ogzhnoTr Üye stuffalp' Alıntı: Olmuyor, akşam tekrar atacağım Flash'ı, bakarım duruma. Genişletmek için tıkla ... Olmazsa bir iş var bende oluyor ve stil5 yüklü. Rambo_FT' Alıntı: Ban atmış kendine, sınavları varmış. Genişletmek için tıkla ... Gel döv beni demiş kısaca Balıkesire gidebilirim bir dahaki ay Yakalarım ben onu
stuffalp' Alıntı: Olmuyor, akşam tekrar atacağım Flash'ı, bakarım duruma. Genişletmek için tıkla ... Olmazsa bir iş var bende oluyor ve stil5 yüklü. Rambo_FT' Alıntı: Ban atmış kendine, sınavları varmış. Genişletmek için tıkla ... Gel döv beni demiş kısaca Balıkesire gidebilirim bir dahaki ay Yakalarım ben onu
Silinen Üye 94869 Kapalı Hesap Konu Sahibi Jino' Alıntı: Stil 3 De Kırmızı ile gösterdigim yerler grafik hatası mı ? Öyle ise çözümü varmı ? Genişletmek için tıkla ... Sözlüğü diyorsan, hayır grafik hatası değil. Kitap şeklini vermeye çalışmışlar.
Jino' Alıntı: Stil 3 De Kırmızı ile gösterdigim yerler grafik hatası mı ? Öyle ise çözümü varmı ? Genişletmek için tıkla ... Sözlüğü diyorsan, hayır grafik hatası değil. Kitap şeklini vermeye çalışmışlar.
M. tAHA Üye Rambo_FT' Alıntı: Sözlüğü diyorsan, hayır grafik hatası değil. Kitap şeklini vermeye çalışmışlar. Genişletmek için tıkla ... onu demiyor sözlük ve notların ustunde sıyah çizgi var onu diyo
Rambo_FT' Alıntı: Sözlüğü diyorsan, hayır grafik hatası değil. Kitap şeklini vermeye çalışmışlar. Genişletmek için tıkla ... onu demiyor sözlük ve notların ustunde sıyah çizgi var onu diyo
Silinen Üye 94869 Kapalı Hesap Konu Sahibi Jino' Alıntı: Simgelerin üstündeki siyah gölge gibi duran şeyi diyorum iki simgenin üstünde de var. Genişletmek için tıkla ... Oğuzhan cevap vermiş: ogzhnoTr' Alıntı: Hayır neden öyle olsun. Birisinde kitap havası verilmiş birisinde not defteri. Genişletmek için tıkla ...
Jino' Alıntı: Simgelerin üstündeki siyah gölge gibi duran şeyi diyorum iki simgenin üstünde de var. Genişletmek için tıkla ... Oğuzhan cevap vermiş: ogzhnoTr' Alıntı: Hayır neden öyle olsun. Birisinde kitap havası verilmiş birisinde not defteri. Genişletmek için tıkla ...
Jino Üye hafızasına kayıtlı kartzivitler gösterilemıyor: SIM hafızası. Simde ki rehberi göstermesine rağmen rehbere her girdiğimde bu hata geliyor bunu nasıl çözebilirız ? - - - Eklendi - - - hafızasına kayıtlı kartzivitler gösterilemıyor: SIM hafızası. Simde ki rehberi göstermesine rağmen rehbere her girdiğimde bu hata geliyor bunu nasıl çözebilirız ?
hafızasına kayıtlı kartzivitler gösterilemıyor: SIM hafızası. Simde ki rehberi göstermesine rağmen rehbere her girdiğimde bu hata geliyor bunu nasıl çözebilirız ? - - - Eklendi - - - hafızasına kayıtlı kartzivitler gösterilemıyor: SIM hafızası. Simde ki rehberi göstermesine rağmen rehbere her girdiğimde bu hata geliyor bunu nasıl çözebilirız ?
Silinen Üye 94869 Kapalı Hesap Konu Sahibi Rehber ayarlarından varsayılan kayıt ve gösterilecek kartivizitler arasından SIM'i seç.
Silinen Üye 94869 Kapalı Hesap Konu Sahibi Jino' Alıntı: Seçilı baktım baya o ayarlara ama aynı hata devam ediyor Genişletmek için tıkla ... Bu sorunu hiç yaşamamıştım SIM kartı çıkarıp tekrar takabilir misin?
Jino' Alıntı: Seçilı baktım baya o ayarlara ama aynı hata devam ediyor Genişletmek için tıkla ... Bu sorunu hiç yaşamamıştım SIM kartı çıkarıp tekrar takabilir misin?
Jino Üye Eyvallah hallettim yeniden başlattım oldu Yukarıda ki simgelerde ki gölge olayına nasıl bi çözüm bulabilirız ?
Eyvallah hallettim yeniden başlattım oldu Yukarıda ki simgelerde ki gölge olayına nasıl bi çözüm bulabilirız ?
ogzhnoTr Üye O hata değilki. Sizde minicik bişeyden sorun çıkartıyorsunuz bizde insanız beynimizin %85'ini kullanmıyoruz.
O hata değilki. Sizde minicik bişeyden sorun çıkartıyorsunuz bizde insanız beynimizin %85'ini kullanmıyoruz.
Jino Üye Insan olduğun bu verdiğin cevaptan belli dimı. Bizde daha iyisinin olması için belirtiyoruz bunları
Silinen Üye 94869 Kapalı Hesap Konu Sahibi Jino' Alıntı: Insan olduğun bu verdiğin cevaptan belli dimı. Bizde daha iyisinin olması için belirtiyoruz bunları Genişletmek için tıkla ... Ama gerçekten onlar bir sorun değil. - - - Eklendi - - - Bulabilseydim simgelerin orjinal halini buraya koyardım. Görsel özellik
Jino' Alıntı: Insan olduğun bu verdiğin cevaptan belli dimı. Bizde daha iyisinin olması için belirtiyoruz bunları Genişletmek için tıkla ... Ama gerçekten onlar bir sorun değil. - - - Eklendi - - - Bulabilseydim simgelerin orjinal halini buraya koyardım. Görsel özellik
Silinen Üye 94869 Kapalı Hesap Konu Sahibi metawolf' Alıntı: flash lite 4 varmı içinde.teşekkürler Genişletmek için tıkla ... Yok
Jino Üye Rambo_FT' Alıntı: Ama gerçekten onlar bir sorun değil. - - - Eklendi - - - Bulabilseydim simgelerin orjinal halini buraya koyardım. Görsel özellik Genişletmek için tıkla ... Zaten o arkadaş fotoğrafli olan mesajı iyi okumuş olsaydı böyle dengesiz bir cevap vermezdi. O mesaj da bu bir hata ise çözümü varmı demiştim
Rambo_FT' Alıntı: Ama gerçekten onlar bir sorun değil. - - - Eklendi - - - Bulabilseydim simgelerin orjinal halini buraya koyardım. Görsel özellik Genişletmek için tıkla ... Zaten o arkadaş fotoğrafli olan mesajı iyi okumuş olsaydı böyle dengesiz bir cevap vermezdi. O mesaj da bu bir hata ise çözümü varmı demiştim
Silinen Üye 94869 Kapalı Hesap Konu Sahibi Jino' Alıntı: Zaten o arkadaş fotoğrafli olan mesajı iyi okumuş olsaydı böyle dengesiz bir cevap vermezdi. O mesaj da bu bir hata ise çözümü varmı demiştim Genişletmek için tıkla ... Hata değil yani
Jino' Alıntı: Zaten o arkadaş fotoğrafli olan mesajı iyi okumuş olsaydı böyle dengesiz bir cevap vermezdi. O mesaj da bu bir hata ise çözümü varmı demiştim Genişletmek için tıkla ... Hata değil yani
Jino Üye Rambo_FT' Alıntı: Hata değil yani Genişletmek için tıkla ... hata değilse sıkıntı yok teşekkürler