asilasil Üye merhaba FW'nin kurucusuna bi sorum var ? anasayfaya içerik nasıl eklenebilir farklı bir saat veya pil göstergesi falan ?
merhaba FW'nin kurucusuna bi sorum var ? anasayfaya içerik nasıl eklenebilir farklı bir saat veya pil göstergesi falan ?
Silinen Üye 94869 Kapalı Hesap Konu Sahibi asilasil' Alıntı: merhaba FW'nin kurucusuna bi sorum var ? anasayfaya içerik nasıl eklenebilir farklı bir saat veya pil göstergesi falan ? Genişletmek için tıkla ... http://www.maxicep.com/s60v5-sistem-modlama/tum-c6-ev-ekrani-widgetleri-625197.html
asilasil' Alıntı: merhaba FW'nin kurucusuna bi sorum var ? anasayfaya içerik nasıl eklenebilir farklı bir saat veya pil göstergesi falan ? Genişletmek için tıkla ... http://www.maxicep.com/s60v5-sistem-modlama/tum-c6-ev-ekrani-widgetleri-625197.html
Silinen Üye 94869 Kapalı Hesap Konu Sahibi asilasil' Alıntı: saat wiidgetti bulamadım bi zahmet ? sağol Genişletmek için tıkla ... Tüm widgetler bunlar
asilasil' Alıntı: saat wiidgetti bulamadım bi zahmet ? sağol Genişletmek için tıkla ... Tüm widgetler bunlar
SensitiveFocus Üye Rambo arkadasim. Ben simdi yamalardan ev ekrani widgetlerinin seffaflik yamasini yaptim ama seffaf olmadi
Rambo arkadasim. Ben simdi yamalardan ev ekrani widgetlerinin seffaflik yamasini yaptim ama seffaf olmadi
Silinen Üye 94869 Kapalı Hesap Konu Sahibi SensitiveFocus' Alıntı: Rambo arkadasim. Ben simdi yamalardan ev ekrani widgetlerinin seffaflik yamasini yaptim ama seffaf olmadi Genişletmek için tıkla ... Şimdi saat şeffaf mı? Ayrıca yanlış uygulamış olabilirsin.
SensitiveFocus' Alıntı: Rambo arkadasim. Ben simdi yamalardan ev ekrani widgetlerinin seffaflik yamasini yaptim ama seffaf olmadi Genişletmek için tıkla ... Şimdi saat şeffaf mı? Ayrıca yanlış uygulamış olabilirsin.
Silinen Üye 94869 Kapalı Hesap Konu Sahibi Olabilir modda sorun. Başkası da test edip aynı cevabı verirse ilgileneceğim.
KEyQUAD Üye Telefon çaldığında fiziksel tuşlarla reddet veya cevapla yapamıyorum kasılıyor bununla ilgili bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilir mi ? Hangi moddan dolayı böyle oluyor veya hangi modu eklemem gerek ? Çok lanet bir sorun.
Telefon çaldığında fiziksel tuşlarla reddet veya cevapla yapamıyorum kasılıyor bununla ilgili bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilir mi ? Hangi moddan dolayı böyle oluyor veya hangi modu eklemem gerek ? Çok lanet bir sorun.
M. tAHA Üye semihh95' Alıntı: bugun n97me veda ettim. yarın e72m gelecek yahu ona görede cfw bulabilirmiyimki? Genişletmek için tıkla ... hani 5800 dı geçmiş olsun efsaneye veda etmişşin
semihh95' Alıntı: bugun n97me veda ettim. yarın e72m gelecek yahu ona görede cfw bulabilirmiyimki? Genişletmek için tıkla ... hani 5800 dı geçmiş olsun efsaneye veda etmişşin
M. tAHA Üye ogzhnoTr' Alıntı: e72 ve cfw mi en fazla ofw yaparsın oda uygulama gömerek Genişletmek için tıkla ...
ogzhnoTr' Alıntı: e72 ve cfw mi en fazla ofw yaparsın oda uygulama gömerek Genişletmek için tıkla ...
semihh95 Üye M. tAHA' Alıntı: hani 5800 dı geçmiş olsun efsaneye veda etmişşin Genişletmek için tıkla ... valla v5 te ramboda kalmayinca hemen androide geceyim dedim olmadi e63 ten gelmistim e72 ye gectik. cfw yapamazmiyim kendim bea - - - Eklendi - - - M. tAHA' Alıntı: hani 5800 dı geçmiş olsun efsaneye veda etmişşin Genişletmek için tıkla ... valla v5 te ramboda kalmayinca hemen androide geceyim dedim olmadi e63 ten gelmistim e72 ye gectik. cfw yapamazmiyim kendim bea
M. tAHA' Alıntı: hani 5800 dı geçmiş olsun efsaneye veda etmişşin Genişletmek için tıkla ... valla v5 te ramboda kalmayinca hemen androide geceyim dedim olmadi e63 ten gelmistim e72 ye gectik. cfw yapamazmiyim kendim bea - - - Eklendi - - - M. tAHA' Alıntı: hani 5800 dı geçmiş olsun efsaneye veda etmişşin Genişletmek için tıkla ... valla v5 te ramboda kalmayinca hemen androide geceyim dedim olmadi e63 ten gelmistim e72 ye gectik. cfw yapamazmiyim kendim bea