Son Tuğra V1.1 OFW Edition | 5800, C5-03, 5235 | Mükemmel HIZ + Stabillik | 25 Eylül 2012

Sponsorlu Bağlantılar

anılbaran

anılbaran

Üye
aynn ya modda mı bi sorun var yoksa muzik çalar 15.2 yle uyumsuz mu?
bilmem

----------Eklendi @ 17:51:56 ---------- Yazıldı @ 17:46:28 ----------

muzik çalardan podcast kaldır modunu uyguladım oda duruyo yerinde :(

pitbull16

pitbull16

Üye
bilmem

----------Eklendi @ 17:51:56 ---------- Yazıldı @ 17:46:28 ----------

muzik çalardan podcast kaldır modunu uyguladım oda duruyo yerinde :(
podcast bnimde duruo :D ya bide 15.2 atmadan uygulasak olur mu ?

anılbaran

anılbaran

Üye
iyi bakalım |-)

omer_01_01

omer_01_01

Üye
Aslında symbian belle arayüzünü bulup onu kullanabilsek çok daha güzel olur bence sanırım s60v5 v3 için yok

anılbaran

anılbaran

Üye
:(.

anılbaran

anılbaran

Üye
rambo bazı sorunlar var mesaj attım ama :(

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Arkadaşlar, terkar kardeşimin AVEA hattı üzerinden telefonu bilgisayara bağlayarak internete kısıtlıda olsa erişim sağlayabildim. Sorulara sadece cevap verebilirim, dosya upload etmem şuan için mümkün değil.

Anılbaranın bana özel mesaj yoluyla bildirdiği birtakım hatalar mevcutmuş. Şöyle özetlersek:

1) Bir modun diğerini bozmaması için:
a) .exe uzantılı yama modlarını uygularken: Önce bir tane EXE dosyasıyla örneğin 12345678.dll dosyasını yamalayın ve Rofs'a atın. Ardından bu Rofs'a attığınız 12345678.dll dosyasını başka bir EXE dosyasıyla yamalayabilirsiniz.
b) Klasör halindeki modları uygularken: Bu tür birbirini etkileyen modları bulmak için, uyguladığınız tüm modları yeni bir klasöre teker teker kopyalayın. Çakışan bir mod olursa "Dosya değiştirilsin mi?" sorusu çıkacaktır. Böylece hangi modun etkilendiğini görebilirsiniz. Modun yıldız derecesine göre çakışan modlardan birini uygulamaktan vazgeçeceksiniz.
2) Menüdeki Müzik klasöründeki Ovi Müziği kaldırıp yerine başka seçenekler getiren modlardan birkaç tanesini deneyin ya da uyguladığınız mod çakışıyor olabilir.
3) Açık uygulamaları göster'i kaldırmayın. Çoğu kullanıcı bu özelliği kullandığını söylüyor. Yardım seçeneğinide aynı şekilde kaldırmayın.
4) 5230'um olduğu için Konumlama seçeneklerinde WiFi'nin neden olmadığını bilemeyeceğim.
5) Kamera otofokus tuşu orjinal C6v41 portunda da çalışıyor mu çalışmıyor mu ona göre modların bu özelliği iptal ettiğini anlayabiliriz.
6) Font uygulaması sonucu Ev ekranındaki Seçenekler kısayolu Seçenek... diye değişebiliyor. Bu fontun uyumsuz olduğunu gösterir. Başka bir font kullanılmalıdır. Ya da istenirse Seçenek... diye de bırakılarak istenilen font kullanılabilir. Yalnız burada önemli olan mesajlardaki gülücüklerin küçülüp küçülmediğidir.
7) Telefon ışıkları sorunları için benim toparladığım %100 tuş ışıkları düzeltmesi yamasını kullanabilirsiniz.

pitbull16

pitbull16

Üye
Arkadaşlar, terkar kardeşimin AVEA hattı üzerinden telefonu bilgisayara bağlayarak internete kısıtlıda olsa erişim sağlayabildim. Sorulara sadece cevap verebilirim, dosya upload etmem şuan için mümkün değil.

Anılbaranın bana özel mesaj yoluyla bildirdiği birtakım hatalar mevcutmuş. Şöyle özetlersek:

1) Bir modun diğerini bozmaması için:
a) .exe uzantılı yama modlarını uygularken: Önce bir tane EXE dosyasıyla örneğin 12345678.dll dosyasını yamalayın ve Rofs'a atın. Ardından bu Rofs'a attığınız 12345678.dll dosyasını başka bir EXE dosyasıyla yamalayabilirsiniz.
b) Klasör halindeki modları uygularken: Bu tür birbirini etkileyen modları bulmak için, uyguladığınız tüm modları yeni bir klasöre teker teker kopyalayın. Çakışan bir mod olursa "Dosya değiştirilsin mi?" sorusu çıkacaktır. Böylece hangi modun etkilendiğini görebilirsiniz. Modun yıldız derecesine göre çakışan modlardan birini uygulamaktan vazgeçeceksiniz.
2) Menüdeki Müzik klasöründeki Ovi Müziği kaldırıp yerine başka seçenekler getiren modlardan birkaç tanesini deneyin ya da uyguladığınız mod çakışıyor olabilir.
3) Açık uygulamaları göster'i kaldırmayın. Çoğu kullanıcı bu özelliği kullandığını söylüyor. Yardım seçeneğinide aynı şekilde kaldırmayın.
4) 5230'um olduğu için Konumlama seçeneklerinde WiFi'nin neden olmadığını bilemeyeceğim.
5) Kamera otofokus tuşu orjinal C6v41 portunda da çalışıyor mu çalışmıyor mu ona göre modların bu özelliği iptal ettiğini anlayabiliriz.
6) Font uygulaması sonucu Ev ekranındaki Seçenekler kısayolu Seçenek... diye değişebiliyor. Bu fontun uyumsuz olduğunu gösterir. Başka bir font kullanılmalıdır. Ya da istenirse Seçenek... diye de bırakılarak istenilen font kullanılabilir. Yalnız burada önemli olan mesajlardaki gülücüklerin küçülüp küçülmediğidir.
7) Telefon ışıkları sorunları için benim toparladığım 0 tuş ışıkları düzeltmesi yamasını kullanabilirsiniz.
kamera otofocus normal çalışıyordu uyguladığımız modların birinden dolayı otofocus yapmıyor olabilir

anılbaran

anılbaran

Üye
rambo tamam sagol teşekkür ederim de benim telefonda uygulama yöneticisine girdıgımızde 3 tane secenek çıkıyo ya onlardan yükle uyglamalara ve yükleme dosyaları yazan yerlere girilmıyo tıklıyom tıklıyom tepki yok o nası olucak :(

anılbaran

anılbaran

Üye
yazılım güncellemesine de girmıyo giiyo ama alttaki secenekler cıkmıyo offf

punemr123

punemr123

Üye
rambo yaw ilk sayfaya baktim da bitis tarihi goremedim bi tahmin var mi bitis icin (5230) kurcalamak icin can atiyom

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Normalde CFW yapımı durdurulmuş. Konu başlığını değiştirmedim hâlâ. Ama 5230 için çalışmaları devam ettirme kararı aldım. Böylece 5230 u aradan çıkaracağız. Kalan 5800 ve diğer telefonlar için bir başlama ve bitiş tarihi belirleyeceğiz. Bu bitiş tarihiyle beraber modderlerin hazırladıkları tüm CFW leri sunacağız. Yani bitiş tarihi belirsiz.

@anılbaran: Çalışmayan seçenekler ve diğer hataları tespit için uyguladığın modlar sıkıntı yapıyor olabilir. Uyguladığın modlardan hangisinin sorun çıkardığını öğrenmek için (uğraş gerektiriyor), sys klasörü içeren modları teker teker Rofs2'ye uygulamalısın. Bir modu uyguladıktan sonra; örneğin Uygulama Yöneticisine giriş yapamayacaksın. Bu az önce uyguladığın modun uyumsuz olduğunu gösterir.

Ayrıca her flashtan önce hafıza kartındaki "sys, private, system, data, resource" klasörlerini silmelisin. Böylece sürpriz bir hata ile karşılaşmazsın.

anılbaran

anılbaran

Üye
Normalde CFW yapımı durdurulmuş. Konu başlığını değiştirmedim hâlâ. Ama 5230 için çalışmaları devam ettirme kararı aldım. Böylece 5230 u aradan çıkaracağız. Kalan 5800 ve diğer telefonlar için bir başlama ve bitiş tarihi belirleyeceğiz. Bu bitiş tarihiyle beraber modderlerin hazırladıkları tüm CFW leri sunacağız. Yani bitiş tarihi belirsiz. @anılbaran: Çalışmayan seçenekler ve diğer hataları tespit için uyguladığın modlar sıkıntı yapıyor olabilir. Uyguladığın modlardan hangisinin sorun çıkardığını öğrenmek için (uğraş gerektiriyor), sys klasörü içeren modları teker teker Rofs2'ye uygulamalısın. Bir modu uyguladıktan sonra; örneğin Uygulama Yöneticisine giriş yapamayacaksın. Bu az önce uyguladığın modun uyumsuz olduğunu gösterir. Ayrıca her flashtan önce hafıza kartındaki "sys, private, system, data, resource" klasörlerini silmelisin. Böylece sürpriz bir hata ile karşılaşmazsın.
tm abi yapcaz bişiler artık. Zaten flash atmadan önce kart format atıyorum

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
CFW ile ilgili tarihleri güncelledim ve konuya bilgilendirme mesajı ekledim. Özellikle toplantı saatlerinde modderlerin hazır bulunması gerekiyor. Kendim internet cafeyi kullanacağım.

pitbull16

pitbull16

Üye
CFW ile ilgili tarihleri güncelledim ve konuya bilgilendirme mesajı ekledim. Özellikle toplantı saatlerinde modderlerin hazır bulunması gerekiyor. Kendim internet cafeyi kullanacağım.
rambo ben gündüz çalışıyorum kendi iş yerimiz işimiz olursa toplantıya gelemem ama büyük ihtimal katılırım yinede söleyim dedim..

anılbaran

anılbaran

Üye
14:30 degılde saatları 15:00 yapsak ya ben 14:30 okulda olmus oluyom :)

Üst Alt