Son Tuğra V1.1 OFW Edition | 5800, C5-03, 5235 | Mükemmel HIZ + Stabillik | 25 Eylül 2012

Gerçek mhz ölçen uygulama yok zaten.

Ok.konu madness in dediği yerden devam ediyor.bilgilerinize...

MasteLaa

Üye
Ovvv Kusuruma bakma Furkan abim yeni üyelerden sayılırım bu konuyu yeni gördüm Süper ötesi diyecek söz yok Ellerine kollarına sağlık

Rambo ft T.C.K'ya özel modlar hazırlıyorum hatta kendi cfwmde kullanmıştım. rompatchersız sistem erişimi.

Belle top bar arama gelince "zaten kullanılıyor" uyarısı verip kapanıyor. Extra button diye bir uygulama göremedim menu bar diye bi uygulama var ve sürekli kapanıyor kendi kendine. Yardımcı olursanız sevinirim. İyi günler.

ogzhnoTr

Üye
Rambo valla ben özel sürüm kullanmıyorum bu kullanıcı senin

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi

Can'a

Ovvv Kusuruma bakma Furkan abim yeni üyelerden sayılırım bu konuyu yeni gördüm Süper ötesi diyecek söz yok Ellerine kollarına sağlık

Rica ederim, elimizden geleni esirgemiyoruz. Neden en güzeli olmasın ki

Rambo ft T.C.K'ya özel modlar hazırlıyorum hatta kendi cfwmde kullanmıştım. rompatchersız sistem erişimi.

Teşekkür ederim, çok makbule geçer

Installserver hack mi bahsettiğin? Yoksa tüm klasörleri görmek mi anlayamadım

Belle topbar 2.1 beta varmış onu yükle konudaki versiyonun yerine o daha kararlıymış. Beta 3'te konudaki linke 2.1'i ekleyeceğim. Menubar'ın sürekli kapanmaması için telefonun ekran döndürme sensörlerini kapalı tut yoksa yatay ekranda kapanıyor çözümü de şimdilik yok.

Hepsi patchleri sisteme uygulayacağım.

çözümü varda uğraşcak adam yok

Teşekkürler.

Resimdeki gibi ekranın üstünden, gelen kutusu, gönderilen mesaj v.b. arasında geçiş yapamıyorum. Üstüne bastığımda algılamıyor. Diğer programlar içinde aynı şey geçerli. Teşekkürler. Bi' de yeni sürümde artık birden fazla ana ekran olucak mı? adam yapmış bi' şeylerde temamı ya da flash mı anlamadım.

fhrettn

Üye
üstüne basma alttan itekle sende belki ise yarar hahihoho şaka bi yana abi siz simdi yeni fw çıkarıyorsunuzya bitirmeden bir istekte bulunabilir miyim acaba menuyu 4x5 2x6 kilitli ekranı da dokunmatik yapabilir misiniz ?

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
çözümü varda uğraşcak adam yok

Yapımcısı yeni versiyon sunmamış galiba

Sadece bu değil, 3. parti uygulamalarda da böyle olabiliyor. Belle topbar zaten resmi Nokia uygulaması değil, üretenlerde beta'dan öteye gidememiş. Beta'lardan dolayı Özel Sürüm sunuyoruz. Yoksa hepsi sağlam uygulamalar olsa sadece Özel Sürüm çıkartırdık. Ancak hepsi hatalı ancak yine de cihazını belleye benzetmek isteyenler için Özel Sürümü yayınlıyoruz. Bir nevi heves giderimi.

üstüne basma alttan itekle sende belki ise yarar hahihoho şaka bi yana abi siz simdi yeni fw çıkarıyorsunuzya bitirmeden bir istekte bulunabilir miyim acaba menuyu 4x5 2x6 kilitli ekranı da dokunmatik yapabilir misiniz ?

T.C.K v2'de çeşit olmayacak, ancak Final versiyonundan sonra yamalar yaparım, istediklerini elde edebilirsin.

ben anlamıyom link olarak koyabilirmisin

Neyin linki?

açılış seslerini mp3 olarak link atarmısın

Bahsettiğim durumun belle topbarla ilgisi yok telefonun kendi uygulamasında işlevsizlik var. Algılaması için ince mavi çizgiyi tuturmak lazım o da bazen açıyor. Bu arada sensöre dokununca topbar gizleniyomuş.

ogzhnoTr

Üye
Sorun cfw ile alakalı değil temayla alakalı az önce denedim ve hiç bir sorun yok. Neyin ne olduğuna emin olmadan söyleniyorsunuz.