Son Tuğra V1.1 OFW Edition | 5800, C5-03, 5235 | Mükemmel HIZ + Stabillik | 25 Eylül 2012

gkhn321

Üye
onu kullanmak isteseydm sana bu soruyu nie sorim varmi bi cozumu

cemkaya

Üye
çok tşkler. serdarın sürümü yukledm. simdi istedğim tema oyun uygulama hatasız kuruyorum version sorunu olmuor

----------Eklendi @ 11:32:51 ---------- Yazıldı @ 11:30:47 ----------

biliorm cok oluyorum ama bi sorum daha olacak. mesela facebooktan oyun oynayabilecekmiyiz. ben top eleven diye bi flash uygulama oynuorm da.

Maynard

Üye
5230'a v51 çıktı biliyorsunuzdur. v51 için de güncelleme yapacak mısınız?

cemkaya

Üye
bilmem daha yeni v50 kurdum :S

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi

Normalde orjinal yazılım ile ne yapıyorsan onu yapabileceksin. Ekstra birşey yok.

5230'a v51 çıktı biliyorsunuzdur. v51 için de güncelleme yapacak mısınız?

Port çıktığında güncelleme yapacağız.

cemkaya

Üye
şarjı cok mu yiyo eskisine göre. sabah fuldu sarj v50 yukledm. 10-15 tane daha program ekledm. 5dk telde konustum batarya zayıf dedi. ilginç batarya sıfır orjinal.

----------Eklendi @ 12:43:48 ---------- Yazıldı @ 12:43:12 ----------

Normalde orjinal yazılım ile ne yapıyorsan onu yapabileceksin. Ekstra birşey yok.

Port çıktığında güncelleme yapacağız.

tşkler.

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
İlk flaştan sonra böyle olabilir. Bağlantı >> Şebeke ayarlarından GSM'i seç. UMTS seçili olabilir.

cemkaya

Üye
eet o dediğiniz ile gsm seciliydi ben sadece gsm yaptım umarım düzelir.

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
UMTS 3.5G demektir ve çok fazla şarj tüketir.

uran22

Üye
Phone failed to boot in flash mode CMT hatası nedir nokia 5130 xm adam gibi flash atana domain veriyorum !
yeter biride cevap versin !

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Böyle yazdığına göre sorununu bir türlü çözememişsin demektir. Aynı hata ile karşılaşmadığım için ve bu sorunla başka bir yerde karşılaşmadığım için çözümünü bilmiyorum.

Tavsiyelerim: Başka bir bilgisayardan flaş atmayı dene.

cemkaya

Üye
bu olay süper oldu bütün dosyaları calıstırıo artık telefon.

cemkaya

Üye
bütün eklentileri okkudum da rom patcher ne işe yarıo ya

cemkaya

Üye
ne yuklediysem calıstı bzen takılma yapıo o da işlemciyle alakalı galiba bi de yan tusu aşağı cekip kilitlerken ekran kararıo bi daha acılıo bzen 2-3 kez kilitlemeye calıstım. önce ekran ısıgı sönüo sonra yes menu no tusları sönüyor. baska birşey yok gibi kullandıkca cıkar ortaya

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Bahsettiklerin C6 nın prtlanmasından kaynaklanan sorunlarıdır. Çözülemiyorlar.

Rompatcher ilerde lazım olabilecek bir programdır. ROM'u yamalar. Sistemi hackler, sistem dosyalarını gösterir vb. yamaların kullanılmasını sağlar.

cemkaya

Üye
hmm bana lazım değil ozmn. baska neler yapabilirim tele bilmiorm. programları inceliorm suan.

Maynard

Üye
rambo_ft nin 5230 için olan cfwsini bir süre kullandım. Gördüğüm ufak tefek hataları belirtmek isterim.

- müzikçalarda tüm şarkıları seçince eğer çok sayıda şarkı varsa hepsini göstermiyor. Çoğu c6 portunda var sanırım bu sorun.

- herhangi bir klasörde seçenekler menüsüne girince bazen ekran saçmalıyor.

- ram çok düşük. Bi ara müzik dinlerken reset attı hatta. Ortalama 40 mb yi geçmiyor. Şu an v51 orjinal fw kullanıyorum 50 civarında geziyor. Fark var yani.

şimdilik aklıma gelenler bunlar. Bu eksiklikler giderilirse 5230 için hatasız bir cfwmiz olur

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Bunlar için orjinal FW çalışması başlattık. Senin en çok yakındığın kısım RAM onu gördüm. Bundan herkes muzdarip. Orjinal FW çalışmamızı bitirdikten sonra C6 çalışmalarımıza kaldığımız yerden devam edeceğiz. O zaman OmegA gibi olay olan bir takım CFW si çıkaracağız.

Maynard

Üye
c6 da versiyon yükseldikçe ram tüketimi artıyor galiba. V20 de mesela hiç hatırlamıyorum ben ram sorunu falan. Hatta o aralar orjinal yazılım çok iyi değildi c6 daha iyi oluyordu