Son Tuğra V1.1 OFW Edition | 5800, C5-03, 5235 | Mükemmel HIZ + Stabillik | 25 Eylül 2012

CFW İNDİRMEDİM KENDİ GÜNCELLEMESİ GELMİŞTİ GECEN AY ONU YAPTIM BAK BİRŞEY DİCEM

SEN TELEFONDA nokia phonix falan klosoru diyor o bende yok kendimmi olusturayım :?

ama indirdim demiştin yoksa kendin oluştur o klasörleri

gkhn321

Üye
bak once sen bi ilk sayfaya git ordan pitbul un 2. cfw sini indir sonra devam edelim bnce

ysatxE

Üye

İşte Bu BakmakLa Görmek Arasındaki Farkı Yaratıyorsun... Biz Sadece Bakıyoruz Ama Sen Görüyorsun... Tebrik Ederim Emeğinde BaşarıLar...

siz bilirsiniz benin gitmem lazım yardım etcek arkadaşlar var zaten hadi görüşürüz

ya jafladım ama realplayerde bi sorun var youtube de video akışı yapıyorum videoyu açıyor ama ses gelmyor .s

hallettim arkadaslar herkeze teşekürler bbeerrkkaann arkadasımız 2 dk da yaptı vallah

gkhn321

Üye
ei bu sorunda cozulmus

sizlere bir kaç soru soracagım arkadaşlar n8 ikon mu ? Anna ikon mu ? yoksa default ikon mu ? (default ikon yüksek performans için ideal )

pitbull16 sana birşey soracagım son çıkarmış olduğun cfw çok süper tam aradığım özellikler var çok başarılı olmuş fakat arada bir sistem tamamen donuyor tek çaresi ise sadece bataryayı çıkarıp tekrar takmam oluyor bu nedir ? sendede oluyor mu ?

bende bazaen beyaz ekran oluyo ama kırmızı tuşla çıkıp dewam ediyorum hiç pili çıkarttığım olmadı