Son Tuğra V1.1 OFW Edition | 5800, C5-03, 5235 | Mükemmel HIZ + Stabillik | 25 Eylül 2012

Diyelim yüklerken bişey oldu pc kapandı vs vs. Telefonun işi bitmiş mi olur yoksa eski halinde devam mi eder?
hiçbir şey olmaz. Eğer jaf ta yazılımı yüklemeye başlayıpta diyelim ki elektrikler kesildi. O anlık için telefonunu kullanamazsın. Elektrikler geldiğinde açarsın bilgisayarı telefonu kapalı vaziyette bilgisayara bağlarsın. Yine yazılımı yüklersin. Telefonun açılır

Tepkiler: İSTİHBARATÇI

Duran.Y

Üye
Eyw saolsn içim rahat yüklerim yüklerken

qamer06

Üye
yav kardeş ben buu yükledim ama sinyal göstergesi ve şarj göstergesi çalışmıyo nasıl düzeltebilirim ?

yahu kardeş özel sürümü yükledin sen . Ondan kaldırdık biz. Belle topbar olması lazım onu yükle .

Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi

dönebilirsin tabikide navirm ile dosyaları indir flaşla[/QUOTE]

Ciddi olamazsın

ofw için istemştim zaten samsung ev ekranı lazm ofw içn bi türlü bulamadım yrdm etck yk muu ? Tel 5800

mikroemo

Üye
bugün n97 ye yükledim ben de. arkadaşın sorunu bende de var. şarj ve sinyal gözükmüyor-ki özel sürümü indirmemiştim

ha bir de ovi mağaza uygulamasından yine indiremiyorum hiç bir şeyi

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
bugün n97 ye yükledim ben de. arkadaşın sorunu bende de var. şarj ve sinyal gözükmüyor-ki özel sürümü indirmemiştim

N97 testerimiz ne diyor acaba Bana kalırsa sen özel sürümü indirmediğini sanıyorsun (bence). Eğer bir karışıklık olmuşsa N97 tester ayrımı yapabilir.

- - - Eklendi - - -

Konuda tartışmak serbest savaşmak yasak

Özel sürümü yüklemiş olmalısın. Özel sürümde üst kısım belle topbarı daha rahat kullanmak için çıkarılmıştır.

- - - Eklendi - - -

ofw için istemştim zaten samsung ev ekranı lazm ofw içn bi türlü bulamadım yrdm etck yk muu ? Tel 5800

Burası T.C.K konusu. Yardım ve destek konusu değil.

ya ben bişy sormak istiyorum bu cfw ler gerçekten kullanışlı ve güzel ama görselliğin yanında performansa da önem veren bi insan olarak acaba 5800 telefonuma T.C.K. ultimate final sürümü mü kullanmalıyım yoksa belle beta 2 den alacağım performans daha mı yüksek olur? deneyen var mı?

Yüksek ram istiyorsan T.C.K v1 Ultimate Sp2 Sitil 5
Hız istiyorsan T.C.K v2 Belle

Yüksek ram istiyorsan T.C.K v1 Ultimate Sp2 Sitil 5
Hız istiyorsan T.C.K v2 Belle

Teşekkürler ama ram le hız zaten doğru orantılı değil miydi bildiğim kadarıyla? ben sadece kasılmaları azaltmak istiyorum ama düşük ram yüksek hız yapalım derken oyun keyfimizden olmayalım?

N97 testerimiz ne diyor acaba Bana kalırsa sen özel sürümü indirmediğini sanıyorsun (bence). Eğer bir karışıklık olmuşsa N97 tester ayrımı yapabilir.

Şimdi arkadaşlar N97 Classic 32Gb olan için durumu şöyle özetliyeyim;
1) Normal sürümünde Sinyal ve şarj göstergesi evet yok (ama belle top bar ile halledebilirsiniz rahatlıkla)
2) Özel sürümde ise (ki bu sürüm daha çok hoşuma gitti) sinyal ve şarj göstergesi direk bulunmakta ve yüklenmesi zorunlu olan 2 dosyayı yüklediğimde sinyal ve şarj göstergeler altta kalıyordu ve yarım görünüyordu.
2'ye çözüm olarak Jaf lamadan önce NFE ile Sinyal ve şarj imlecini yok eden yamayı yaptım ve Jaf ile flash attım sorun halledilmiş oldu

Problem edilcek bişi diğil bi karışıklık olmuş olabilir düzeltme hemen yapılır zaten

Ayrıca normal sürümde Keylock programının cfw içine gömüldüğünü gördüm çok mutlu oldum (yan taraftaki tuş kilidi tuşu kırılanlar için harika) fakat özel sürümde malesef göremedim manuel yükledim. Bu tip ince noktalarda dikkate alınırsa çok sevinirim. Şahsen ben genel olarak çok beğendim emeği geçen herkeze teşekkürler

Ayrıca Furkan sana bahsettiğim tuş kilidini "n8 sürüklemeli yama" ile hallettim.

Bu arada aklıma takılan tek bir şey var Ovi Suite ve Telefonun içindeki Yazılım Güncelleme de ;
Mail for exchange 3.0
Nokia Messaging 10.2 (bu biraz öeml benim için eposta mevzuları rahat oluyor)
Ovi Maps 3.6
Zaman dilimi güncelleştirmesi

Bunları bir türlü yapamadım hata veriyor 3 kere flash'ladım sorun aynı diğer tüm güncelleştirmelerde problem yok ama bunların sorun çıkarmasının sebebı varmıdır? çözümü bilen arkadaşlar da yardımlarını esirgemezler umarım

Mnemic

Üye
Öncelikle emeğiniz için teşekkür ederim, benim birkaç sorunum var cfw yi kurdum gayet beğendim ellenrinize sağlık arkadaşlar 1. sorunum bu açılış sesi ve kapanış sesleriyle ilgili yani genç arkadaşlar için uygun olabilir ama benim yaşımdakilere biraz fazla ekşın kaçabilir bunu kapatmanın yada değiştirmenin bir yolu yokmu?

2. sorunum bu Bell TopBar'la ilgili, her açılışta ekran kontrastını otomatik kendi ayarına çekiyor ben hep yüksek kontrastta kullanmayı severim her açtığımda teli ayarlamam gerekiyor bunun çözümü varmıdır?

3. olarakta bir öz eleştri yapmak isterim telefonun üst kısmındaki hızlı başlat tuşu (yanında XpressMusic yazan tuş) iconları çok renkli olmuş ve birazda iconlarda kırılma var, bir sonraki güncellemenizde tekrank sade bir renk ve kırılma sorununa el atarsanız dehşetengiz bir çalışma olur dadından yenmez

ellerinize sağlık arkadaşlar, başarılar...