Ulysseus Üye C5-03 İçin v1.1 hazırlanıyor. Bilginize... - - - Eklendi - - - Linkler Rambo_FT'ye gönderilmiştir.
Silinen Üye 94869 Kapalı Hesap Konu Sahibi Nokia 5800 sorunları giderildi. Yeni linkler bu gece eklenecektir.
cem720 Üye C5-03'te sorun var. Kilid eskisi gibi. Flash live ek ekranı yok. Menü düzeni orjinaldeki gibi.Emin olmak için iki kere flashladım ama sonuç değişmedi.
C5-03'te sorun var. Kilid eskisi gibi. Flash live ek ekranı yok. Menü düzeni orjinaldeki gibi.Emin olmak için iki kere flashladım ama sonuç değişmedi.
Silinen Üye 94869 Kapalı Hesap Konu Sahibi cem720' Alıntı: C5-03'te sorun var. Kilid eskisi gibi. Flash live ek ekranı yok. Menü düzeni orjinaldeki gibi.Emin olmak için iki kere flashladım ama sonuç değişmedi. Genişletmek için tıkla ... Konuya not ekledim. - - - Eklendi - - - cem720' Alıntı: C5-03'te sorun var. Kilid eskisi gibi. Flash live ek ekranı yok. Menü düzeni orjinaldeki gibi.Emin olmak için iki kere flashladım ama sonuç değişmedi. Genişletmek için tıkla ... Konuya not ekledim.
cem720' Alıntı: C5-03'te sorun var. Kilid eskisi gibi. Flash live ek ekranı yok. Menü düzeni orjinaldeki gibi.Emin olmak için iki kere flashladım ama sonuç değişmedi. Genişletmek için tıkla ... Konuya not ekledim. - - - Eklendi - - - cem720' Alıntı: C5-03'te sorun var. Kilid eskisi gibi. Flash live ek ekranı yok. Menü düzeni orjinaldeki gibi.Emin olmak için iki kere flashladım ama sonuç değişmedi. Genişletmek için tıkla ... Konuya not ekledim.
Ulysseus Üye cem720' Alıntı: C5-03'te sorun var. Kilid eskisi gibi. Flash live ek ekranı yok. Menü düzeni orjinaldeki gibi.Emin olmak için iki kere flashladım ama sonuç değişmedi. Genişletmek için tıkla ... Evet bu sefer sorunlt oldu. Flash live diğer dosyaların çalışmasını engelledi. Menü düzeni orjinaldeki gibi değil. Yarın videolu anlatım ekleyeceğim. Videoya göre flaşla. - - - Eklendi - - - Sürüklemeli tuş kilidi bana gelmedi bu arada.
cem720' Alıntı: C5-03'te sorun var. Kilid eskisi gibi. Flash live ek ekranı yok. Menü düzeni orjinaldeki gibi.Emin olmak için iki kere flashladım ama sonuç değişmedi. Genişletmek için tıkla ... Evet bu sefer sorunlt oldu. Flash live diğer dosyaların çalışmasını engelledi. Menü düzeni orjinaldeki gibi değil. Yarın videolu anlatım ekleyeceğim. Videoya göre flaşla. - - - Eklendi - - - Sürüklemeli tuş kilidi bana gelmedi bu arada.
Ulysseus Üye llpesimistll123' Alıntı: 5800 c5 tuş kldi eklsem srun ckarmı ? Genişletmek için tıkla ... Hayır. - - - Eklendi - - - lazye' Alıntı: menü düzenini dikeyde 4x4 yatayda 2x6 ofwde olmuyo mu ndn byle ? Genişletmek için tıkla ... Ne demek istediğini biraz daha açar mısın? - - - Eklendi - - - ods61' Alıntı: 5530 için çıkacak mı belli mi? isterseniz test edebilirim gerekliyse. Genişletmek için tıkla ... Tester alımı bitti diye biliyorum.
llpesimistll123' Alıntı: 5800 c5 tuş kldi eklsem srun ckarmı ? Genişletmek için tıkla ... Hayır. - - - Eklendi - - - lazye' Alıntı: menü düzenini dikeyde 4x4 yatayda 2x6 ofwde olmuyo mu ndn byle ? Genişletmek için tıkla ... Ne demek istediğini biraz daha açar mısın? - - - Eklendi - - - ods61' Alıntı: 5530 için çıkacak mı belli mi? isterseniz test edebilirim gerekliyse. Genişletmek için tıkla ... Tester alımı bitti diye biliyorum.
ozcan6767 Üye 5800 a orjinal ikonlu yükledim fakat kamera ya girince sistem hatası veriyor, - - - Eklendi - - - sistem hoş ve tatlı
5800 a orjinal ikonlu yükledim fakat kamera ya girince sistem hatası veriyor, - - - Eklendi - - - sistem hoş ve tatlı
lazye Üye @spectua ya hani c6 portlu cfwler var ya 4x4 yatayda 2x6 oluyo. Ofwde yapılmıyo mu ? Yoksa yapmadınız mı ?
@spectua ya hani c6 portlu cfwler var ya 4x4 yatayda 2x6 oluyo. Ofwde yapılmıyo mu ? Yoksa yapmadınız mı ?
Silinen Üye 94869 Kapalı Hesap Konu Sahibi 67_67_' Alıntı: 5800 a orjinal ikonlu yükledim fakat kamera ya girince sistem hatası veriyor, - - - Eklendi - - - sistem hoş ve tatlı Genişletmek için tıkla ... Kamera hata veriyorsa bunu bycatre'ye sorun. Kendisinde 5800 var.
67_67_' Alıntı: 5800 a orjinal ikonlu yükledim fakat kamera ya girince sistem hatası veriyor, - - - Eklendi - - - sistem hoş ve tatlı Genişletmek için tıkla ... Kamera hata veriyorsa bunu bycatre'ye sorun. Kendisinde 5800 var.
ozcan6767 Üye 67_67_' Alıntı: 5800 a orjinal ikonlu yükledim fakat kamera ya girince sistem hatası veriyor, - - - Eklendi - - - sistem hoş ve tatlı Genişletmek için tıkla ... Son Tuğra V1.1 OFW Edition yükledim sorun yok
67_67_' Alıntı: 5800 a orjinal ikonlu yükledim fakat kamera ya girince sistem hatası veriyor, - - - Eklendi - - - sistem hoş ve tatlı Genişletmek için tıkla ... Son Tuğra V1.1 OFW Edition yükledim sorun yok
Silinen Üye 94869 Kapalı Hesap Konu Sahibi 67_67_' Alıntı: Son Tuğra V1.1 OFW Edition yükledim sorun yok Genişletmek için tıkla ... Geri bildirim için teşekkürler
67_67_' Alıntı: Son Tuğra V1.1 OFW Edition yükledim sorun yok Genişletmek için tıkla ... Geri bildirim için teşekkürler
kemalulu3737 Üye 67_67_' Alıntı: 5800 a orjinal ikonlu yükledim fakat kamera ya girince sistem hatası veriyor, - - - Eklendi - - - sistem hoş ve tatlı Genişletmek için tıkla ... 5800 da kamera ya girince sistem hatası veriyor + ekran ışık ayarı yapılamıyor... - - - Eklendi - - - En iyisi ''proexpress lite'' geri dönmek... http://www.maxicep.com/s60v5-cfw-modifiye-fw-bolumu/14-07-2012-proxpress-lite-5800-orijinal-iconlu-ofw-v60-mod-core-edit-669482.html
67_67_' Alıntı: 5800 a orjinal ikonlu yükledim fakat kamera ya girince sistem hatası veriyor, - - - Eklendi - - - sistem hoş ve tatlı Genişletmek için tıkla ... 5800 da kamera ya girince sistem hatası veriyor + ekran ışık ayarı yapılamıyor... - - - Eklendi - - - En iyisi ''proexpress lite'' geri dönmek... http://www.maxicep.com/s60v5-cfw-modifiye-fw-bolumu/14-07-2012-proxpress-lite-5800-orijinal-iconlu-ofw-v60-mod-core-edit-669482.html
Silinen Üye 94869 Kapalı Hesap Konu Sahibi kemalulu3737' Alıntı: 5800 da kamera ya girince sistem hatası veriyor + ekran ışık ayarı yapılamıyor... - - - Eklendi - - - En iyisi ''proexpress lite'' geri dönmek... http://www.maxicep.com/s60v5-cfw-modifiye-fw-bolumu/14-07-2012-proxpress-lite-5800-orijinal-iconlu-ofw-v60-mod-core-edit-669482.html Genişletmek için tıkla ... Tüm hatalar giderildi. Sen önceki 5800 dosyasını indirmişsin çok belli. Ayrıca burada başka bir CFW'nin reklamını yapmak sana hiç yakışmadı.
kemalulu3737' Alıntı: 5800 da kamera ya girince sistem hatası veriyor + ekran ışık ayarı yapılamıyor... - - - Eklendi - - - En iyisi ''proexpress lite'' geri dönmek... http://www.maxicep.com/s60v5-cfw-modifiye-fw-bolumu/14-07-2012-proxpress-lite-5800-orijinal-iconlu-ofw-v60-mod-core-edit-669482.html Genişletmek için tıkla ... Tüm hatalar giderildi. Sen önceki 5800 dosyasını indirmişsin çok belli. Ayrıca burada başka bir CFW'nin reklamını yapmak sana hiç yakışmadı.
bycaron Üye 5800 da gösterdiğiniz videodaki flash ekranı çıkmıyor yanlız htc telefonu modeli gibi bi ekran çıkıyor gösterdiğiniz yokmu ??
5800 da gösterdiğiniz videodaki flash ekranı çıkmıyor yanlız htc telefonu modeli gibi bi ekran çıkıyor gösterdiğiniz yokmu ??