Son Tuğra V1.1 OFW Edition | 5800, C5-03, 5235 | Mükemmel HIZ + Stabillik | 25 Eylül 2012

Anıl bazı arkadaşlar yeni cfwleri hazırlamışlar upload ediyorlar.Acaba sende 2. cfwye başladın mı?

ya sorun fw de degil .fw atmaktada degil. Sorun sendende kaynaklanmıyor. Sadede o uygulamalardan kaynaklanıyo sertifikaladın sen onları zamanımda öyle yaptıysan yapma işte ilk temiz halini yükle bu arada zaten ümitle benim fw em farklı olmak zorunda bu projeyi bunun için yapıyoruz .kimimiz pil modu kimimiz hız modu uyguluyo. Ayrıca görsellik konusuna gelince:n8 ıkon uyguladım diye görsellik yok demek yanlış olur.ki default ıkon kullanımca cfw coook daha performanslı oluyor .Yani zaten biz ıkon pakedi kullansakta kullanıcılar degişik temalar yukluyo boşuna uyguluyoz .mesala anna ıkonlu tema forumda bir sürü var. Ama n8 ıkonlu yok denecek kadar az. Anna yukleyen ,n8 i zor bulucak, n8 yukleyen anna kolay bulacak olay bu.

gkhn321

Üye

ben simdilik telefona bise yuklememe karari aldm cnku 2 dundur surekli cfw degistiriorm hafiza kartini 2 de bir bicimlendirmek karta zarar verir anilin yeni version calismasindan sonra cfw otursun tam stabil sonra yukliceklerimi yuklicem bide anil sana bi sorun daha bildirim rompatch de nobuitinerror aktif olmuor gps icin not defterinde aktif edin demisin ya aktif edemiorm onu olmuor

zaten fw leri yaparken rambonun yazdıgı özelliklere bakarak yapıyoduk yani sizlerin sectigine anna ve n8 ıkon yarı yarıya idi . Yani mecbur birimiz kullancaktı onude ben kullandım

inş kardeşim sorun yok gibi ama bilmiyorum... internetten video izlerken ses çıkmıodu ve bileşen hatası veriyodu program yüklerken bunları düzelttim açılış ekranı filan işte

----------Eklendi @ 22:32:16 ---------- Yazıldı @ 22:31:18 ----------

bu cfw birazdan görüntüve yapılanları upload edicem

senin cfw gerçekten güzel daha doğrusu bütün modderler güzel cfwler ortaya çıkardı ama seninki biraz daha güzel.Bu arada dediklerini yapacağm.

Anıl bazı arkadaşlar yeni cfwleri hazırlamışlar upload ediyorlar.Acaba sende 2. cfwye başladın mı?

arkadaşlat ümit te büyük bazı hatalar vardı onları düzeltmiş yani tam güncelleme yapmadı zaten (daha sonra daha iyi fw ler cıkarıcaz ) Evet gelelim anılbaran cfw yı ne zaman güncellicen sorusuna şuan isteklerinizi alıyorum ve not aldım daha istekleriniz varsa lütfen 3 güne kadar belirtin.Sonra gelen istekler bir sonraki güncellemeye sarkacak çünki. tarih veremem arkadaslar ama çook iyi bir güncelleme listesi hazırladım ortalama 25 adet madde yazdım güncelleyince yaklaşık 25 farklı bir şeyler göreceksiniz .dedigim gibi şikayet ve istek lerinizi bildiriniz ona göre güncelleme yapıcam .ondan sonra yok ben sunu istiyodum gelmedi gibi şeyler söylemeyin.3-4 gün görüşlerinizi bildirin yeter

Hemen cfw ni deniyeceğim !

gkhn321

Üye

anil bunu bi oku

Tamam.

yapılanlar burda

Beyler size bir tavsiyede bulunacağım neden şimdi Rambo , anıl ve pitbull ayrı ayrı 3 cfw yapıyorsunuz siz 1 kaç saatinizi ayırsanız bir ortam yapın mesela MSN de felan olabilir beraber CFW yapın gerçekten asıl öyle en verimli olan CFW'yi yapacağınızı düşünüyorum.''Bir Elin Nesi Var İki Elin Sesi Var''

Tepkiler: gkhn321

gkhn321

Üye

katiliorum

bahsettigin yamayı boşver. Gps işine gelince rompatcherdan open4all yamasını aktif et.E/maxipower dan x plore yikur gps adlı klasördekileri x plore ile c/ ye at bu kadar