Son Tuğra V1.1 OFW Edition | 5800, C5-03, 5235 | Mükemmel HIZ + Stabillik | 25 Eylül 2012

O zaman tema efektlerini mi değiştirseydik?Hızlı bir efekt seçmeliydik.Madem yavaş oluyordu

prowell

Üye
Konudaki resimler ölmüş sanırım.

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Bu konuyu tamamen değiştireceğim zaten az kaldı.

Son Tuğra grubun için size özel Portlar hatasız geliyor!Daha fazla bilgi için;
Konumu inceleyiniz(Linkler birazdan gelecek)

Furkan Abi sanırım 5800 kullanıcıları da ilgi çekmedi.O zaman 5230 için hazırlayayım da bir kontrol etsen?(Hatasız göndereceğim.Rofs3.fpsx'e mutlaka bak bi de Flash atmadan)

Rofs3 yok.Portu yaptım.Sunuculara yüklüyorum Furkan Abi.

s.a arkadaslar oncelikle iyi aksamla acaba bu t.c.k belle yi kuranlar youtubeye atsanız izlesem bende ole yapsam simdiden tesekkurler

mikroemo

Üye
n97 de beta 2 özel sürümü kullanıyorum. içinden çıkamadığım bir sorunum var: E/müzik klasöründe yer alan şarkıların içine yeni şarkılar attım fakat bir türlü kütüphaneye eklemiyor. hep 0 dosya eklendi diyor. dediğim E/müzik içinde onlarca klasör var ve yenilerini de ilgili sanatçıların klasörlerine atmıştım ;daha sonra E/müzik içine taşıdım yine banamısın demedi. yardım ederseniz sevinirim.

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi

E:\Music olacak

tsekkurler furkan beta 1 den yeni gecis yaptim ayni sekilde stabil tum ekibin eline saglik

Tepkiler: Silinen Üye 94869
kolay gelsin furkan n97 v30 portlu 5800 cfw sine bele navi bar olurmu teşekürler

yaa konudaki resimler gözükmüyor nasıl göreceğiz görmeden yapama lütfen bi yardım edin yaaaa : :

kardeşim yüklemeyi biliyorumda konu resimler yok onlara bakıp ona göre yükleyeceğim

önemli değilde kardeşim bu resimleri nasıl görecem ben bi zahmet yardım edebilirsen