Son Tuğra V1.1 OFW Edition | 5800, C5-03, 5235 | Mükemmel HIZ + Stabillik | 25 Eylül 2012

Yükledim şimdi çok güzel olmuş Fakat şarj işareti yok san ki

tüh unutmuşuz biz onu koymayı

- - - Eklendi - - -

özel sürümde öyle istersen diger sürümünü yükkeyebilirsin dostum

mardok

Üye
yok bunlar çakma anna ikonları o yüzden dedim
edit: Senin bu ikonlara glossy mi grossy mi bişey diyorlar ya ben orjinal anna yı istiyorum

orjinal anna ikonları daha çekici olur aslında

- - - Eklendi - - -

eğer isterseniz tck için tasarladığım iki widget var onlardan bi görüntü

saat widgeti daha bitmedi

- - - Eklendi - - -

saat ve notlar widgeti benim tasarımımdır

peki usta yüklediğim proğramların bir çoğunda '' Yüklenemiyor . Sertifika Tarafından Kısıtlanıyor '' hatası veriyo gidermek için hackleme yonteminemi baş vuracaz ?
o yanlış sertifikalamadan oluyo sis content ile dosyayı açıp sertifikaları silmen gerek

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
edit: Senin bu ikonlara glossy mi grossy mi bişey diyorlar ya ben orjinal anna yı istiyorum

Parıldayan anna ikonları bunun adı Orjinal anna ikonlarını eklemeye çalışayım o zaman. Ben orjinal fw'deki eski ikonları istiyorsun sandım

Bitince haber et, konuya eklerim

peki usta yüklediğim proğramların bir çoğunda '' Yüklenemiyor . Sertifika Tarafından Kısıtlanıyor '' hatası veriyo gidermek için hackleme yonteminemi baş vuracaz ?

Hangi programı yüklemeye çalışıyorsun, link at bende deneyeyim. Normalde biz sertifikasız uygulamalara izin veren hack yöntemi kullandık.

Patching RAW boot step1...
Patching RAW boot step3...
Sending RAW Loader...
..............Telefon boot hatasi...

AGa bu nedir ya bunu diyo flash atarkenn

Nfe hiç kullanmadım nasıl uygulamalıym

- - - Eklendi - - -

Nfe hiç kullanmadım nasıl uygulamalıym

extra button data private resource sys. Dosyalarnı x plore yardmyla C Telefon hafızasına çıkartıyorun hata c resource oluşturulamyor dyo beta 1 de oluyo du

Baysan17

Üye
ben kurmayı tekrar denedim bu seferde local modede takıldı ardındanda elektirikler kesildi telefon açıldı fakat oparatör yazısı şarj höxtergesi falan o üst bölüm komple yok baştanmı yüklemem lazım şimdi .d

özel sürümde belle topbar programı için oralar kaldırıldı