Son Tuğra V1.1 OFW Edition | 5800, C5-03, 5235 | Mükemmel HIZ + Stabillik | 25 Eylül 2012

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Attım ama hala aynı sorun.

Daha fazla ayrıntı gerekiyor. Böyle yardımcı olamıyorum. Telefona herşey tastamam flaş attıysan ve Test Mode geldiğinde takılıp kalması sorununu ilk defa duyuyorum. Bana bilgisayarındaki sürücüler eksikmiş gibi geliyor ama konudaki yazılanları birebir yaptığına inanarak bundan da kaynaklanacağını sanmıyorum.

stuffalp

Üye
Hepsini tamıtamına yaptım. Başka bir Stil denesem çözülme ihtimali var mı? Ve orjinale nasıl dönebilirim?
Ayrıca Test Mode'dan çıkıyor artık. Ama açılış ekranında kalıyor.

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Hepsini tamıtamına yaptım. Başka bir Stil denesem çözülme ihtimali var mı? Ve orjinale nasıl dönebilirim?
Ayrıca Test Mode'dan çıkıyor artık. Ama açılış ekranında kalıyor.

Başka bir stil dene. Orjinale dönmek için navifirmden telefonun dosyalarını indirip aynı yöntemle flaşlayacaksın.

stuffalp

Üye

Başka bir stil dene. Orjinale dönmek için navifirmden telefonun dosyalarını indirip aynı yöntemle flaşlayacaksın.

Stil 5'i yükledim. Çalışıyor, sorun yok gibi şimdilik. Eline sağlık, teşekkürler.

Tepkiler: Silinen Üye 94869

ozanazy

Üye
Konuya bir anket açsanız insanlar en çok beğendikleri CFW'ye oy verse yeni indirenlere fikir olabilir.

CFW i telefondan nasıl silebilirim ?

Rambo kardeşim final sp2 STİL 5 de mediabarda accel switch çalışmıyor uygulama oalrak kurdum program kuruldu ama mediabarda yine çalışmıyor bilginize
not.bence bu stil 5 kronik bir sorunu diğerlerinde yapmıyor

ogzhnoTr

Üye
Stil 5 kullandım ve çalışıyor. İkon pakedi uygulandığında çalışmıyor.

Arkadaşlar ekranda siyah leke oluştu. Servise vermem gerekiyor. Cfw yi nasıl silebilirim ?

ogzhnoTr

Üye
Navifirm'den orjinal dosyaları indirip cfw yi flaşladığın gibi flaşlaman gerekir.

zahmet olmassa link atıp yardımcı olurmusun?
Arkadaş yapmıştı da

joker.lg

Üye

ben her şeyi yükledim sadece widged koymadım max 60 mb gördüm