygunda çıkacak mı

karizmamb

Üye
v6 bulup kurayım o zaman öncelikle. forumda vardır heralde. birde şunu sorucam olaki beceremedim ve sıkıntı oldu. nokia suite ile aldığım yedeği geri yükleyerek orjinal haline geri döndürebilirmiyim.

anılbaran

anılbaran

Üye
v6 bulup kurayım o zaman öncelikle. forumda vardır heralde. birde şunu sorucam olaki beceremedim ve sıkıntı oldu. nokia suite ile aldığım yedeği geri yükleyerek orjinal haline geri döndürebilirmiyim.
orginale dönmek için navifirmde adlı programdan kendi telefonuna uygun yazılımı indirip jaf ile flash atıcaksın sonra o yedegi yüklersin sanırsam :hmmm

pitbull16

pitbull16

Üye
ben 101in üstüne c6v41 v60 ı direk yüklemiştim yüklemiştim

karizmamb

Üye
çok teşekkürler. gerekli tüm programları indirip pc kaydediyorum önce. sizin değirli yorumlarınızıda kaydediyorum bi sorun çıkarsa ordan bakıp buluph kuracağım. öncelikle v5.07 kurulabilen omega 4.6 kurmaya karar verdim çünkü telde zaten 5.07 yüklü. Aaa aklıma ne geldi omega 4.6 kurduğumda ondan sonra direk format+flash ile bu cfw geçebilirmiyim acaba.

ultraking

Üye
[Yeni!] 5800 için MaxiModder - Rambo_FT olan CFW kurmaya çalışıyorum. Fakat kurulum sırasında FLASH işleminden hemen sonra "Phone failed to boot in flash mode CMT..." hatası almaktayım.

Yardım ederseniz sevinirim.

Not: Video da anlatılanların hepsini eksiksiz yapıyorum. Ayrıca daha önce de defalarca CFW kurduğumdan ilk defa böyle bir sorunla karşılaşıyorum. Sistemin w7 x64bit

Teşekkürler.

Üst Alt