Son Tuğra V1.1 OFW Edition | 5800, C5-03, 5235 | Mükemmel HIZ + Stabillik | 25 Eylül 2012

Rompatchersız sistem erişimi+installserver yapalım mı?

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi

Verdiğin linkteki resim görünmüyor ancak S^3 modunu Beta 3 Özel Sürüm'da kullanacağız. Arkaplan siyah olursa gayet güzel görünüyor.

İki programda beta, stabil sürümlerini bulmak gerekiyor.

fLuke!

Üye

Cihaz hafızası s^3 pr1 için yetiyor tarafımda denenmiştir.

Baysan17

Üye
bu sabah normal sürümü kurdum mesaj sorunu düzeldi..

@Rambo_FT Açılış animasyonu tamam.

edit: aşağıdaki tck yazısında biraz daha fazla bekliyo....

Süper olmuş valla marjinal.

- - - Eklendi - - -

Cihaz hafızası s^3 pr1 için yetiyor tarafımda denenmiştir.
oo.Bunlar iyi haberler.Tek öğrenmem gereken s^3 pr1'in ilk sürüm olduğumu?Yakında portlayabilirim c5-03 olursa

- - - Eklendi - - -

Peki toplam hafıza.C D Z kaç ediyor fluke

Süper olmuş valla marjinal.

- - - Eklendi - - -

oo.Bunlar iyi haberler.Tek öğrenmem gereken s^3 pr1'in ilk sürüm olduğumu?Yakında portlayabilirim c5-03 olursa

pr1 ilk sürüm. N8 14.0 fwsini portlayabilirsin eğer yapabilirsen. ama core yapıları farklı biz aynı core olan c6-01'e yapamamıştık üstelik almıştık dosyaları telefondan.

lazye

Üye
bişey dicem bence beta 2 deki daha anlamlı tck animasyonu tabi sizin kararınız .D

fLuke!

Üye

pr1 ilk sürüm. N8 14.0 fwsini portlayabilirsin eğer yapabilirsen. ama core yapıları farklı biz aynı core olan c6-01'e yapamamıştık üstelik almıştık dosyaları telefondan.
beyler ben c6-01 in rofs ve c0r dosyalarını 5800 a uyumlu halde flashladım.açılmadı haliyle. dosyaları tam sıkıştırmak için zil sesi temALAR vs silin anca yetiyor.

beyler ben c6-01 in rofs ve c0r dosyalarını 5800 a uyumlu halde flashladım.açılmadı haliyle. dosyaları tam sıkıştırmak için zil sesi temALAR vs silin anca yetiyor.

S^3te core dosyası extract oluyor mu? Ben yapamamıştım

Ulan bi bizim telefonlara c6 port olmuyor Bizde nasiplenmek istiyoruz T.C.K 'dan