Son Tuğra V1.1 OFW Edition | 5800, C5-03, 5235 | Mükemmel HIZ + Stabillik | 25 Eylül 2012

teşekkürler peki konu hakkında bir sürü konu var ve hepsi ayrı şeyler sölüyor mesela bir konuda nokia suite yi kurun jaf ı çalıştırın demiş ama burada nokia suite yi kaldırın yazılmış hangisini uygulayacağız?

- - - Eklendi - - -

teşekkürler peki konu hakkında bir sürü konu var ve hepsi ayrı şeyler sölüyor mesela bir konuda nokia suite yi kurun jaf ı çalıştırın demiş ama burada nokia suite yi kaldırın yazılmış hangisini uygulayacağız?

M. tAHA

Üye
ama sonrada bunu demiş;
- - - Eklendi - - -

burdakı kaldırmanın amacı local mode da kalma hatasını gidermektir. sen konuda anlatılanları harfiyen uygularsan sıkıntı olmaz merak etme

tamam teşekkürler fakat bende nede odeon dosyası görünmüyor

M. tAHA

Üye
adım 1ın 5. maddesini okudun mu

evet okudum ama OGM_JAF_PKEY_Emulator_v 5.exe kopyalayıpda yapıştıracak dosya yok jaf sürücü klasörüne çift tıkladım sistam 32nin içine bişiler attı sadece

- - - Eklendi - - -

tamam winrarda JAF_1.98.62 Tr.exe dosyasını çıkarmamış şimdi çıkardı

nir sorunum dqaha var OGM_JAF_PKEY_Emulator_v 5.exe bunu bahsettiği yere yapıştıramıyorum bilgisayarın izin vermesi gerekiyor diye uyarı veriyor napabilirim

ben ekran filminin yandıgını düşünüyorum eğer imkanın varsa ofw yukleyıp dene aynı sıkıntı olursa ekran fılmın yanmıs

Eğer dediğin gibi ekran filmi yanmış olsa.. telefonun sürekli böyle olması gerekir.. Bi süre sonra tuş kilidiyle oynayınca düzeliyor... yalnız şunu farkettim ; telefonun tuş kilidyle kapatmadığın zaman yani ışığı kendi söndüğü zaman ekranda problem olmuyor...Bilmiyorum sorun nedir ama dediğin gibi orjinal yazılımı yükleyip bir de öyle denicyeceğim...

M. tAHA

Üye
dene bakalım belkı flashlarken sıkıntı falan olmustur

smtcnts

Üye
ben yeniden orjinal FW yuklemek istiyorum. Yardimci olurmusunuz. Nasıl yapıcamı bılmiyorum

dene bakalım belkı flashlarken sıkıntı falan olmustur

M. tAHA , kardeş sonunda buldum sorunun ne olduğunu rahatladım ya Sorunun nasıl çözdüğümü buraya yazayım dedim belki başka birine yardımcı oluruz.

Telefondan free sms ve egos memory ınfo 2.4 programlarını kurmuştum daha önce... kaldırınca sorun çözüldü .. ekran artık çizgi çizgi olmuyor.. ben pek anlamam bu yazılım işlerinden ama herhalde sorun program ile cfw uyumsuzluğundan kaynaklındı. Ama işte sorun hangi programda onu bilemiyorum üstadlar daha iyi bilirler...

valarian

Üye
@Rambo_Ft

Merhabalar.

N97 kullanıyorum. Telefona Whats Up kurdum. Bu programın sistem programı olarak çalışmasını engellemenin bir yolu var mı? Ayrıca Ramblow'un söylediğine göre telefon açılışta 54 mb civarında boş ram'e sahip oluyor. bir kaç dakika sonra boş ram 30 mb.a kadar iniyor. Otomatik başlayan programlar (yine Ramblow'a göre) Free sms, rehber ve whats up. otomatik çalışma yada ram'i yiyen her neyse bulmak için ne yapmalıyım?

Kolay gelsin.

semihh95

Üye

mobile guard yukle boot managerden acilistaki istemedigin uygulamalari kapatabilirsin

valarian

Üye
@Semih95

Teşekkürler dostum, hemen deniyorum.

lazye

Üye
@rambo_ft
abi yeni sürüm ne zaman gelir abi sabırsızlıkla bekliyom ?

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
@Rambo_FT
abi yeni sürüm ne zaman gelir abi sabırsızlıkla bekliyom ?

İnternetimi kestim ve bilgisayarımı kaldırdım. Anılbaran'ın sınavları var. Serdar'dan cevap bekliyorum. pitbull16 askerde. Bu durumda yeni sürümün gelmesi imkansız. 1-2 hafta sonra durumlar netleşirse çalışmalara devam edeceğiz.