Dtractus
Üye
Anladım, bilgisayarının arka kısmındaki USB çıkışlarını kullanarak aynı şekilde flaşlama yapman gerekiyor. Bilgisayara bildirim gelmemesi tuhaf
N97 Tester'larımız şimdi istirahatte ve forumdan uzaktalar. N97'si olan biri nasıl flaşladığını söylerse sorun çözülür.
Semih burdaysa cevap verecektir.
Araştırdımda bu flaşlama hatası ön usblerde oluyormuş sanırım, doğru mudur?
Evet haklısın, genellikle ön paneldeki USB çıkışları sorun yapıyor. Arka paneller direkt anakarttan çıkış aldığı için sorun olmuyor.
Anladım, bilgisayarının arka kısmındaki USB çıkışlarını kullanarak aynı şekilde flaşlama yapman gerekiyor. Bilgisayara bildirim gelmemesi tuhaf
N97 Tester'larımız şimdi istirahatte ve forumdan uzaktalar. N97'si olan biri nasıl flaşladığını söylerse sorun çözülür.
Semih burdaysa cevap verecektir.
Telefoncuya 20 Lira bayıldık mecburen. Şimdi arka usb'den flash atmak istiyorum ama korkuyorum yine yanar ve 20 TL bayılırsak diye.
Dediklerinizi yaptım
saglam bir usb cikisina flash tusuna bastiktan sonra evet dedikten hemn sonra cok sert bir sekilde tak tamamdir
- - - Eklendi - - -
saglam bi usb cikisi ve saglam kablo kullan sikinti olmaz ben onden yapiyorum sikinti olmuyor
Dediklerinizi yaptım
2.Asama basliyor................PUBKEYS already sent...
PUBKEYS already sent...
PUBKEYS already sent...
PUBKEYS already sent...
..........Phone prepared OK!
Telefon için boot bekleniyor...
dedi ve ardından teefon tekrar kendini açtı şu an beyaz ekran ve JAFda en alta
Telefon Araniyor...
Telefon flash modunda degil...
Eklendi ne yapayım?
Aynı şekil herşey. Dosyaları sırayla kurdum. Flash dosyalarını bu konudan indirdim, of telefonum yine gitti
bak sifirdan indir ve aşamalari tek tek yap.aynı şekil herşey. Dosyaları sırayla kurdum. Flash dosyalarını bu konudan indirdim, of telefonum yine gitti
bak sifirdan indir ve aşamalari tek tek yap.
Hatta tüm jaf vs hepsini de sil reset at pcye sonra tekrar yükle ve telefonun bataryayi çikar tak sonra flaşa başla
Başka bir stil indirip tekrar aynı yolları takip et.
başka yapacak birşeyin olmadigina göre......telefonu beyaz ekranda kalmış şekilde usb'den çıakrsam sorun olmaz değil mi :/
Olmadı bir daha denedim. Olmadı birdaha denedim ve nihayet mutlu sona ulaştım.
başka yapacak birşeyin olmadigina göre......
Sorma abi ya öldüm öldüm dirildimSorunun düzeldiğine sevindim
Sorma abi ya öldüm öldüm dirildimN97 Tester olarak N97 kullanıcılarına yardım edebilirim
Sorunun düzeldiğine sevindim
N97 iki testerimiz var, N97 Mini testeri yokN97 Mini Tester'i lazım bize
pc olsaydı seve seve yapardımve cfw yı yapanlar allah sizden razı olsun güzel olmuş tam istediğim gibi
- - - Eklendi - - -
aslında güzel değil mükemmel
Yorumun mükemmel zatenTeşekkür ederiz. Ayrıca ben Stil 5'in telefonunda çalıştığına sevindim
Yorumun mükemmel zatenTeşekkür ederiz. Ayrıca ben Stil 5'in telefonunda çalıştığına sevindim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?