Son Tuğra V1.1 OFW Edition | 5800, C5-03, 5235 | Mükemmel HIZ + Stabillik | 25 Eylül 2012

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
T.C.K v2 Belle Beta 2 çıkmıştır. Cümleten hayırlı olsun.

N97 sahipleri biraz bekleyecekler, zira N97 modderimiz oldukça yoğun.

thckr

Üye
15 dk geç kaldım. Nasıl da kaçırdım gözümden
Güzel olmuş.

Tepkiler: Silinen Üye 94869

*-king-*

Üye
yama listesine basınca indirme linki gelmiyo free cloud storage dıye bısey cıkıyo

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Unutmam

- - - Eklendi - - -

Özel sürümü beğenmedim

Bende beğenmedim Ancak isteyenler var görmezden gelemezdik Hele ki böyle bir projenin içinde Belle TopBar'ın olmaması düşünülemezdi

- - - Eklendi - - -

yama listesine basınca indirme linki gelmiyo free cloud storage dıye bısey cıkıyo

Yanlış hatırlamıyorsam yine sende yama listesi sorun çıkarmıştı Tekrar bakıyorum

*-king-*

Üye
kırmızı tusa basınca uygulamayı kapatmama sorununu nasıl cozucez

M. tAHA

Üye
hayırlı olsun. n97 linklerı 2 saate hazır olur suan %15 yukleme durumu

ogzhnoTr

Üye
Ablam aradı bugün Mesajlardaki sohbeti ekrana kısayol olarak ekleyemezmiyiz diye sordu. Şunun bir çözümünü bulalım

Bu arada evet yamalar bendede sorun çıkardı

M. tAHA

Üye
ıkı dakıkada %1 ılerlıyor gerıye kalan upload %84 yanı bu mesajdan 168 dakıka sonra

- - - Eklendi - - -

5 kere uploat yaptım ıınsaalah bu sefer sıkıntı olmaz. %20 oldu.

ogzhnoTr

Üye
Laptop ise modemin yanına git ve bilgisayarı rahat bırak 180 MB Çok zor yükleniyo olamaz.

M. tAHA

Üye
335 mb upload ediyo artık rahat bırakıyorum

*-king-*

Üye
rambo senın vıdeondakı tck v1 yamalar klasorunu upload edebılır mısın bana tema efektı fılan lazımda

ogzhnoTr

Üye
nedenki ? Iki adet fw yuklemiyomusun? Yada sikistirma yapmiyosun. Garip. Bu arada o kalin gozuken bar seffaf ayni yontemle tekrar resmi duvarkagidi yapin.

killer78

Üye
nedenki ? Iki adet fw yuklemiyomusun? Yada sikistirma yapmiyosun. Garip. Bu arada o kalin gozuken bar seffaf ayni yontemle tekrar resmi duvarkagidi yapin.

navibar şeffaf değil mi

- - - Eklendi - - -

arkadaşlar bende çok yavaş iniyor sizdede öyle mi?

M. tAHA

Üye
8 kere falan 4 dosyayı upload a bıraktım şuan n97 mini hazır furkan konuya koyacak n97 klasik ise yeniden uploada bıraktım yüklememis oda yarim saate hazır olur

n97 mini yehuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu sabırsızlıkla bekliyorum

Tepkiler: M. tAHA