Son Tuğra V1.1 OFW Edition | 5800, C5-03, 5235 | Mükemmel HIZ + Stabillik | 25 Eylül 2012

Baysan17

Üye
yarına denerim onuda bakalım düzelecekmi peki ben bunun orjinal yazılımını nereden bulacağım

üstad bişi daha dikkatimi çekti telefonda ses komutu olmuyo :S ayarlardan ses komutu kısmına geldim boş gösteriyo ses komutu oğreticisine tıklarığımda yine hiçbi tepki vermiyo ?

veysel,başka cfw yükle derim begenemdiysen

gif resmi yapmak istiyorm harket eden nsll yapablrmm ????

lazye

Üye
benim bi sorunum var bağlantı ->hedeflere girerken sistem hatası veriyor.hiçbişi yüklemedim nasıl çözebilirim sorunu format atmak istemiyorum tel 5800

lazye

Üye
@M.tAHA evet yeniden başlattım sorun aynı

furkan abi artık rofs2 boyutunu falan dilediğimiz gibi ayarlayabiliriz.Flash zorlamama şartıyla.Mesela ben core repack yaptım herşeyi sildim core dan.Repack yapıp 30Mb oldu.Sadece bootloader i içeriyor.Ve boyutunu düşürerek port ettim.Olaylar çözüldü.Rofs2 max size artırarak da daha çok alan verdim.Core dan kıstığımı rofs2 ye verdim.Ne de olsa her şey orda.Uda size'ı artırmaya korkuyorum çünkü c hafızası yanabilir.BU ARADA NASI ARTCAGNI ÖGRNCKSNZ SISTEM MODLAMA YA BAKIN,,,Bunu T.C.K de kullanak mı?

- - - Eklendi - - -

Binh24 ün sırlarını çözüom ama asıl amacım bootloader

ne kadar boş alan elde ettin
Normalde Rofs2 boyutu 36 iken 110 yaptım.

- - - Eklendi - - -

Boş alanlar için UDA Max.Size artırmam gerek.Bunuda yapmaya korkuyorum

- - - Eklendi - - -

Bu arada overclockla ilgili dosyalar ROM'da.power.dll düzenlersek bitiyor ama daha çözmüş değilim.Romdump gerekli.RomPatcher verebilir misiniz?

- - - Eklendi - - -

RomDump Extractor ile Rom'un içeriğini açtım.Sys Private Resource den oluşuyor!!

ztn kullandığımız portlar 114 mb

- - - Eklendi - - -

ama c503 için kullanılır onlar 108 mb

Adam fazla havalarda uçuyor....

Bak böle yaptın metalci meleği banladılar.Ben aynı şeyi yemem.Seni şikayet ederim.Git benim konuya.Sistem modlama-Rofs2 Artırma