Son Tuğra V1.1 OFW Edition | 5800, C5-03, 5235 | Mükemmel HIZ + Stabillik | 25 Eylül 2012

selamun aleyküm allh razı olsun ama bi sorunum var şarjı neden göstermiyo ?

eros555

Üye
jaf pkey emülatör ayarlarının olduğu resim silinmiş, daha doğrusu bütün resimler silinmiş. lütfen tekrar yükler misiniz ?

hocam herşey için teşekkürler sorunsuz yükledim cwf yi ilk defa böyle bişey denedim ve oldu. yalnız benim sorunum hafıza kartını biçimlendirdim ve telefonu kapattım . Hard format atamıyorum tuşlara basıyorum ama ollmuyor. siyah-beyaz nokia yazısı sonra tck yazısı geliyor telefon açılıyor. çokca denedim ama olmadı. napabilirim :/ şimdiden teşekkürler elinize sağlık

ogzhnoTr

Üye
siyah beyaz nokia yazısına kadar tuşlara basmaya devam et.

yok hocam deniyorum olmuyor normal şekilde telefon açılıyor. herhangi bişey olmuyor

edit : hard format atmak zorunda mıyım? veya hard format atmanın başka bi yolu var mıdr?

Cihaz açılıyorsa,*#7370# ile Hard Format(Tam Format)atabilirsin.Format sırasında cihaz şarjı bitmemelidir.Format sonrası cihaz ayarlarını yaparak,cihazı tekrar normal bir biçimde kullanabilirsin.Format sonrası cihaz hafıza kartında bulduğu uygulamaları yükler.(Yükleniyor... Ekranı)Burada biraz beklemen gerekebilir.Eğer cihaz uyarı verir ve yüklemeye devam etmezse,uygulama dosyasında sorun olabilir.Bu durumda bu uygulamanın özgün sağlayıcıdan tekrar alınması gerekebilir.Ya da uygulama imzası yoksa,uygulamanın imzalanması sorunu çözecektir.
Nokia Türkiye
Ne kadar resmi

patr_10

Üye
ben 5800 belle kullanıyorum bu cfw yi de denemeyi dşnyrm ama hangisini indireceğimi anlamadım ilk sayfa da çok link var yardımcı olur musunuz?

teşekkürler hocam dediğin şeyi yaptım bişey eksik kalmasın diye bukadar çabalamıştım sağolasın ilgilendiğin için, bide bu yamaları nasıl yükliyeceğiz video private diyor acamıyorum

leche

Üye
Arkadaşlar CFW de emeği geçen herkese teşekkür ederim.RM-356 telefonuma attım fakat her zaman bağlandığım aynı odada bulunan modemin wlan ağını görmüyor.Bu konuda yapabileceğimiz birşeyler var mı?Modem ayarlarına vs baktım herşey eski hali gibi.Ama yeni cfw atınca görmemeye başladı.1-2 kere birkaç saniyeliğine gördü sonra tekrar kaybetti ve şimdi hiç görmüyor.Ne yapılabilir?Teşekkürler

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi

Telefonu kapatıp aç. Wifi kapalı olsun bu arada. Sonra tekrar aç.

patr_10

Üye
müzik çalar müzikleri görmüyor napabilirim