Son Tuğra V1.1 OFW Edition | 5800, C5-03, 5235 | Mükemmel HIZ + Stabillik | 25 Eylül 2012

bu konuyu grupla konuşmam lazım izin verirler ve yardım ederlerse senin sorununu çözerim

----------Eklendi @ 10:18:03 ---------- Yazıldı @ 10:16:11 ----------

Bende düzgün çalışıyor. pitbull16 ve anılbaran ın kendi telefonlarında da bu sorunu test etmeleri gerekiyor.

bende o sorun yoktur modunu uyguladım ama denemedim daha telefona şarkı atamadım flassh artıp duruoz ondan

ihsanca

Üye
anılın fw sinde de : evet şarkıyı durdurdup geri desek de durdurmadan geri desek de menüden atıyor

rambo 5800 fwn hayırlı olsun farkı kapartır beni geçer seninki ama sana bi kaç şey sorucam özelden

ihsanca

Üye
tşk

----------Eklendi @ 11:54:11 ---------- Yazıldı @ 11:17:25 ----------

birde tam ekran klavyede Qwerty yazdıklarımızı direk google arama ekranında görebilsek küçük Qwerty klavyede olduğu gibi mümküm olamaz mı?

olmaz herhalde

ihsanca

Üye
ben nokiadan vazgeçmek istemiyorum ama oda samsung da var. ya onlar bunu yapıyorlar da koskoca nokia neden yapmıyor anlamıyorum

memmunsan ne güzel

Ben telefonuma ilk kez cfw yükleyeceğim. tüm gece forumda araştırdım ve bu cfw ile sunrıse fate rtl arasında kararsız kaldım. benim için en önemli şey cfw yüklediğimdede internete bağlanabilmek, şöyleki benim evimde kablolu net yok, cep telefonumu buluetoth modem olarak kullanıyorum ve nokia suite (eski ovi suite) üzerinden istediğim operatör vasıtası ile 3g den bilgisayarımı internete bağlıyorum ve tüm soru/cevaplarımı bu şekilde buluyorum. başka internete bağlanma imkanım yok. eğer ben bu cfw lerden birisini mesela bunu yüklersem gene aynı şekilde internete bağlanabilirmiyim, ekstra bi ayar yada program kurulumu gerekir mi. çünkü gerekirse cfw yüklemeden önce onları indirip pc de hazır bekletmem gerekecek. ikinci bir sorum telefonumu nokia suite ile yedeklesem cfw yükledim diyelim ve sonra tekrar orjinale dönmek istedim cfw kuruluyken yedeklediğim dosyadan telefona tekrar orjinal yükleme yapabilirmiyim. bilgisi olan arkadaşlardan arkadaşlar yardım.

indır pişman olmassın

Nokia 5800 Anılbaran'ın CFW'si RAM Testi:

vıdeosunu izleyebilirsiniz arkadaşlar gercekler orda

iyi seyirler....