Son Tuğra V1.1 OFW Edition | 5800, C5-03, 5235 | Mükemmel HIZ + Stabillik | 25 Eylül 2012

Dtractus

Üye

Araştırdımda bu flaşlama hatası ön usblerde oluyormuş sanırım, doğru mudur?

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Araştırdımda bu flaşlama hatası ön usblerde oluyormuş sanırım, doğru mudur?

Evet haklısın, genellikle ön paneldeki USB çıkışları sorun yapıyor. Arka paneller direkt anakarttan çıkış aldığı için sorun olmuyor.

Dtractus

Üye

Evet haklısın, genellikle ön paneldeki USB çıkışları sorun yapıyor. Arka paneller direkt anakarttan çıkış aldığı için sorun olmuyor.

Telefoncuya 20 Lira bayıldık mecburen. Şimdi arka usb'den flash atmak istiyorum ama korkuyorum yine yanar ve 20 TL bayılırsak diye.

semihh95

Üye

saglam bir usb cikisina flash tusuna bastiktan sonra evet dedikten hemn sonra cok sert bir sekilde tak tamamdir

- - - Eklendi - - -

Telefoncuya 20 Lira bayıldık mecburen. Şimdi arka usb'den flash atmak istiyorum ama korkuyorum yine yanar ve 20 TL bayılırsak diye.

saglam bi usb cikisi ve saglam kablo kullan sikinti olmaz ben onden yapiyorum sikinti olmuyor

Dtractus

Üye

saglam bir usb cikisina flash tusuna bastiktan sonra evet dedikten hemn sonra cok sert bir sekilde tak tamamdir

- - - Eklendi - - -

saglam bi usb cikisi ve saglam kablo kullan sikinti olmaz ben onden yapiyorum sikinti olmuyor
Dediklerinizi yaptım

2.Asama basliyor................PUBKEYS already sent...
PUBKEYS already sent...
PUBKEYS already sent...
PUBKEYS already sent...
..........Phone prepared OK!
Telefon için boot bekleniyor...

dedi ve ardından teefon tekrar kendini açtı şu an beyaz ekran ve JAFda en alta

Telefon Araniyor...
Telefon flash modunda degil...
Eklendi ne yapayım?

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi

Telefon yanıt vermeyi durdurmuş İndirdiğin flaş dosyaları bozulmuş olabilir, tekrar indir ve tekrar flaşla. Ayrıca CRT308 seçili olmayacak, JAF penceresi ayarlarını konudaki gibi yaptın mı?

Dtractus

Üye
Aynı şekil herşey. Dosyaları sırayla kurdum. Flash dosyalarını bu konudan indirdim, of telefonum yine gitti

semihh95

Üye
aynı şekil herşey. Dosyaları sırayla kurdum. Flash dosyalarını bu konudan indirdim, of telefonum yine gitti
bak sifirdan indir ve aşamalari tek tek yap.
Hatta tüm jaf vs hepsini de sil reset at pcye sonra tekrar yükle ve telefonun bataryayi çikar tak sonra flaşa başla

Dtractus

Üye

başka yapacak birşeyin olmadigina göre......
Olmadı bir daha denedim. Olmadı birdaha denedim ve nihayet mutlu sona ulaştım.
Teşekkür ederim Semih Bey ve diğer ismini bilmediğim Rambo_FT
Korkarak yaptım ama hepinizin ellerine sağlık ve cidden müthiş olmuş.
Hızı ve batarya sonucunu buradan tekrar paylaşırım.
N97 Kullanıcıları kesinlikle arka usb'den denesinler

Tepkiler: Silinen Üye 94869

joker.lg

Üye

N97 iki testerimiz var, N97 Mini testeri yok N97 Mini Tester'i lazım bize

pc olsaydı seve seve yapardım ve cfw yı yapanlar allah sizden razı olsun güzel olmuş tam istediğim gibi

- - - Eklendi - - -

aslında güzel değil mükemmel

Tepkiler: Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi

pc olsaydı seve seve yapardım ve cfw yı yapanlar allah sizden razı olsun güzel olmuş tam istediğim gibi

- - - Eklendi - - -

aslında güzel değil mükemmel

Yorumun mükemmel zaten Teşekkür ederiz. Ayrıca ben Stil 5'in telefonunda çalıştığına sevindim

Arkadaşlar merhaba. Bişeyi merak ediyorum. Bu CFW'nin batarya kullanımı ne durumda ? Ben sabahtan (8.00) akşama kadar (saaati en az 8.00 olması gerekir) İnternette dolaşıyorum. Yani mobil facebook. Kullandığım son 2 CFW çok kısa batarya oranları gösterdi. Telefonu hiç kullanmadığım halde sabahtan akşamı zor görüyorlar. Orjinal 5800 yazılımında saat akşam 9.00 a kadar götürüyodu. Bu yazılımda durum nedir ? Birde bu yazılımda yazı tipi ve ikonları değiştirmek istiyorum. Herhangi bi sorun oluşturur mu ? Şimdiden teşekkürler..