gkhn321
Üye
bn onceden indirmistim bi arastirim doncem sana
yüklendi zaten
----------Eklendi @ 20:22:51 ---------- Yazıldı @ 20:21:02 ----------
ben yni fw hazır sayılır1 saate upload eder furkana veririm
aceba internet telefonuyla ilgili bi çalışman oldumu? ona göre yükleyim?
Anıl bazı arkadaşlar yeni cfwleri hazırlamışlar upload ediyorlar.Acaba sende 2. cfwye başladın mı?
Yeni CFW'ne ek olarak neler ekledin hangi sorunlar düzeldi ? veya hangi sorunlar başladı ? İnşallah güzel bir çalışma olmuşturupload başlattım. ama ram sorununa bişey yapmadım bilginiz olsun
Senin garmin versiyonun eski yeni versiyon v6.0.10 var Linki:http://www.maxicep.com/symbian-v9-4...garmin-mobile-xt-v6-0-10-unsigned-497959.htmlbndeki garmin 5.5 ti haritasi da 11.03 du
Okey hatırlatırım.Bu arada Ümitin FW yi yükleyebilirim ama birinde Görsellik Diğerinde yani seninkinde hız felan ön plana çıkıyor =) Bu arada biraz bakabilirmisin herhangi bir sertifika veren site ? anlaşıldı ben installserver ile sorunum geçmeyecek.Tek çözüm sertifika veya birinin benimle beraber benim telefona FW atmamız.
----------Eklendi @ 22:01:32 ---------- Yazıldı @ 22:00:19 ----------
tam bilmiyorum son versiyondu galiba neyse boşverde sen iyi dediğin garmin versiyonunu veya linkini felan verirmisin indirip deneyeyim.
Sağ ol.gzl bi soru tebrik ediorm
Yeni CFW'ne ek olarak neler ekledin hangi sorunlar düzeldi ? veya hangi sorunlar başladı ? İnşallah güzel bir çalışma olmuştur
Senin garmin versiyonun eski yeni versiyon v6.0.10 var Linki:http://www.maxicep.com/symbian-v9-4...garmin-mobile-xt-v6-0-10-unsigned-497959.html
Yeni CFW'ne ek olarak neler ekledin hangi sorunlar düzeldi ? veya hangi sorunlar başladı ? İnşallah güzel bir çalışma olmuştur
Senin garmin versiyonun eski yeni versiyon v6.0.10 var Linki:http://www.maxicep.com/symbian-v9-4...garmin-mobile-xt-v6-0-10-unsigned-497959.html
ya sorun fw de degil .fw atmaktada degil. Sorun sendende kaynaklanmıyor. Sadede o uygulamalardan kaynaklanıyo sertifikaladın sen onları zamanımdaöyle yaptıysan yapma işte ilk temiz halini yükle bu arada zaten ümitle benim fw em farklı olmak zorunda bu projeyi bunun için yapıyoruz .kimimiz pil modu kimimiz hız modu uyguluyo. Ayrıca görsellik konusuna gelince:n8 ıkon uyguladım diye görsellik yok demek yanlış olur.ki default ıkon kullanımca cfw coook daha performanslı oluyor .Yani zaten biz ıkon pakedi kullansakta kullanıcılar degişik temalar yukluyo boşuna uyguluyoz .mesala anna ıkonlu tema forumda bir sürü var. Ama n8 ıkonlu yok denecek kadar az. Anna yukleyen ,n8 i zor bulucak, n8 yukleyen anna kolay bulacak olay bu.
Anıl bazı arkadaşlar yeni cfwleri hazırlamışlar upload ediyorlar.Acaba sende 2. cfwye başladın mı?
inş kardeşim sorun yok gibi ama bilmiyorum... internetten video izlerken ses çıkmıodu ve bileşen hatası veriyodu program yüklerken bunları düzelttim açılış ekranı filan işte
----------Eklendi @ 22:32:16 ---------- Yazıldı @ 22:31:18 ----------
bu cfwLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızbirazdan görüntüve yapılanları upload edicem
ben simdilik telefona bise yuklememe karari aldm cnku 2 dundur surekli cfw degistiriormhafiza kartini 2 de bir bicimlendirmek karta zarar verir anilin yeni version calismasindan sonra cfw otursun tam stabil sonra yukliceklerimi yuklicem bide anil sana bi sorun daha bildirim rompatch de nobuitinerror aktif olmuor gps icin not defterinde aktif edin demisin ya aktif edemiorm onu olmuor
Tamam.arkadaşlat ümit te büyük bazı hatalar vardı onları düzeltmiş yani tam güncelleme yapmadı zaten (daha sonra daha iyi fw ler cıkarıcaz ) Evet gelelim anılbaran cfw yı ne zaman güncellicen sorusuna şuan isteklerinizi alıyorum ve not aldım daha istekleriniz varsa lütfen 3 güne kadar belirtin.Sonra gelen istekler bir sonraki güncellemeye sarkacak çünki. tarih veremem arkadaslar ama çook iyi bir güncelleme listesi hazırladım ortalama 25 adet madde yazdım güncelleyince yaklaşık 25 farklı bir şeyler göreceksiniz .dedigim gibi şikayet ve istek lerinizi bildiriniz ona göre güncelleme yapıcam .ondan sonra yok ben sunu istiyodum gelmedi gibi şeyler söylemeyin.3-4 gün görüşlerinizi bildirin yeter
Beyler size bir tavsiyede bulunacağım neden şimdi Rambo , anıl ve pitbull ayrı ayrı 3 cfw yapıyorsunuz siz 1 kaç saatinizi ayırsanız bir ortam yapın mesela MSN de felan olabilir beraber CFW yapın gerçekten asıl öyle en verimli olan CFW'yi yapacağınızı düşünüyorum.''Bir Elin Nesi Var İki Elin Sesi Var''
ben simdilik telefona bise yuklememe karari aldm cnku 2 dundur surekli cfw degistiriormhafiza kartini 2 de bir bicimlendirmek karta zarar verir anilin yeni version calismasindan sonra cfw otursun tam stabil sonra yukliceklerimi yuklicem bide anil sana bi sorun daha bildirim rompatch de nobuitinerror aktif olmuor gps icin not defterinde aktif edin demisin ya aktif edemiorm onu olmuor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?