Son Tuğra V1.1 OFW Edition | 5800, C5-03, 5235 | Mükemmel HIZ + Stabillik | 25 Eylül 2012

Dostum Sen FLas Yaptığın Zaman Aynı Hatayı Alıyormusun ? Eğer aLmıyorsan Yeniden Bir UpLoand Yapa Bilicekmisiniz Acaba ?

Hayır hiç bi sorun yok ve olmadı yuklerken olmassa yarın tekrardan uploud yapabilirsem yaparım

Ben zaten hep manuel seçiyorum Arada birde use ini.İkisinde de aynı sorun var.

hem anılbaran hemde pitbul her ikisinide manuel olarak yükleyince sorunsuz tamamlandı şu anda pitbul yüklü anna ikonlu olduğu için tercih ettim ikonlar dışında başka farklılıklar yoktur umarım biraz kurcalayıp bakalım ustalar birde buna 5800 kimliği sağlanabiliyormu

5800 kimligini ne yapıcan dostum ne guzel c6-00 olarak gözüküyo

Maynard

Üye
ben de bugün rambo'nun cfwsini kurdum. bugüne kadarki en güzel c6 portu diyebilirim. neredeyse sorunsuz ve stabil. ancak ufak bir sorunum var. qt 4.3.7 kurdum ve ovi store mobilden foursquare installer indirdim. sorunsuz bir şekilde kuruldu ancak programı açıp login olduktan sonra "ssl handshake failed" yazan bir hata alıyorum. ssl sertifikaları ile ilgili bir sorun sanırım. ardından başka bir qt uygulaması olan molome kurdum o da login kısmında ssl certificate error dedi. kurduğum qt versiyonu mu uyumsuz yoksa yapmam gereken başka bir şey mi var?

ustam bu program (PocketLock v1.06.Signed Tr) yüklenmiyor dahili bileşen hatası veriyor bu benim için olmazsa olmazlardan bi bakarsanız

Anıl senin videoya göre yaptım yine local mode de kaldı.Ama boş ver ne de olsa cfw kullanılıyo.

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
JAF'ta telefonu Local mode'de kalanlara söylüyorum:

Ben flashta kullandığım ve hata aldığım Rofs2 ve Core dosyalarını aynen masaüstü bilgisayarımdan denedim. Telefona JAF ile yine aynı yöntemle flash attım ve telefon bu sefer () hataları vermedi ve Local mode'yi geçip kapanıp açıldı sağlam bir şekilde. Tavsiyem bilgisayarınıza format atın, sürücülerde bir sorun var sanırım.

İlk JAF ta Local mode hatasını, "Sürücü yükleniyor" uyarısı çıkınca aldım. Yani hiçbir sürücü ayarı yapmadığım, JAF ı kaldırmadığım halde, eskisi gibi flashlarken sürücü yüklemesi tuhafıma gitti. Zaten ardından telefon Local mode de kaldı. Telefonun pilini çıkarıp takınca CFW kurulmuş oluyor.

Local mode sorununu çözmenin en keskin yolu: FORMAT

Bence sorun Qt de. Qt yi silip ovi mağazadan Sinema uygulamasını yükle. Böylece ovi mağazadan en güncel qt yüklenecek. Bundan sonra sorun olmaz diye düşünüyorum. Senin sorununu biraz araştırdım, dünyada bu hatayı alan olmamış

Tepkiler: ysatxE

uygulamayı yukledım bende sorunsuz çalışıyor

----------Eklendi @ 22:38:17 ---------- Yazıldı @ 22:32:12 ----------

Dostum Şu Link Dekini Kullan İstersen Ben şimdi YükLedim Ama Ne işe Yarıyor anLamadım

http://www.maxicep.com/symbian-3-se...cketlock-v1-06-0-s60v5-s-3-signed-529242.html

yakınlık sensörü ile ekranı kitliyo ve acıyo

ysatxE

Üye
uygulamayı yukledım bende sorunsuz çalışıyor

----------Eklendi @ 22:38:17 ---------- Yazıldı @ 22:32:12 ----------

yakınlık sensörü ile ekranı kitliyo ve acıyo

Benim Telefonum Uctu YakınLık Sensörü Çalışmıyor sanırsam Cebimede Koydum Yastığın altınada genede Kilitlemedi

bence bu dosyayı parçalayıp rofs gömersek çalışır bende deneim yüklenmiyor

Arkadaşlar Nokia 3D Fotoğraf Görüntüleyici nin linkini verebilir misiniz?