MarjinaL -TR Üye MuratcanB' Alıntı: güncelleme yapamıyoruz peki haritalar ve oyunlar için hangi versiyonu seçmemeiz gerekiyor eskisi ile aynımı ? Genişletmek için tıkla ... s60v5 olarak yükleyeceksin. s^3 uygulamalarınıda yüklüyor ama acmıyor s^3 den sadece widget yüklüyor.
MuratcanB' Alıntı: güncelleme yapamıyoruz peki haritalar ve oyunlar için hangi versiyonu seçmemeiz gerekiyor eskisi ile aynımı ? Genişletmek için tıkla ... s60v5 olarak yükleyeceksin. s^3 uygulamalarınıda yüklüyor ama acmıyor s^3 den sadece widget yüklüyor.
rainmaaan Üye Nokia 5800 mesaj yazarken yatay döndürdüğümüzde çıkan qwerty klavye ofw dekine benzese daha iyi olur. bu cfw deki tuşlar karışık karışık
Nokia 5800 mesaj yazarken yatay döndürdüğümüzde çıkan qwerty klavye ofw dekine benzese daha iyi olur. bu cfw deki tuşlar karışık karışık
Silinen Üye 94869 Kapalı Hesap Konu Sahibi rainmaaan' Alıntı: Nokia 5800 mesaj yazarken yatay döndürdüğümüzde çıkan qwerty klavye ofw dekine benzese daha iyi olur. bu cfw deki tuşlar karışık karışık Genişletmek için tıkla ... Bunu da yapmıştık bir ara pek beğenen çıkmadı
rainmaaan' Alıntı: Nokia 5800 mesaj yazarken yatay döndürdüğümüzde çıkan qwerty klavye ofw dekine benzese daha iyi olur. bu cfw deki tuşlar karışık karışık Genişletmek için tıkla ... Bunu da yapmıştık bir ara pek beğenen çıkmadı
Silinen Üye 94869 Kapalı Hesap Konu Sahibi ogzhnoTr' Alıntı: E modunu paylaşın ben istiyorum o klavyeyi Genişletmek için tıkla ... Klavye modlarını tersine editlemem lazım çok vaktimi alır
ogzhnoTr' Alıntı: E modunu paylaşın ben istiyorum o klavyeyi Genişletmek için tıkla ... Klavye modlarını tersine editlemem lazım çok vaktimi alır
Silinen Üye 94869 Kapalı Hesap Konu Sahibi Ortak'taki değişiklik temadan değil simgelerden kaynaklanıyor. Stil 5'i deneyebilirsin.
Silinen Üye 94869 Kapalı Hesap Konu Sahibi ogzhnoTr' Alıntı: Stil5'mi stil2 değilmiydi ? Genişletmek için tıkla ... Aslında konudaki resimleri tüm stiller için geçerli, çok fazla değişiklik yok. Stil 5 orjinal ikonları içerir, oradan bu resimleri çekmiştim. gkhn321' Alıntı: stil 5 ortak daki gibi midir ? furkan Genişletmek için tıkla ... Ortak tüm stiller ile aynı. Farklı çok az noktası vardır.
ogzhnoTr' Alıntı: Stil5'mi stil2 değilmiydi ? Genişletmek için tıkla ... Aslında konudaki resimleri tüm stiller için geçerli, çok fazla değişiklik yok. Stil 5 orjinal ikonları içerir, oradan bu resimleri çekmiştim. gkhn321' Alıntı: stil 5 ortak daki gibi midir ? furkan Genişletmek için tıkla ... Ortak tüm stiller ile aynı. Farklı çok az noktası vardır.
Silinen Üye 94869 Kapalı Hesap Konu Sahibi gkhn321' Alıntı: ben ortaktaki temayi istiyorm frkan Genişletmek için tıkla ... Tema hepsinde aynı. Ortak diye bir CFW'miz de yok, ben onun resimlerini Stil 5'ten çektim.
gkhn321' Alıntı: ben ortaktaki temayi istiyorm frkan Genişletmek için tıkla ... Tema hepsinde aynı. Ortak diye bir CFW'miz de yok, ben onun resimlerini Stil 5'ten çektim.
gkhn321 Üye tm stil 5 i deniorm 10 dk ya cevap yzacm - - - Eklendi - - - al iste stil 5 te aynı abi ya - - - Eklendi - - - 2 yi indirip denicem - - - Eklendi - - - 2 tamamdir c5 kilidi lazm simdi bide ses kisik gibi geldi bana
tm stil 5 i deniorm 10 dk ya cevap yzacm - - - Eklendi - - - al iste stil 5 te aynı abi ya - - - Eklendi - - - 2 yi indirip denicem - - - Eklendi - - - 2 tamamdir c5 kilidi lazm simdi bide ses kisik gibi geldi bana