Telefona CFW Attıktan Sonra Hart Format Atmadan denedim 5800 maks bellek bein öyle şarttıki ramblowda inanamadım hard fotmatsız 59.90 sa hard formatla ne kadar olur Allah bilir
Galeri sorunu var bende. Resimleri önizleme olarak göstermiyor beyaz varsayılan resim çerçeveleri var çok kasıyor. Ayrıca 352x640 HD videolarda FPS düşüşü yaşıyorum. İnanılmaz hız dediğiniz bu olsa gerek.
Edit: Telefonu adam akıllı şarj edince kapatıp açtım ve tam performansla çalıştığını gördüm.
Predic klasörünü hafıza kartına almasını nasıl engellerim? Özel sürüm kurmak istemiyorum sırf bunun için.. Predic klasörü hafıza kartına alınırsa maximum yazma hızı modu devre dışı kalıyor deniyordu.. Bunun için predic klasörünü hafıza kartına almasını engellemek istiyorum. ?
Ben bu t.c.k v2 final cfw'yi kurdum, klavye sorunu var, n97 mini kullanıyorum türkçe karakterler klavyenin üzerinde olduğu gibi sıralanmamış farklı yerlerden çıkıyor. Birde tekrar eski yazılıma döndüğümde telefon açılmıyor sürekli restart atıyor bunun çözümü yokmu acaba? iyi çalışmalar