Son Tuğra V1.1 OFW Edition | 5800, C5-03, 5235 | Mükemmel HIZ + Stabillik | 25 Eylül 2012

lazye

Üye
ya beta 3 bu hafta içinde çıkar mı ?

karışmak gibi olmasın ama bence şu 5 stil çıkarmaya devam etmelisiniz..bu ikonlar herkese hitap etmiyor çünkü.lütfen belle olarak herangi bir sürümde 5 stil yayımlar mısınız ?

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
ya beta 3 bu hafta içinde çıkar mı ?

Bu hafta içinde çıkmayacak. Bekleyin, ileriki haftalarda çıkabilir. Henüz geliştirilme sürecinde. Daha geçen gün Hakan bir kaç mod paylaştı benimle ve daha onları bile uygulama fırsatı bulamadım.

karışmak gibi olmasın ama bence şu 5 stil çıkarmaya devam etmelisiniz..bu ikonlar herkese hitap etmiyor çünkü.lütfen belle olarak herangi bir sürümde 5 stil yayımlar mısınız ?

v2 görsel olarak belle benzetmeleri yapılmıştır. Performans mod vs. v1 ile aynıdır. v2 yi beğenmeyen v1 sitil 5 i yükleyebilir

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Stil 5'i isteyen Stil 1,3,4'ü de ister. Bunları hazırlaması öyle kolay olmuyor. CFW'lerin çıkış tarihini çok geciktiriyor. Ayrıca biz artık Stil 2'yi kullanacağımızı söylemiştik ve temeli attık. Diğer stiller bu versiyonda mümkün değil.

v2 görsel olarak belle benzetmeleri yapılmıştır. Performans mod vs. v1 ile aynıdır. v2 yi beğenmeyen v1 sitil 5 i yükleyebilir

Aslında üzerine uyguladığımız birkaç modda mevcut ancak en büyü fark belle butonlardadır.

açılış kapanış seslerini mp3 olarak
yayınlarmısınız

killer78

Üye
rambo çalışmasada bazı yerlerde "yardım" seçeneği var. Bide rehberde bir kişiye girdiğimiz zaman "video araması" seçeneği var üstelik telefonda böyle bir özellik yok ancak bu durumları düzeltemez miyiz telefonum 5230

Bu bir sorun değil.

İyi işte video araması yap ön kamera varsa

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi

Yardım seçeneğini uygulamalardan kaldıramadım. Menüden ve ev ekranından kaldırdım. Video araması özelliğini T.C.K v1'de kaldırdık. Önceden arama yapma ekranında vardı kaldırdık ancak dediğin şekil her yerden kaldıramıyoruz.

Furkan abi bence Yardım dursun.Fazla yer kaplamıyor zaten.Yoksa bu bug oluşuyor.

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
3. parti uygulamalarda da belle navibar yok, bu da sorun mu sizce? Yani herşeyi sorun etmek nasıl bir mantık anlamadım.

Değil.Ama Yardım fazla alan kaplamıyor.Dursa ne zararı var?Hem hatalar en aza indirgenir.

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Yardım satırını kaldırmayı istemiyorum, dediğin gibi hatalara neden olabilir.

ogzhnoTr

Üye
Çalışmalar için artık beni unutma vakti geldi. Telefonu şarja takıyorum ekranda beliren yazı : Şarj Olmuyor. Şu an bataryam boş. Bataryama deniyeceğim başka s60v5 telefonda yok.

Niye unutalım ki?Şarj cihazını değiştir veya bataryayı

- - - Eklendi - - -

YHA.Portumu yapmışım düzgünce bu seferde wlan dosyalarını silmeyi unutmuşum bide versiyon deiştirmeyi.Bir de yavaş yavaş gidiyorum.Acele işe şeytan karışır

ogzhnoTr

Üye
Şarj'ı değiştirdim olmadı. Yan sanayi bataryada almak istemiyorum. 1320mAh'den küçük olmasından korkuyorum. Zaten şarj az gidiyor..