Son Tuğra V1.1 OFW Edition | 5800, C5-03, 5235 | Mükemmel HIZ + Stabillik | 25 Eylül 2012

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi

v3 topbar linkini özelden verebilir misin? Tema editten renk değiştiririm ancak bu seferde menüdeki simgeler görünmez. Tam olarak ne yapacağım tema editten?

Parmağın biraz kalın demekki Işık sensörünün önüne dokunursan yada yaklaşık tutarsan parmağını kapanır tabi.O programdan değil Parmağınla alakalı

hemen parmağımı incelttirmeye gidiyorum

- - - Eklendi - - -

v3 topbar linkini özelden verebilir misin? Tema editten renk değiştiririm ancak bu seferde menüdeki simgeler görünmez. Tam olarak ne yapacağım tema editten?
süleyman türkçesini paylaşmıştı

- - - Eklendi - - -

S60v5 Belle TopBar v3.0 [Beta] Türkçe

- - - Eklendi - - -

S60v5 Belle TopBar v3.0 [Beta] Türkçe

ByKatre

Üye
Rambo çözümü var hepsinin v3te hide yapınca sadece üst sağ köşede saat var onuda istemiyorsanız skinsettings açın clock no yapın

ogzhnoTr

Üye

Benim verdiğim android tema edit var ?

Rambo_ FT Hala cevap vermedin?...

ogzhnoTr

Üye
Svgb dosyalarını nasıl açıcamki ?

ogzhnoTr

Üye
tmm :/

- - - Eklendi - - -

Furkan abi özelden font attım bakman gerek güzel bi font.

killer78

Üye
ana ekrandaki navibardaki rehber ikonu tam sağa yaslanmamış biraz ortada duruyor o tamamen sağa yaslanacak mı?

Üstad rambo ben bu cwf yi v52 5800 atıcam problem olurmu ????

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Rambo çözümü var hepsinin v3te hide yapınca sadece üst sağ köşede saat var onuda istemiyorsanız skinsettings açın clock no yapın

TopBar için sorun temadan kaynaklanıyormuş. Yani tek tema ile devam etmelisiniz. Beta 2'de sizlere vereceğimiz temayı kurarsınız (tşk. Atacan-). Başka tema kullanırsanız Topbar'ı silmeniz gerekecek.

Şuan için topbar sorunu kalmadı. Extra button için öyle denemez.

Rambo_ FT Hala cevap vermedin?...

Vermiştim:

Kasma sorununu anlamadım. Orjinalde daha çok kasması lazım

killer78

Üye
rambo benim sorumada cevap vermedin