Tamam şöyle yapabiliriz; toplantıya katılırsınız. Diyeceklerinizi dersiniz. Uploadları CFW çıkarılış tarihine kadar bana iletirsiniz.
Bahsettiğim modları tüm modderlere şimdi ileteceğim.
Anılbaran, özel mesajla kendi cfw mede uyguladığım birkaç modu sana ve diğer modder arkadaşlara ilettim. Sizde aynı modlar varsada değiştirmenizi öneririm çünkü bu modların çalıştığı kesin.
CFW nin çıkış tarihi gelecek hafta cumartesi günü![]()
tamamdır gelecek hafta cumartesi güzel bence acada bızde nokia gibı mı yapsak haftaya deyıp 2 ay sonra mı çıkarsak
Ama biz Nokia gibi sözünde durmayanlardan değiliz gözün aydın hadi çalışıomuşoleeyy rambo gps sapasaglam benim çook güzel sesli biçimde götürüyor şimdi tumleşik ve şebeke tabanlı açık şuan sadece net pakedi olmasa en fazla 50 krş keser ondan sonra türkıyede istedigin yere git yan sadece tümleşik acık olsa ne zaman bulur bilmem ozman herhalde 15 dk da konum bukur herhalde ama böyle daha iyi bi simit parasına ücretsiz navigasyon oluyo harika bence bide servise vercektim haa ne gerek var gps calışıyo oley
----------Eklendi @ 09:36:52 ---------- Yazıldı @ 09:35:30 ----------
sadece ilk konum bulurken 15.11 kb kesiyo baskada nete gerek yok oley..
anıl sana ne dicem o dediğin modlar vardı ya rompacter 3.1 java java izin fota onları yükledim hala girio mağazaya. sende girmio mu?ben şimdi geri döndüm son dediğin modlardan sacede rompacter ve yamalarını yükledim denicem hbr vercembiliyodum biliyodum rambonun son verdigi modlar neler ? ümit bugun ovı magazayı çözcez kesin bak sendede donmuş telefon tamam şimdi ulaşcam sana sanırsam tahin ettıgım mod bozuyo tamam halletcez
ben şimdi geri döndüm son dediğin modlardan sacede rompacter ve yamalarını yükledim denicem hbr vercem
----------Eklendi @ 11:52:43 ---------- Yazıldı @ 11:34:55 ----------
bi sorun yok. demekki javadan kaynaklanan bi sorun var rambo nasıl düzelcez javayı?
nasıl yapcan bana öğretin şu dosyaları düzenlemeyi yahalletcem ben tamam

Java 2 mi bozuyor acaba? Eğer öyleyse javayı dahil etmemeliyiz. Sorun çıkarıyor.