Son Tuğra V1.1 OFW Edition | 5800, C5-03, 5235 | Mükemmel HIZ + Stabillik | 25 Eylül 2012

Sponsorlu Bağlantılar

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
slm arkadaşlar ben tüm yorumları okuyamadim birşey soracaktım nokia n97 mini RM555 version 30.0.004.c01.01 için türkçe hack yok mu böyle içerisinde tüm güzel özellikler olan bir cfw ? Ve varsa veya yapılacaksa en basit ve geniş anlatımıyla verir misiniz ? Çünkü ben ingilizce buldum ama onu yüklemek istemiyorum (denedim yapamadım o da ayrı :) ) ve tuşlari kilitlerken titresimi kapatmayın olur mu :) :) :)

N97 için bir çalışma yapmıyoruz.

rambo bana dedin ya mesela hangı mod dıye genışletılmıs yatay menu yaması buna bak bı nasu ugulucaz

Yamanın EXE dosyasına çift tıkla. Daha sonra 10283389.dll dosyasını Rofs2\Sys\Bin içerisinden al ve bu yama klasörünün içine at. Daha sonra unpack.bat ı Yönetici olarak çalıştır. Ardından EXE li dosyayı çalıştır ve Start'a bas. Küçük bir bilgi penceresi çıkacak. Eğer "... was not succeed" yazıyorsa yama uygulanmamış demektir. Ama "... successfully" yazarsa yama başarıyla uygulanmıştır. Son işlem olarak pack.bat'ı çalıştır. 10283389.dll dosyasını tekrar eski konumuna at.

anılbaran

anılbaran

Üye
abı mesaj attım 2 tane bakarmısın acilll :hmmm

anılbaran

anılbaran

Üye
:hmmm

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Modder arkadaşlara sesleniyorum: Toplantı MSN üzerinden gerçekleştirilecektir gerçek zamanlı olarak. MSN adreslerinizi özel mesajla bana iletebilirsiniz. Bende sizlere MSN adresimi ileteceğim.

anılbaran

anılbaran

Üye
msn acık suan beklıyorum :oke:

MobileNC

Üye
Tüh kaçırdık toplantıyı iyimi :ağlarım:

joker.lg

joker.lg

Üye
Modder arkadaşlara sesleniyorum: Toplantı MSN üzerinden gerçekleştirilecektir gerçek zamanlı olarak. MSN adreslerinizi özel mesajla bana iletebilirsiniz. Bende sizlere MSN adresimi ileteceğim.

ama neden yapmıyorsunuz ? Hiç hack yok ki n97 miniye biz ne yapacağız hep 5800a hack var :( :( :( bir el atsanız buna da olmaz mi ?

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
ama neden yapmıyorsunuz ? Hiç hack yok ki n97 miniye biz ne yapacağız hep 5800a hack var :( :( :( bir el atsanız buna da olmaz mi ?

Sorun elimizde N97 olmayışıdır. Benim 5230um var ve buna CFW çıkarıyorum. Bilmediğim bir telefona CFW çıkaramam.

• Beğen
Tepkiler: Kurtuluş40
anılbaran

anılbaran

Üye
toplantıda aldıgımız kararlarda 1. Maddeki sen bize vercen mi peki :)

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Tamam ben vereceğim :)

anılbaran

anılbaran

Üye
|-)

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
CFW çalışmaları çok yorucu gidiyor olmalı. Mesela benim önümde üniversite sınavları var ayın 12 si ile 16 sı arasında. Şimdilik bayram. Önümdeki kısa günleri değerlendirip hemen bir CFW hazırlayacağım. Ondan sonra sınavlarıma odaklanacağım. Sınavlar bittikten sonra tekrar OmegA çalışmalarıma başlayacağım :D

anılbaran

anılbaran

Üye
Önbelleği Arttırma

önbellegı tum suruculerde etkınlestırme

bunlaradamı cakısna mod yanı ıkısı aynı anda olmuyomu :bilmm

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
arkadaslar ben N8 belle uzerinde calisiyorum cogu modlari buldum ama bazi eksiklerim var.
acaba rica etsem bana biraz mod dosyasi atarmisiniz?
mumkunse....

kurtulus40-belle

anılbaran

anılbaran

Üye
arkadaslar ben N8 belle uzerinde calisiyorum cogu modlari buldum ama bazi eksiklerim var.
acaba rica etsem bana biraz mod dosyasi atarmisiniz?
mumkunse....

malesef atamayız dostum bıraz daha arastırırsan bulabılecegını ınanıyorum :oke:

anılbaran

anılbaran

Üye

Nedenki sirmidir?ben zannederdimki hayat paylasdikca guzeldir diye.:hmmm

yoo paylasırdım benı bılen bılır ama modlar benım degıl ve bi söz verdim modları hiç biyerde paylasmıcam dıye ve anılbaran öyle bi söz verdiyse onu tutmak zorundadır dostum :oke:

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
yoo paylasırdım benı bılen bılır ama modlar benım degıl ve bi söz verdim modları hiç biyerde paylasmıcam dıye ve anılbaran öyle bi söz verdiyse onu tutmak zorundadır dostum :oke:
Tesekkurler arkadasim ben zaten biire bir kullanmiycam sadece dosyalarin ne islere yaradini o sekilde anliyorum ben kendim duzenleme yapiyorum.belle dosyalari farkli ama dosya kod numaralari onemli bakariz bizde baskalarina tesekkur ederiz konu baslimizda...:hih:

anılbaran

anılbaran

Üye

Tesekkurler arkadasim ben zaten biire bir kullanmiycam sadece dosyalarin ne islere yaradini o sekilde anliyorum ben kendim duzenleme yapiyorum.belle dosyalari farkli ama dosya kod numaralari onemli bakariz bizde baskalarina tesekkur ederiz konu baslimizda...:hih:

yıne yanlıs anladı :hmmm

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Burada yanlış anlaşılmalar olmasın. Mod listesindeki modların tümü hatta fazlasıyla elimde mevcut. Fakat sadece mod listesindeki modları, modder arkadaşlarımıza kendim özel mesaj ile ilettim. Böylece modderler seçimi yapılan modlar arasında istediklerini kendi CFW lerine uygulayabilecekler.

Fakat bu modların paylaşımını yasakladım. Çünkü kendim büyük emek ve zaman ayırarak bu mod arşivini oluşturdum. Bu emeği direkt üyelere açık açık paylaşmak istemiyorum. Yoksa yine binlerce defa indirilsede en fazla 20 kişi teşekkür edecektir.

Mod listesindeki modları zamanı gelince kendim birgün paylaşacağım. Lütfen mod isteyip durmayın.

• Beğen
Tepkiler: Kurtuluş40

Üst Alt