Son Tuğra V1.1 OFW Edition | 5800, C5-03, 5235 | Mükemmel HIZ + Stabillik | 25 Eylül 2012

Sponsorlu Bağlantılar

anılbaran

anılbaran

Üye
birşey sorucam bizim telefonlarda arayanın ismini söyleyen bişi vamı ? yani ayarımı var arayanın ismini söylemesi için ?

----------Eklendi @ 14:17:21 ---------- Yazıldı @ 14:07:01 ----------

tm hallettim :)

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Fikrimi açıklıyorum...

Şimdi benim OmegA'da çıkardığım 4 farklı telefon için aynı CFW'yi buradaki CFW ler içinde uygulayabiliriz. Yani test etmeden modları direkt diğer telefonların Rofs2 dosyalarına uygulayacağız. Üstelik konuya beta ismiyle değil, normal bir sürümmüş gibi ekleyeceğiz. Üyeler kendi telefonlarına yüklediklerinde hiçbir sorunla karşılaşmayacaklar.

Ben OmegA için bunu denedim ve başardım. Gördüğüm kadarıyla elimde 5800 olmamasına rağmen hiçkimse benim bilmediğim kronik bir hata ile karşılaşmadı.

Bu fikrim sizinde beğeninizi alırsa nasıl bir yöntemle başka telefonlara CFW çıkarıldığını sizlere anlatacağım. Bu yöntem sayesinde CFW yapımı çok daha kolaylaşacak.

• Beğen
Tepkiler: kemal_gs ve omer_01_01
Silinen Üye 524728

Silinen Üye 524728

Kapalı Hesap
Fikrimi açıklıyorum...

Şimdi benim OmegA'da çıkardığım 4 farklı telefon için aynı CFW'yi buradaki CFW ler içinde uygulayabiliriz. Yani test etmeden modları direkt diğer telefonların Rofs2 dosyalarına uygulayacağız. Üstelik konuya beta ismiyle değil, normal bir sürümmüş gibi ekleyeceğiz. Üyeler kendi telefonlarına yüklediklerinde hiçbir sorunla karşılaşmayacaklar.

Ben OmegA için bunu denedim ve başardım. Gördüğüm kadarıyla elimde 5800 olmamasına rağmen hiçkimse benim bilmediğim kronik bir hata ile karşılaşmadı.

Bu fikrim sizinde beğeninizi alırsa nasıl bir yöntemle başka telefonlara CFW çıkarıldığını sizlere anlatacağım. Bu yöntem sayesinde CFW yapımı çok daha kolaylaşacak.

Bence güzel bi fikir. Bu projede bende yer almak istiyorum. :)

anılbaran

anılbaran

Üye
Fikrimi açıklıyorum...

tamam olur o iş :)

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Eğer hepimiz sorunsuz projeyi tamamlarsak sadece 5800 ve 5230 için iki çeşit CFW olmayacak, her telefon için 2 ayrı CFW olacak. Üstelik takımın yaptığı CFW. Bu proje için diğer telefonların özelliklerinide bilmek gerekiyor. Bu sayede modları dikkatlice seçebiliriz. Mesela 3,2 megapixel zoom kalitesini arttıran modu 5 megapixellik telefona uygulamamış oluruz. Bunun yerine 5 megapixellik olanı uygularız.

Anlatımı geniş bir zamanda hazırlamayı düşünüyorum.

anılbaran

anılbaran

Üye
tamamdır resmen tam bi ekip olduk :)

anılbaran

anılbaran

Üye
:hmmm sistem de bıttı artık sadece ufak tefek duzeltmeler kaldı kısacası yuzde 95 i bıttı ama ovı maps gömdugum halde halaa 9 mb boş yer var normalde daha az boş yer kalması gerekıyo bı yerde yanlışlık mı yaptım ? yooo yapmadım ama ilginç :hmmm

----------Eklendi @ 22:14:29 ---------- Yazıldı @ 21:51:25 ----------

phote browser ı gomdum cıkmadı bı yerde acaba neyle çakıştı :hmmm onuda bulcam :oke:

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
anılbaran

anılbaran

Üye

kemal_gs

Üye
ewet ustadsabrsızlıkla bekliyoruz ne zman çıkacak fwler...

pitbull16

pitbull16

Üye
furkan bazı modlarda sis dosyalarıda var bunları uygulamadım. siscontentle açıp çıkan dosyaları uygulamamız mı gerekio yada son verdiğin mod listesinde program yükleme modu vardı onla atsak sis dosyalarını oda olurmu?

anılbaran

anılbaran

Üye
ümit ben dedim ya sana ;)

anılbaran

anılbaran

Üye
biz toplantıda bişi konuşmayı unuttuk ikon paketlerini ne yapıcaz ? uygulayalım mı ?

bob_marley_232

bob_marley_232

Üye
Cumartesi geç yav biterse bittiği gibi çıkartın :D

anılbaran

anılbaran

Üye
eski ovı magazayı sılıp yerine yeni ovi magzayı gömsem bi sorun olurmu ? :hmmm

doa64

doa64

Üye
5800 için ftp programı varmı.

pitbull16

pitbull16

Üye
rofsa gömdüm serdar sayesinde bi sorun yok anıl az önce gömdüm bende :)

Üst Alt