gkhn321
Üye
sorun olur. Xplore ile at dostum
----------Eklendi @ 13:06:49 ---------- Yazıldı @ 13:04:56 ----------
delirecem o sorun degilki net baglantını kapat öyle yapcan üstelik videodaki gibi format at
benim pc dede iki işletim sistemi var. xp sp3 olanıda denedim olmadı. (o işletim siteminde crog files....RM-356 klasörünü kendi oluşturmuştu ve içerisinde kurulum dosyaları vardı, ben atmamışkım. onları silip indirdiğim 6 adet core ve roft2 dosyalarını kopyaladım) olmadı.
görüntü bu.
resim gözükmüyo bende .s
tmm hafıza kartına tlf biçimlendirmiştim birde pc de biçimlendirip deniyorum. (diğer dediklerini harfiyyen ve aynı sırayla yapmıştım)
----------Eklendi @ 13:22:05 ---------- Yazıldı @ 13:20:55 ----------
galiba onuda beceremedik ben şu dediğini bi deneyeyim. hafıza kartını pc de biçimlendirip.
----------Eklendi @ 13:25:43 ---------- Yazıldı @ 13:22:05 ----------
1 gb hafıza kartı var başka onu biçimlendirip onunla kurmayı deneyeyim mi (deneme amaçlı belki hafıza kartında sorun vardır.) öyle olur mu ???
görüntüyü prntscreenle yakala paint den kaydet google a resim yukle yaz ordan upload et link i bize at kardesim
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızurl bu
tamam tekrar deneyeyim ama şu iki görüntüye bi bakmanızı istiyorum şimdi yollıycamburda hata yok ki telefonun acma kpma dugmesne bi kez bas dior baska bise yok
----------Eklendi @ 13:39:03 ---------- Yazıldı @ 13:38:09 ----------
sana soledigim jaf cozumlerindeki herseyi al nereye gerekiorsa oraya at sorunu cozersn buyuk ihtimal
nokia suite mi yükledin pc ye ovi suiteyi güncelleedinmi yani eski sürümünü kurda dene ovi suite kur
burda hata yok ki telefonun acma kpma dugmesne bi kez bas dior baska bise yok
sana soledigim jaf cozumlerindeki herseyi al nereye gerekiorsa oraya at sorunu cozersn buyuk ihtimal
tamam tekrar deneyeyim ama şu iki görüntüye bi bakmanızı istiyorum şimdi yollıycam
----------Eklendi @ 13:55:48 ---------- Yazıldı @ 13:51:19 ----------
win 7 da hem ove suite hem en son nokia suite ile denedim win xp sp3 te ovi suite ile denedim. ayrıca senin dediğin gibi hafıza kartına pc de biçimlendirme yaptım sonuç gene aynı, olmadı.Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızbu resimdeki bir numaralı alanda vietnam olması normal mi orası değişmiyor hiç. ayrıca cnt parlak değil.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızbu resimde ise kurulum dosyalarını kopyaladığım yer. 1. yerdeki klasör baştan olmuyor yaptığım işlem sonucunda kendiliğinden oluşuyor. birde 2 numaradaki dosya uzantısı coo. cor olması gerekmez mi. ???
----------Eklendi @ 13:57:04 ---------- Yazıldı @ 13:55:48 ----------
iki resim daha attım bi bakarmısın birde tüm jaf çözümlerine tekrar bakıyorum (jafta sorun olsa xp sp3 te yüklemesi gerekmez mi)
tüm jaf çözümlerini uyguladım. pc ve tlf kapatıp açtım. gene denedim sonuç olumsuz.burda hata yok ki telefonun acma kpma dugmesne bi kez bas dior baska bise yok
tüm jaf çözümlerini uyguladım. pc ve tlf kapatıp açtım. gene denedim sonuç olumsuz.Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızburada not found yazısı geliyo. ilk etapta o olmayor. tlf düğme basınca belli bi süre bekleyip not found geliyor.
----------Eklendi @ 14:37:59 ---------- Yazıldı @ 14:23:41 ----------
arkadaşlar maalesef olmuyor navifirm den v.6 indirdim onu kurmak istediğimdede aynısı oldu. not faund yazısı geliyor gene en sonda. jaf haricinde cfw yada fw yükleyebileceğimiz başka bi program yokmudur acaba. onula bi denesem. (ben tlf bluetooth modem olarak kullanıyorum ya pc tlf acaba o şekilde görüyorda ondan mı oluyor. Ama xp sp3 te öyle bağlamıyorum genede aynı sorun oluyo . ufff çıkamadım işin içerisinden.
cfw ıcın emegı gecenlere tesekkurler dun aksam 5800 telefonumda bır vıdeo cektım telefonda oynat dedığımde vıdeodan ses cıkmıyor vıdeoyu pcye atınca vıdeoda ses var ama telefonda ses cıkmıyor ayrıca muzık calarken veya baska bı sekılde ses olayında sıkıntı yok sadece vıdyonun sesi cıkmıyor yardımcı olursanız sevınırım
not pitbull16 nın cfw sını yuklu telefonda
edit: yenı fark ettigim baska bıseyde bır vıdeo cektık durdurduk sonra oynattık baktık hosumuza gıtmedı sılmek ıstedıgımde kamera kullanılıyor hatası verıyor sılmek ıcın kamerayı kapatmak gerekıyor
senin jafta sorun var o zamn phoneix mi ne var bide ama nasıl yazılım atılıyor bilmiyorum
dahili bileşen hatası alan vardı sertifika sorunu yoktu .s hard format filan attımı acaba arkadaş
Bende diğer cfwlerdede sertifika sorunu oluyordu şimdi ilk olarak telefona hard format sonrasında hafıza kartına bir format sonrasında tak pc ye yükle cfw yi ondan sonra ise aç telefonu şimdi yeniden bir hardformat at olay bitti bunları yaptım ama patchleri etkinleştirdim olay şu Sertifika hatası veriyor bütün unsigned uygulamalar bu şekil var mı benim soruma cevap derdime çare ? yeniden mi denemeliyim birde anılbaranın cfw yimi deniyeyim siz karar verin ? bu sorundan kurtulmak için ne yapayım ?
şimdilik yapabilceğim bişey yok gelecek versiyonda düzeltmeye çalışcam. yeni versiyona başladım zaten
peki benm fwde yazdıklarını uyguladın yine sonuç aynı mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?