herseY için teşekkürler en yakın zamanda cfwyi kurup görsel ve sistemsel sorunları belirteceğim istemeden kırdığım ekip üyeleri varsa(özellikle rambo) gerçekten çok özür diliyorum, başarılarınızın devamıni diliyorum
dostum o neden oluyor biliyor musun mesela rehberinde Ahmet adında biri numarasıyla kayıtlı bide rehberin en sonunda ahmet ismi olmadan aynı numara bir kere daha kayıtlıysa oluyor yani rehberinde iki aynı numara kayıtlı ama birinde ahmet yazıyor diğerinde hiç isim yazmıyor aynı sorunu bende yaşadım ve o kartvizitlerden isimsiz olanı sildim düzeldi.
Tester'lerimizin yaptığı testler Beta 2 içindi. Testerler Beta 1'de belle modunun çalışıp çalışmadığını test ettiler ve diğer sorunlar Beta 2'ye bırakıldı. Elimde yapılacak değişiklikler listesi mevcut. En kısa zamanda bu değişikliklere başlayacağız.
herseY için teşekkürler en yakın zamanda cfwyi kurup görsel ve sistemsel sorunları belirteceğim istemeden kırdığım ekip üyeleri varsa(özellikle rambo) gerçekten çok özür diliyorum, başarılarınızın devamıni diliyorum
tema efektleri nasıl bide sana zahmet mobilimde yamalarda ajanda rehber gibi uygulamaların açık kalmasıyla ilgili bir yama varmı bide iphone tuş kilidi mi var beta 1de şimdiden sagolasın