Son Tuğra V1.1 OFW Edition | 5800, C5-03, 5235 | Mükemmel HIZ + Stabillik | 25 Eylül 2012

anılın cfwsi çıkınca uzerinde değişiklik yapabilir miYim? Mesela sürüklemeli yerine dokunmatik tuş kilit koyabilir myim?

bak cfw yi yapanlar cfw nin fazla degiştirilmesi taraftarı degillerdir.Bazı cfw lerin içinde kullanıcıların bilmedigi başka özel bir dosyaya gömülmüş modlar olabilir ve bu modlar kullanıcılara söylenmez.Sana bi hikaye anlatayım bir zamanlar güzel bi cfw buldum herşeyimi karşılıyodu ve karar verdim başka cfw yüklemicem diye çünkü her şeyi ile çok iyidi.Fakat yolunda gitmeyen bişi vardi içime sinmeyen bişi c5 kilidi vardı o zamanlar hiç sevmezdim cfw yapımcısı tepkimesinim daha iyi oldugu söyledigi için sürüklemeli kilid koymamıştı.Forumlarda konu actım nası n8 kilide cevirim diye çok da yardımcı olan olmadı aslında oldu ama o zamanlar anlamıyodum cfw işinden bir türlü yapamamıştım işte o zamanlar cfw yapmam lazım diye başladım temelini ögreneyim bari dedim v.s neyse sonuca geliyim elbette degiştirebilirsin c5 kilidi koyabilirsin başka bi yerde asla yayınlamıcan söyleyim yoksa maximodder ekibi bi şekilde seni bulur ve sonra .. Dedigim gibi pek fazla bişi ile oynamassan iyi olur

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Ne yapacan sistem saatini Mesela şimdi bu cevabı 23:51'de yazdım....

fixana1

Üye
CFW lerde ikonu gömülü olan, Nokia Photo Browser uygulamasını Türkçeleştirdim, fakat konuyu paylaşmaya iznim yok maalesef, nedenini bilmiyorum, hiç olmazsa burda sizlerle paylaşayım dedim, faydalanmak isteyenler indire bilir.
Buyurun Kardeşlerim:

Tepkiler: Silinen Üye 94869

Silinen Üye 440290

Kapalı Hesap

yok ne yayınlaması kendim ıcin yapacgm

stybrk

Üye
anılbaranın cfwsinde gördğüm tek hata küçük qwerty de tuş yerleşimi hatası gerisi sağlam olmuş eline sağlık

yok ne yayınlaması kendim ıcin yapacgm

tamam dostum o zaman koyabilirsin kilidi

----------Eklendi @ 08:06:11 ---------- Yazıldı @ 08:03:36 ----------

anılbaranın cfwsinde gördğüm tek hata küçük qwerty de tuş yerleşimi hatası gerisi sağlam olmuş eline sağlık

aslında o bi hata sayılmaz 50 tane fw varsa 45 inde kesin o var zaten küçük klavyeyi çogu kişi kullanmadigi için düzenleyende yok zaten

----------Eklendi @ 08:08:04 ---------- Yazıldı @ 08:06:11 ----------

arkadaşlar yeni versiyon aksilik çıkmaz ise bu akşam 21:00 gibi yayında olabilir

----------Eklendi @ 08:08:19 ---------- Yazıldı @ 08:08:04 ----------

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi

Teşekkürler. İndiriyorum ve arşivime alıyorum.

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
BETA kavramını kaldırdım. Artık CFW lerin sürüm numarası belirleyecek. Yani şuan 2.CFW'ler biraz daha hata oranı azaltılmış CFW lerdir. 3.CFW ler daha iyi, 4.CFW ler falan diye ilerleyecek.

Kendim 5230'a bir ikinci CFW çıkarırsam 5800 ve X6'ya da çıkarırım.

5530'u soranlar olabilir. 5530 için CFW çıkarmayı düşünmüyorum. Özellikle tuş ışıkları sorununu çözmek için bir modder yokken.

*-king-*

Üye
ben sımdı ındırıyım mı bu cfw yı yoksa 2. cfw yı beklıyım mı

2 sorum olacak dıyelım ;

1-senın cfw yı mı ındırıyım pıtbull un cfw yı mı
2-senın cfw yı ındıreceksem 2.yı mı beklıyım 1.yı mı ındırıyım

1. Farketmez 2. Evet benim cfw indirceksen şimdi indirme 2 saat sonra uploud edicem yeni sürümü