Son Tuğra V1.1 OFW Edition | 5800, C5-03, 5235 | Mükemmel HIZ + Stabillik | 25 Eylül 2012

Sponsorlu Bağlantılar

gkhn321

Üye
tamam tesekkurler

bbeerrkkaann

bbeerrkkaann

Üye
Anıl arkadaş local mode de kalma hatası nokia suite nin yeni versiyonundan kaynaklanıyor demiş şimdi eski versiyonu kurup denicem.Eğer olursa şimdikinden bir farkı olur mu?

anılbaran

anılbaran

Üye
bbeerrkkaann

bbeerrkkaann

Üye
7 dakika sonra eski versiyon incek deniyelim bakam.

----------Eklendi @ 23:47:49 ---------- Yazıldı @ 23:43:50 ----------

Anıl bir de bu cfw nin 2. versiyonu çıkacakmı? Çıkacaksa ne zaman çıkacağı kararlaştırıldı mı?

gkhn321

Üye
anilin cfw gayet hos denme babinda simdi pitbulun cfwyi yuklicem

anılbaran

anılbaran

Üye
7 dakika sonra eski versiyon incek deniyelim bakam.

----------Eklendi @ 23:47:49 ---------- Yazıldı @ 23:43:50 ----------

Anıl bir de bu cfw nin 2. versiyonu çıkacakmı? Çıkacaksa ne zaman çıkacağı kararlaştırıldı mı?

çıkacak. Tarih yok daha betayı yeni sunduk .kullanıcıların istekleri dogrultusunda çıkarabılım.Ama biraz indırılıp kullanılması gerekıyo anca o zaman başlarım yeni versiyona

----------Eklendi @ 00:10:04 ---------- Yazıldı @ 00:08:57 ----------

anilin cfw gayet hos denme babinda simdi pitbulun cfwyi yuklicem

iyi bakalım

----------Eklendi @ 00:10:51 ---------- Yazıldı @ 00:10:04 ----------

2 kez sizin ve pitbull un cf lerini tekrar tekrar kurdum eski ovi suit ile sorunsuz kuruldu

tamamdır

gkhn321

Üye
pitbul alinmasin ama sennki daha hos anil bn hemn snnkine donuorm

gkhn321

Üye
görünüs ve kullanis acisindan dha ii acilista onun batarya simgeleri ve trkcel sinyal yeri cok gec gelior ekrana emin olmak icin 2 kez yeniden baslattm ve bu kaniya vardm hiz esastir anil :D

----------Eklendi @ 00:25:21 ---------- Yazıldı @ 00:23:48 ----------

bi tema eksik belle atiorm onu oh rahat mis :D

anılbaran

anılbaran

Üye
görünüs ve kullanis acisindan dha ii acilista onun batarya simgeleri ve trkcel sinyal yeri cok gec gelior ekrana emin olmak icin 2 kez yeniden baslattm ve bu kaniya vardm hiz esastir anil :D

----------Eklendi @ 00:25:21 ---------- Yazıldı @ 00:23:48 ----------

bi tema eksik belle atiorm onu oh rahat mis :D

:hmmm peyki

de_la_vega_66

de_la_vega_66

Üye
şu an pitbullun cfwyi kullanıyorm. Anılbaranin cfwyide denedim ama hem ikonlardan dolayı hemde internet telefonunu sildiginden dolayı tekrar pitbullun cfwye döndüm. Ancak gördümki bundada intrnet telefonu sadece görüntü olarak var. İndir dediğimde servis yok diyo ayarlara zaten girmiyo bunu düzeltebilme imkanımız var mı? Tabi bide şarjdaki yeşil ışık sorunu var =)

edit: keylock ve mem check programları dahili bileşen hatası verip yüklenmiyolar.

anılbaran

anılbaran

Üye
şu an pitbullun cfwyi kullanıyorm. Anılbaranin cfwyide denedim ama hem ikonlardan dolayı hemde internet telefonunu sildiginden dolayı tekrar pitbullun cfwye döndüm. Ancak gördümki bundada intrnet telefonu sadece görüntü olarak var. İndir dediğimde servis yok diyo ayarlara zaten girmiyo bunu düzeltebilme imkanımız var mı? Tabi bide şarjdaki yeşil ışık sorunu var =)

bende o yüzden sildim zaten, ikonlarda ne gibi sıkıntı vardı benımkınde ?

----------Eklendi @ 00:55:43 ---------- Yazıldı @ 00:54:14 ----------

bende o uygulamalar yuklu keylock gömülü geliyo zaten ama ümit te niye hata veriyo bilmiyom

Silinen Üye 524728

Silinen Üye 524728

Kapalı Hesap
bende o yüzden sildim zaten, ikonlarda ne gibi sıkıntı vardı benımkınde ?

----------Eklendi @ 00:55:43 ---------- Yazıldı @ 00:54:14 ----------

bende o uygulamalar yuklu keylock gömülü geliyo zaten ama ümit te niye hata veriyo bilmiyom

O programların hata vermesinin sebebi rofs2/resource/apps klasöründeki o uygulamaların ikonlarından kaynaklanıyor. O ikonlar ordan silinirse öyle bir hata almazsınız.

soulmate35800

Üye
pitbull arkadasım elıne saglık guzel olmus sana bazı eksıkler soylemek zorundayım tema efektlerını acınca ayarlara gırerken sıyah ekrandan sonra 3sn falan gelıyor ana ekrandakı grıs ekranı teması kısayolunda tıklayınca kalıyor beyaz ekranda en onemlısınde ınternet explorerde youtubede vıdeo ızlerken ses yok ses kontrollerınden sonuna kadar actım gene yok bılgılerıne

sado_27

sado_27

Üye
MaxiModder - pitbull16 (1) cfw sını yukledım kardeş yanlıs benım gıbı ram sorunu yasayan arkadaslara tavsıyem rompacherden openpal ve ıntısalverexe yamasını aktıf yapın e-plore den 101f875a dosyalaını tamamen sılın telefonunuzu yedıneden başatın ve ram blovla temızleme yapın boylelıkle ram deyerınız 35 den 55 e yukselıyor kendım denedım saygılar vede basarılar cfw yapan arkadaslara son olarak alıl baran arkada senın cwf yı yukluyorum yorumları işallah guzel olarak atarım vıdeonu ızledım :))

anıl baran :)) senın cwf de cok hoş ama sanırım yolunda gıtmeyen bır durum var en başta kamera zaten kullanılıyor hatası sız bende n daha ıyı bılıyorsunuz ama ben ce sız rofs2 dekı 101f875a dosyasını sılın cunku onu sılınce 32 olan ram dırek olarak 55 e yukselıyor belkıde ben yanlış bılıyorumdur saygılar
ıstersenız cfw yukleyen arkadaslar denesınler fak edıyor hemde cok far var arada :))) yanlız hatasız kul olmaz saygılar sevgıler:))

izmitli1983

izmitli1983

Üye
MaxiModder - pitbull16 (1) cfw sını yukledım kardeş yanlıs benım gıbı ram sorunu yasayan arkadaslara tavsıyem rompacherden openpal ve ıntısalverexe yamasını aktıf yapın e-plore den 101f875a dosyalaını tamamen sılın telefonunuzu yedıneden başatın ve ram blovla temızleme yapın boylelıkle ram deyerınız 35 den 55 e yukselıyor kendım denedım saygılar vede basarılar cfw yapan arkadaslara son olarak alıl baran arkada senın cwf yı yukluyorum yorumları işallah guzel olarak atarım vıdeonu ızledım :))

anıl baran :)) senın cwf de cok hoş ama sanırım yolunda gıtmeyen bır durum var en başta kamera zaten kullanılıyor hatası sız bende n daha ıyı bılıyorsunuz ama ben ce sız rofs2 dekı 101f875a dosyasını sılın cunku onu sılınce 32 olan ram dırek olarak 55 e yukselıyor belkıde ben yanlış bılıyorumdur saygılar
ıstersenız cfw yukleyen arkadaslar denesınler fak edıyor hemde cok far var arada :))) yanlız hatasız kul olmaz saygılar sevgıler:))
aynen ben denedim oldu ram 35lerden 50ye çıktı teşekkürler arkadaşım

anılbaran

anılbaran

Üye

o yöntemi bılıyorum ve uyguladım ama fark etmedi bende ram:58.5

JRValantin3

JRValantin3

Üye

Yanlış atmış olmayasın? RM-356 klasörüne atıyorsun. Konuya iyi bak.

Şimdi niye böyle yazdın? "Birşeye benzememiş". Tamam, modderler ilk defa CFW hazırlıyorlar diye böyle söylenir mi? Sen kalk bir CFW çıkar, üyeler sana tükürsün? Senin söylemen gerken şuydu: Bu CFW ler daha çok geliştirilebilir.

OmegA'yı şimdilik düşünmüyorum. Grubu ben kurdum ve tüm modder arkadaşlarımı bilgilendirip en iyi düzeye getirme kararındayım. BETA dan sonra çıkaracağımız en sağlam CFW leri görün siz ;)

Emeğinize birşey diyemem dedim zaten :) Ama sence de birşeye benzememişler öyle değil mi :) hadi itiraf et :)

Üst Alt